Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Mogućnost trudnoće?

Autor Poruka

emilica1

21.09.2015. 20:40

Doktore, ali meni je ovulacija uslijedila tek za 5 dana, jel moguće i ako bi ejakulirao u mene da nakon 5 dana spermiji oplode jajnu stanicu?

Dejan Šakoronja, dr. med.

22.09.2015. 09:20

Vi kao prvo ne znate kad vam je bila ovulacija. To što vi mislite je problem. Pod pretpostavkom da je i ovulacija bila tad kad mislite da je bila nakon pet dana spermiji nisu sposobni za oplodnju.

norijada23

22.09.2015. 09:20

Lijep pozdrav
Jucer mi je bio zadnji dan menstruacije i jako malo sam krvarila.. S deckom sam imala odnos ..on nije ejakulirao u meni vec po straznjici i tekucina se razlila duz cijele vagine skroz do klitorisa. Ja sam to odmah sve obrisala i malo kasnije mokrila te sam opet malo krvarit. Postoji li mogucnost trudnoce ?
Lp

emilica1

22.09.2015. 17:45

Poštovani,
možete li mi onda reći kad je bila ovulacija ako mi je menstruacija završila 2.9. a taj ''odnos'' je bio 5.9. Inače su mi ciklusi uvijek redovni oko 24 dana, nekad dan vise, manje. Dobila sam menstruaciju danas popraćena sa blagim grčevima ali je dosta oskudna iako ja i inače imam oskudne menstruacije, a i čitala sam da su u trudnoći moguće tzv.lažne menstruacije. Kako da ja onda razlikujem, jel moguće da sam trudna?

22.09.2015. 21:50

Norijada neće doći do trudnoće prema opisanoj situaciji.

22.09.2015. 21:50

Emilica ne znam kad vam je bila ovulacija. Nisam vidovit. Ako sumnjate na trudnoću napravite test.

emilica1

23.09.2015. 09:00

Doktore oprostite što vam toliko dosađujem i što vas zamaram glupim pitanjima ali nemam koga drugoga pitati, a na vašem forumu sam sad već dosta toga naučila. Ne vjerujem da sam trudna jer je samo mogućnost da je sperma prenesena prstima ali za svaki slučaj. I sada imam tu menstruaciju ali kako je meni i inače oskudna ne znam je li možda lažna, pa ću kada završi napraviti test. Možete li mi još reći jel vi sumnjate da bi mogla biti trudna i koliko je pouzdan onaj najjeftiniji test kad bi ga napravila za 3,4 dana?

Natalinus

23.09.2015. 09:05

poštovani doktore, zadnja menstruacija bila je 26,8. imala sam nezasicen odnos sa muzem tri dana prije ovulacije s tim da je malo sperme završilo u meni, drugi nezasticen odnos je bio 19.9. takoder je sperma zavrsila u meni. danas bi trebala dobiti menstruaciju, ali ne osjecam nikakvu nadutost kakvu bi znala osjecati prije svake menstruacije, grudi su osjetljive, pa me zanima mogu li iskljuciti trudnocu i hoce li menstruacija nastupiti? uz to imam okrenutu maternicu.
hvala

Gile95

23.09.2015. 09:05

Postovani...
Cura mi je dobijala menstruaciju 26og u mjesecu,sve do zadnja 2 mjeseca od kako smo poceli imati intimne odnose,tako da se taj datum pomjerio na 18.(18.7,18.8)
18.9-kada je trebala dobiti imala je bolove u stomaku i jajnicima koji je ti bolovi povremeno prate sve do danas uz prisustvo bijelog iscjedka i male mucnine.Odnos je uvijek bio zasticen(kondomom),21og je uradila test na trudnocu u popodnevnim satima(Babyrapid) i bio je negativan.
Moze li se iskljuciti trudnoca? Treba li ici na pregled zbog kasnjenja menstruacije 4 dana? Ili da ipak saceka jos malo?
Unaprijed hvala.

korisnik1209

23.09.2015. 11:05

Postovani doktore,opet ja i zao mi je na smetnji. Meni ste bili rekli da nije trudnoca vec da se radi o pcosu. Evo opet imam bijeli iscjedak pa me zanima da li je menstruacija tu? Ili?
Hvala.

23.09.2015. 21:50

Emilica mislim da se ne radi o trudnoći u vašem slučaju.

Natalinus prema opisanom postoji šansa za trudnoćom. Ako vam kasni menstruacija napravite test .

Gile ne treba na pregled, neka pričeka koji dan da nastupi menstruacija.

Korisnik, ne razumijem vaše pitanje.

Gile95

23.09.2015. 22:15

Danas je evo vec 5 dan i opet nista.
Da li se sa sigurnoscu moze iskljuciti trudnoca,jer je test radjen 3 dana kasnjenja menstruacije u vecernjim casovima 20:45h
Unaprijed hvala.

24.09.2015. 13:05

Odgovorio sam vam i ne bih se više ponavljao. LP.

veoma.zabrinuta22

24.09.2015. 16:20

Postovani doktore,pisala sam vam ranije.. ali nikako ne mogu naci odgovor.. Pa oprostite na ponovnoj smetnji..
Zanima me kolika je mogucnost trudnoce ako sam imala nezasticeni odnos dan nakon zavrsetka menstruacije,i ako je ejakulirao u mene?
Imam PCOS,i nekad neredovne a nekad redovne menstruacije.. zadnja je bila ravno na 28dana,i trajala je 6dana..
Hvala vam puno.. Unaprijed..

Natalinus

24.09.2015. 19:00

evo menstruacija kasni i dalje, već dva dana, recite, da li je prerano raditi test?

zlatija

24.09.2015. 23:05

Postovanje,u braku sam 4 mjeseca i imamo nezasticene odnose ali jos uvijek ne mogu da ostanem trudna,bila sam kod ginekologa ali kaze da je sve u redu,ali ja imam puno bijelog pranja,kad to imam ponekad me pecka,svrbi...kad imam odnose sa muzem boli me i to bude svakog mjeseca i traje par dana...Hvala

emilica1

24.09.2015. 23:10

Poštovani doktore evo opet ja oprostite na smetnji, znači 1. dan menstruacije mi je bilo blago smeđkasto krvarenje koje je počinjalo malo više i postajalo crvenije znači dosta oskudno, 2. dan curilo je srednje, bio je dovoljan jedan uložak za cijeli dan, crvene boje, znalo je curiti i prilikom obavljanja nužde malo i bilo je malo ugrušaka malih, 3. dan oskudno dosta jedan uložak je bio i previše, curilo je ali oskudno, 4.dan samo mali tragovi krvi. I Inače mi traje 4,5 dana, ali ipak drugi dan malo jače curi i nije dovoljan samo jedan uložak. Možete li mi reći jel to može biti lažna menstruacija ili to implantacijsko krvarenje?

Nazad
1 ... 12 13 14 15 16 17 ... 36
Naprijed