Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Da li je moguca trudnoca??

Autor Poruka

klementina

05.11.2012. 00:55

Poštovani doktore,imala sam nezasticeni spolni odnos 13 dana ciklusa koristili smo metodu prekinutog snosaja,nakon toga smo opet imali odnos.Menstruaciju sam dobila 1.11 a trebala sam 3.11.Trebam li se brinuti što je dosla 2 dana prije?Danas je vec krvarenje slabo.Bojim se da nebi bila to lazna menstruacija.Prije menstruacije imala sam osjetljive grudi,pojavio mi se pristic, to mi se pojavi uvijek prije nego moram dobiti..Trebam li se brinuti zbog trudnoce?

nnilc333

05.11.2012. 00:55

Samo da se nadovežem na svoje prijašnje pitanje.Jeste li sigurni da ne mogu biti trudna?Zato što već dva dana osjećam neugodan osjećaj odnosno laganu bol,može se čak reći nadutost u trbuhu koja ne sliči boli koja dolazi s menstruacijom.Što je onda uzrok toga?

Dejan Šakoronja, dr. med.

05.11.2012. 17:05

Poštovana Klementina, dakako da se ne radi o trudnoći. Savjetujem bolji način zaštite od ovog trenutnog koji i nije neka zaštita.

05.11.2012. 17:05

Poštovana nilc niste trudna. Da li trebam još koji put ponoviti. Spermiji ne preskaču preko odjeće, ne lete zrakom. Educirajte se malo na pravim mjestima.

mirsad94

08.11.2012. 00:35

Postovanj,

Ovako, djevojka i ja smo imali odnos prije mozda dva i po mjeseca,nezasticeni odnos koji je trajao bukvalno 30 -60 sec,bez ejekulacije uopste. nakon toga mi smo panicili i uradli smo kucni jutarnji test 15 dana nakon tog odnosa i pokazao je negativno. Nakon toga ona je dobila 2 uredne mestruacije,obilne mestruacije i nasa briga je nestala u potpunosti. Medjutim nakon druge mestarcije u vrijeme ovulacije pojavio joj se smedji iscjedak koji je trajo 3-4 dana,i opet je nasa briga pocela da raste pa smo opet napravili jutarnji test koji je pokazao negativno.Medjutim citajuci razne clanke koje govore da je moguce imati normalnu mestraciju u trudnoci veoma smo zabrinuti,danas je trebala dobiti 3 mestruaciju medjutim nije i nema simtoma mestruacije, opet je nasa briga pocela da raste.Nekoliko pitanja:1.Da li je moguca trudnoca u ovom slucaju stim da je sigurno dobila 2 uredne normalne,obilne kao i svaka druge mestr. i uz normlano trajanje??2. Da li na izostanak mestraucaije moze uticati pojava smedjeg iscjedka,i da napomenem je bila dosta izlozena sresu u tom periodu(ispiti,ne spavanje,nervoza,napetost)?3Da li je potrebno radit dodatne analize i Beta hcg??
Hvala velika na odgovoru

08.11.2012. 09:55

Poštovani, ne radi se o nikakvoj trudnoći.
Nije potrebna nikakva daljnja obrada. Smeđi iscjedak zadnji ciklus je rezultat ovulacije i neki put se pojavi periovulacijsko probojno krarenje.

theoldlady

09.11.2012. 09:55

Poštovani,
dečko je ejakulirao u mene za vrijeme menstruacije bez zaštite.....da li je moguća trudnoća?

theoldlady

09.11.2012. 09:55

i ako to napravi 2 dana prije i poslije nego što sam dobila?

Buhtlica

09.11.2012. 10:15

Poštovani,

menstruaciju sam imala 04.09., pa 07.10. Spolne odnose imam i ne koristimo nikakvu zaštitu. Imam bolove u donjem dijelu trbuha (kroz 10-tak dana) te užasnu glavobolju već par dana.. Je li prerano praviti test na trudnoću?

Hvala na odgovoru.
Srdačan pozdrav,
Ivana

panika83

09.11.2012. 15:40

Postovani!Menstruaciju sam imala 12.10.Ciklus mi je uredan otprilike 27-29 dana.Nezasticeni odnos sam imala 20 .10.
Nije svrsio u mene,ali se ja bojim da mu ipak nesto nije ‘pobjeglo‘.Sad sam vec trebala dobiti,ali nemam nikakvih simptoma osim bolova u grudima.
Jucer,sam radila test,dakle na 19. dan od odnosa i bio je negativan.Mislite li da postoji mogucnost trudnoce?Jeli to
bilo prerano za test koji sam napravila kod ginekologice?Moram jos reci da mi je 24.10.dakle 4 dana nakon odnosa
se pojavila ona sluz kao kod ovulacije.St
rasno sam pod stresom jer ne zelim trudnocu,a prije 5 mjeseci sam rodila carskim rezom.

09.11.2012. 18:40

Poštovana, buhtlica nije prerano za test.

09.11.2012. 18:40

Poštovana ne radi se o trudnoći.

panika83

09.11.2012. 21:05

Znaci ne postoji mogucnost da test nije tocno pokazao,da je prerano radjen ili da je problem sto mokraca nije bila prva jutarnja?
Nikad mi nije kasnila,a jajnici me ne bole ni malo...mozete mi malo objasniti
zasto mislite da se ne radi o trudnoci te koji bi problem mogao biti?
Molim vas!Jos da napomenem trosila sam vaginalete gynodaktarin
posljednjih tjedan dana...moze li zbog toga kasniti?

10.11.2012. 02:20

Nije prerano. Negativan je. Vi ga ponovite sutra ako zelite.

theoldlady

10.11.2012. 11:20

Ako bi mogli i na moj post odg.
Hvala

10.11.2012. 12:15

Poštovana theoldlady
Svejedno.

panika83

10.11.2012. 16:30

Postovani,neznam dali je onaj odgovor bio meni namjenjen,da nije prerano 19. dan za test i da nije pogrijesio.Ja bi vas molila da mi kazete zbog cega mislite da nije trudnoca te sto bi mogao biti razlog kasnjenja menstruacije.Test nisam ponavljala.Hvala,lijep pozdrav!

10.11.2012. 20:40

Poštovana, panika. Vama sam odgovorio. Ne radi se o trudnoći.
Radili ste test u očekivano vrijeme menstruacije i negativan je. Što još da vam kažem.
Ako želite ponovite test sutra ujutro ili beza hcg iz krvi.

Saliha

11.11.2012. 13:00

Zdravoo happy
Evo opet se javjm happy
Imala sam odnos 08.10 a popila sam tabletu vikelu kroz 34h 10.10 a dobila sam menstruaciju 15.10 spavala sam s deckom i koristili smo zastitu al je pukao kondom sad sad se bojim da nisam trudna a pokazalo mi je kao malo menstruacije 09.11 a sada nema nista sta to znaci dali je moguce da sam trudna il :'(

11.11.2012. 14:45

Poštovana nikako ne znači da ste trudna.
Pričekajte još koji dan da dođe menstruacija, a ako ne dođe svakako napravite test na trudnoću.