Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Mogućnost trudnoće?

Autor Poruka

Dejan Šakoronja, dr. med.

20.11.2015. 23:15

Zabrinuta u vrijeme očekivane menstruacije. Šansa za trudnoćom nije velika ali se ne može u potpunosti isključiti.

amazing111

20.11.2015. 23:15

Postovani, jako sam zabrinuta. Naime imam 20 godina,vec godinu dana imam sekusalne odnose s deckom. Pijem Diane35 zbog policisticnih jajnika ali i kao kontracepciju.Takodjer moram dodati da sam anemicna.. Zadnju tabletu sam popila 13.11, a 14.11 sam imala odnose ali prekinuti snosaj. Dakle od 13.11 do danas tj 20.11 sam trebala dobiti menstruaciju, no kod mene je islo ovako. 17 i 18.11 sam imala smedji iscjedak,koji sam imala i prije prosle menstruacije..Zatim sam 19.11 ujutro primjetila jarko crvenu krv te to smatram pocetkom menstruacije..Dakle jucer je isla sasvim normalno,imam svoj tipicni PMS bolove u jajnicima,ledjima.. Danas je takodjer isla normalno do poslije podne kada se krvarenje smanjilo i krv postala blijeda.. Da li je moguce implatancijsko krvaranje,tj da li sam trudna? Takodjer,bila sam jako pod stresom ovih dana sto od faxa,sto od straha od trudnoce,malo sam se prehladila.Da napomenem da mi se desavalo prije ovog krvarenje otezano disanje,tj plitko disanje i tahikardije srca. Ispricavam se zbog duzeg pitanja,unaprijed zahvalna!

tiv1

21.11.2015. 11:20

Poštovani ,
Yaz kontracepcijske pilule sam pila 4 godine, jednom se dogodio izostanak menstruacije za vrijeme primjene pilula kao rezultat dugotrajnog korištenja. Prošli mjesec sam prestala uzimati pilule i imala sam odnos s deckom, ali s kondomom (jako pazimo na takve stvari). Međutim menstruaciju sam trebala dobiti prije 14 dana, treći dan nakon izostanka menstruacije napravila sam test za trudnoću koji je bio negativan.
Postoji li mogućnost trudnoće?
Hvala Vam

21.11.2015. 12:20

Amazing ne umišljajte si. Ne radi se o trudnoći. Kod prehlade i infekcije krvarenje može promjenjenog intenziteta.

21.11.2015. 12:20

Tiv ne radi se o trudnoći niti u teoriji.

miki 5

24.11.2015. 10:45

Poštovani,
pisala sam Vam 20.11, (06.11. menstruacija, nezaštićeni odnos...) poklopilo se da me danas i jučer dosta boli u donjem dijelu trbuha. temp 36.8
Ne znam koji je uzrok bolova, da li je neka upala ili je vezano uz moguću trudnoću? Da li je moguće da bi me trbuh bolio zbog eventualne implementacije? (meni se čini da bi bilo preeeerano za takvo nešto)
Cudno mi je to, ako tako nastavi, morat ću do doktora...Nisam nikada imala takve bolove u trbuhu čak i kada sam imala upalu mjehura (onda me obično kičma boli...)
Molim za savjet?
LP

miki 5

24.11.2015. 15:45

Poštovani,
ali evo uočila sam i lagano krvarenje na gaćicama?
I dalje osjećam bolove u donjem dijelu trbuha.
Od čega mi je to? Molim savjet i pomoć.

24.11.2015. 22:05

Na osnovu izneseneog nekoherentnog posta ne mogu ni približno vam odgovoriti o čemu se radi. Sugeriram da posjetite ginekologa.

miki 5

25.11.2015. 12:50

Poštovani,
htjela sam samo reći da mi je danas bolje, nemam bolove ni znakova "curkanja"
Ali i dalje ne zašto sam prethodna dva dana imala bolove i jučer mrvicu krvi.
Naručena sam za pregled za 2 tjedna.

25.11.2015. 19:10

Ako su se smetnje smirile. Pričekajte do pregleda.

Daca95

25.11.2015. 19:15

Poštovani,
menstruacija mi kasni 6 dana, imala sam nezaštićen spolni odnos prilikom plodnih dana, ali od prvog dana kad sam trebala dobiti imam bolove kao da trebam dobit svaki tren. Grudi su mi osjetljive i imam povecan apetit. Nisam još radila test, zanima me da li je u pitanju možda trudnoća ili je nešto drugo?

