Autor
|
Poruka
|
emilica1
|
19.10.2015. 23:35
Ali zašto onda ne dobivam menstruaciju, nikad u zivotu mi nije izostala, sad sam dobila pristica ko nikad, naotecene su mi grudi, evo danas se i mučnina pojavila, a i cini mi se da moram na wc cesce, ne kužim zašto bi mi pokazao lažan rezultat još sam ga toliko nakon menstruacije radila i to još na jutarnji urin, (probudila sam se oko 11 Jel to ima kakve veze, možda nije jutro?) Stvarno mi nikad nije izostala ne znam sta je ovo? Jel sigurno nije trudnoća?
|
emilica1
|
20.10.2015. 10:30
Oprostite zaboravila sam napisati da sam prije tjedan dana osjetila bol u lijevom jajniku, poprilično me zaboljelo, ali je brzo prestalo. I zadnjih nekoliko dana imam gusti bijeli iscjedak, ali danas ga nema
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
20.10.2015. 21:30
Odgovorio sam vam što mislim o vašem problemu. O ostalim uzrocima izostanka menstruacije pročitajte u prijašnjim postevima koji govore o tome.
|
tresnja<3
|
21.10.2015. 10:35
obicno mengu dobivam 18-22 u mj. i tako uvijek. sad imam sve simptome osim pristica. i menge nema. spolni odnos je bio u neplodne dane s kondomom i bez ejakulacije uopce. i peting po i onda je moguce da su dvije kapljice pale u gacice ali ne direkt na vaginu. trebam se brinuti?????
|
Aleksija & Sawa
|
21.10.2015. 13:05
Odnos je bio 08.08 uz zastitu kondoma ali na kraju smo primetili da je ostao unutra deo je bio napolju ja sam ga izvadila i dala decku on kaze da je sve bilo u kondomu i da nije ni pukao.menstruaciju sam dobila 13.08 koja je trajala nekuh 4-5 dana.sledeci odnos je bio 19.08 isto uz zastitu sa kondomom.sledece menstruacije su bile 06.09 u trajanju 3-4 dana ali je bila bolna.pa onda 03.10 u trajanju otprilike 4 dana. Posto sam primetila da mi stomak raste pomislila sam da sam trudna test senso uradila 15.09 negativan onda 18.09 beby rapid ploca negativan onda 08.10 intim plus negativan svi su radjeni jutarnjim urinom. Imam bol u donjem delu stomaka i jako cesto idem na malu nuzdu i ponekad mi se desi da mi nesto kao igra sa leve strane i cesto se osecam kao da cu puci kao balon.interesuje me da li postoji mogucnost da sam trudna molim vas za odgovor i ako je pitanje glupo meni bi vas odgovor jako puno znacio. Unapred hvala. Aleksija
|
MIA5
|
22.10.2015. 00:10
Poštovani!
Molim Vas mišljenje,naime,zadnju menstruaciju sam imala 27.09.-1.10,ciklusi su mi redoviti,svakih 26-28 dana.1.10. sam imala nezaštićen odnos no prekinut,ja se nadam na vrijeme.18.10.osjetila sam pritisak kao i obično pred menstruaciju i pojavio mi se je smeđi iscjedak ,kao i obično prije samog krvarenja i 19.10. mi je krenulo krvarenje,no bolnije i obilnije nego inače i evo 3 dan je isto.Već 10-ak dana pijem Folacin,po preporuci nakon mjerenja vitamina.Zadnja dva dana u području donjeg dijela trbuha imam veliki pritisak i dosta sam napuhnuta,kao da sam u 5 mj trudnoće i šta me dosta zabrinjava,osijećam veliki umor u poslijepodnevnim satima.Moram Vam napomenuti da sam zadnje dane proživljavala veliki stres,šta radi osobnih problema,a i u iščekivanju menstruacije,pa me zanima,da li je sveukupna situacija potencirala uranjenu menstruaciju ili postoji mogućnost trudnoće?