Zizi00

25.11.2015. 19:20

Postovani,
dojim dijete od 3 mj., iskljucivo je dojeno! U subotu 14.11. sam imala nezasticeni odnos, koristili smo metodu prekinutog snosaja, a prije toga odnos je bio 02.11. Problem je u tome sto sam odmah u ponedjeljak osjetila neke cudne simptome poput ucestalog oflaska na wc, a nije upala mjehura, zatim nocno preznojavanje, a u srijedu je krenulo i lagano probadanje u donjem dijelu, cudan iscjedak koji je sluzav i rastezljiv i postaje sve vise zut, zgaravica, ucestalo podrigivanje, bol u krizima...zanima me da li je moguce da je u pitanju trudnoca? Zar nije malo prerano za sve te simptome?! Radila sam 4 testa svi su neg, ali bojim se da je za njih prerano! U isto to vrijeme je krenulo i ispadanje kose i znam da je to normalno, da li je moguce da su hormoni malo podivljali nakon poroda pa je to sve produkt toga? Ili se jajnici vracaju u funkciju?

25.11.2015. 21:00

Daca napravite test na trudnoću svakako.

25.11.2015. 21:00

Zizi smetnje koje navodite vezane su i posljedica su dojenja.

sejla1510

25.11.2015. 21:30

Poštovani,
imam 18 godina i potpuno pravilan ciklus oduvijek, svakih 30 dana. Imala sam i trenutno imam jedno stalnog partnera i uvijek prakticiramo metodu prekinutog snosaja tj. on ejakulira izvan mene. Kako sam rekla menstruacija nikad nije kasnila, zadnju sam imala 20.11. no ovaj mjesec kasni vec 5 dana. Nemam nikakvih simptoma da cu uskoro dobiti menstruaciju. Apetit mi se jako povecao, stalno mokrim, ponekad me zabole jajnici no nista strasno, imam povremene glavobolje i osjecam laganu mucninu i nadutost. Jucer sam napravila clear blue test i pokazao je negativno, no mjesecnica ne dolazi. Voljela bih cuti Vase misljenje i savjet sto napraviti?

mina1993787829

27.11.2015. 02:05

Postovani, vec 4 godine koristim Yaz i do sada j menstruacija uvk pocinjala sa 2 ili 3 placebo tabletom. Danas sam popila 4.i jos nemam nikakve simptome kao obicno pred menstruaciju. Uredno sam pila tablete s tim sto ih 2 dana nisam popila tacno na vreme vec u roku od narednih 12sati. Inace, vodimo racuna i prestankom snosaja. Postoji li mogucnost da sam trudna?

27.11.2015. 02:40

Ne radi se o trudnoći. Pričekajte još koji dan da nastupi menstruacija. O ostalim uzrocima pročitajte u prijašnjim postevima.

Zizi00

27.11.2015. 02:40

Dakle ono sto zelite reci jest da je sve zbog hormona i da su sanse za trudnocu minimalne? I ako mi mozete odgovoriti kad se zapravo simptomi najranije uopce mogu pojaviti i da li se pojavljuju pretezito nakon implantacije?

emilica1

27.11.2015. 02:45

Poštovani,
Molim vas pomozite mi smiriti me, 5.9 sam imala mogućnost prenošenja sperme prstom (od tad nisam imala nikakvih odnosa) i od tad sam dobila 3 menstruacije u očekivano vrijeme, ali sa kašnjenjem oko 4 dana, prva menstruacija je bila dostaaa oskudna i kratko je trajala oko 3 dana, a ostale dvije iste ko i prije, drugi dan pun nocni uložak, ostalih 4 dana normalno, ove dvije su izgledale isto kao moja menstruacija. napravila sam 3 testa na trudnoću clearblue, nakon one prve menstruacije s vremenskim razmacima po tjedan dana i svi su negativni. Ali meni je danas cijeli dan mučno, jela sam samo jednom i to jedva, učestalo mokrim, vrti mi se, slabost, umor, blaga bol u donjem dijelu trbuha a sljedeću menstruaciju trebam dobiti tek 10.12. sad stvarno strahujem, ne mogu se smirit nikako, a kod ginekologa ne mogu jer studiram u drugom gradu, molim vas možete li me nekako smiriti, mogu li se simptomi trudnoće tako kasno pokazati? Već je 3 mjeseca od tad proslo. Jel ima ikakve šanse da je ipak trudnoća? Da su testovi krivo pokazali jer nemam dosta hcga? Jel to ikako moguće? Molim vas pomozite!!!

emilica1

27.11.2015. 02:45

Oprostite sto ovako pisem, ali mene strasno brinu ta krvarenja u trudnoći koja se mogu pojavljivati u vrijeme očekivanih menstruacija kako sam citala, pa se bojim za sebe

Nazad
1 ... 17 18 19 20 21 22 ... 36
Naprijed