Unaprijed Vam se zahvaljujem na odgovoru!
|
|
22.10.2015. 00:15
Tresnje prema opisanom ne trebate brinuti.
|
|
Aleksija ne razumijem vas o kakvoj trudnoći govorite. Imali ste nakon toga tri normalne menstruacije. Ne umišljajte si.
|
dejanna
|
Dragi doktore, da petingom može doći do trudnoće?
Imala sam peting sa dečkom pre 7 dana ali goli potpuno, samo mi je prelazio preko vaginee njegovim penisom ali nije ulazio i nevina sam
I danas posle sedam dana sam videla jednu rozikastu tačku na gaćicama a treba da dobijem tek oko 5og novembra, još je reano za menst. Šta to može da bude? Molim za brz odgovor, hvala
|
|
23.10.2015. 00:00
Trudnoća nije moguća. Nemojte postavljati više ovakva pitanja prije nego se educirate o ovim stvarima.
|
MIA5
|
23.10.2015. 10:35
Poštovani doktore,mogu Vas zamoliti za odgovor i Vaše mišljenje u vezi moje situacije?
Unaprijed Vam se zahvaljujem!
|
Bendzii
|
23.10.2015. 12:15
Poštovani,imao sam odnos sa djevojkom u plodnim danima bez zaštite prije 15 dana i nisam ejakulirao u nju,danas je trebala dobiti menstruaciju ali nije još uvijek,ima natečene i bolne grudi ništa od ostalih simptoma trudnoće nema(tačnije nema smeđkastog iscjedka,nema vrtoglavicu i mučnine,nema pojačanu volju za hranom). da li je moguća trudnoća ?
|
|
23.10.2015. 22:00
MIA5 ne radi se o trudnoći prema opisanoj situaciji.
|
|
23.10.2015. 22:00
Bendzii prema opisanom ako nije bilo ejakulacije neće doći do trudnoće.
|
MIA5
|
23.10.2015. 22:20
Hvala Vam doktore,lijepi pozdrav!
|
|
24.10.2015. 18:05
Molim.
|
Pe93
|
25.10.2015. 02:15
Menstruacija mi je zadnjih godinu dana dosta redovna tu i tamo malo kasni prosli mjesec mi kasnila 5 dana pretprosli 3 dana, a zadnja menstruacija je bila 25.9.2015-1.10.2015, decko i ja smo imali 2.10, 3.10 i 4.10 nezazasticeni spolni odnos sa prekidom snosaja, kad sam 7.10 primjetila na gacama laganu krv.Tokom dana je nije bilo vise, drugi dan (8.10) takoder krv samo malo jace odrazenije i danasnjim danom(9.10) isto al manje nego jucer, s tim da napominjem da krv je bila normalne boje , i nije bilo nikakvih ugrusaka niti sluzi,( i tih dana sam bila uzasno pod stresom), zatim 13.10 smo imali isto odnos nezasticeni prekidom snosaja , ali 21.10 meni je tokom brisanja na papiru bilo rozasto i malo ko neki ugrusci sitni, nakon drugog brisanja samo rozasto, dan poslije 22.10 na gacama mi je bila rozasta i kasnije i crvenkasta krv na to ali bez ikakve sluzi i ikakvih ugrusaka i poslije malo skroz poslije odlaska na wc, i od tada vise nista.. Dali je moguce da je doslo do trudnoce? I dali je to krvarenje prije menstruacije implatacija? ili nesto drugo?
|
|
25.10.2015. 10:50
Šansa postoji svakako. Napravite test na trudnoću.
|
Aleksija & Sawa
|
30.10.2015. 15:45
Postovani doktore ponovo ja molim vas da mi odgovorite.
Danas trebam da dobijem menstruaciju i jos je nema
Posto ste trudnocu iskljucili sta bi moglo biti? Unapred hvala
|
|
30.10.2015. 21:05
O uzrocima izostanka menstruacije prevrtite prijašnje postove koji govore o tome.
|