Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Mogućnost trudnoće?

Autor Poruka

ivika23

10.08.2015. 18:05

Poštovani,

Ja i decko smo krenuli malo dalje i on je gurnuo svoj penis bez kondoma u moju rodnicu ali nije do kraja , i jos mu je trebalo dosta vremena da svrsi . Samo da napomenem da kada ga je stavio je ga malo gurkao ali ne do kraja . Dva puta je to napravio. Nemogu ostati trudna ? Sluz kod muškaraca nema spermije ?

Dejan Šakoronja, dr. med.

10.08.2015. 23:35

Ako nije ejakulirao neće doći do trudnoće.

11.08.2015. 19:50

Zanima me da li moze doci do trudnoce i koji je postotak ako sperma klizne sa stomaka prema vagini? Curi mi kasni menzis 2 dana,ali je promjenila klimatske uvjete,pa da li je to mozda razlog? Hvala na razumijevanju

M1990

11.08.2015. 19:55

Postovanje, javljam Vam se u velikoj brizi jer mi se.ovo se ovo jos nije nikada dogodilo. Naime, obje prosle menstruacije su mi varirale dan-dva od tocnog datuma i bile su malo oskudnije, sada mi kasni vec 4 dana, grudi me ne bole uopce, a inace obavezno znaju, i imam tek blage bolove u donjem dijelu trbuha i uzasno sam napuhnuta, i tako vec 5 dana, ali menstruacije nema. Prije 2mja sam imala nezasticeni spolni odnos ali ipak sam dobila menge,a sada me strah da to nisu bile lazne. Inace, trenutno radim jako naporan posao (vec zadnja 2mja) ali nisam bila bolesna ni pila nikakve antibiotike koji bi na to mogli utjecati.
Pa ne znam da li to kasnjenje mogu pripisati k tomu? Ili su ovo prije mogle biti lazne menstruacije? Pomozite. Hvalaa

12.08.2015. 01:15

M1990 ne radi se o trudnoći. predznaci nadolazeće menstruacije su tu i pričekajte koji dan da nastupi.

miki 5

12.08.2015. 10:55

Poštovani,
zadnju menstruaciju sam imala 18.07., a u plodnim danima, od 29.-31.07. partner i ja prakticirali smo dva odnosa u istom danu.
Da li je u stvarnosti moguća trudnoća? Idućih dana bi trebala dobiti, još za sad nemam konkretnih simptoma. Ciklusi traju 28 dana +-2 dana.

12.08.2015. 20:00

U teoriji da, ali u praksi malo teže.

M1990

15.08.2015. 10:45

Postovanje, ja sam Vam pisala prije par dana, jucer mi se pojavio bijeli iscjedak sa malo rozikaste krvi kasnije samo svijetlo smedjkasti i to je to, trbuh me vise ne boli, a menge nema. Da li to znaci da ce doci uskoro? Napuhnuta sam jos uvijek.. Inace trebala sam dobiti 7.8. (28dana) ali jos nista..

15.08.2015. 20:55

Vrijedi i dalje moj prethodan odgovor.

Tihana22

21.08.2015. 15:15

Poštovani ,
Moze li se zatrudnjeti ako je muškarac ženi pogurnuo penis u rodnicu do kraja (bez kondoma) i par puta gurnuo van i nutra (5-6 puta) a da je muškarcu trebalo jos dosta bremena da ejakulira?
Strah me je jer me danas boli dosta trbuh (to se jucer dogodilo )
Ne sadrži sluz spermije ?

Tihana22

21.08.2015. 15:15

I ide mi malo na povraćanje :/

21.08.2015. 20:45

Neće doći do trudnoće prema opisanom. Educirajte se tome i forum služi. Ne budite lijeni.

Klara46

22.08.2015. 18:40

Ovako menstrualni ciklus mi traje po mojoj računici 21 dan. Znači dobila sam 23.7. i trebala sam dobiti 13.8. Radili smo na bebici odmah poslije menstruacije i čekala sam da vidim hoću li dobiti. I evo kasni mi 9 dana, nemam nikakve simptome da ću dobiti, 14.8. sam imala grčeve u donjem dijelu trbuha, napravila sam test dva dana prije očekivane menstruacije bio je pozitivan i onda napravim dva dana nakon kašnjenja i test je bio negativan. Zanima me da li je moguća trudnoća i da li da pričekam još par dana i da opet napravim test ili da odem odmah ginekologu? HVALA

23.08.2015. 02:15

Imali ste nezaštićene odnose, kasni vam menstruacija, i pozitivan test. Napravite beta hcg iz krvi. To je najsigurnije u vašem slučaju.

matijevic1234

23.08.2015. 23:00

Postovani, ovo ce mozda zvucati glupo ali stvarno mi je hitan i vazan odgovor. Decko i ja smo imali odnos bez zastite nije bilo puno penetracije no nakon nekog vremena preselili smo se u tus kabinu tamo smo se samo oralno zadovoljavali te je on svrsio po meni (ne u vaginu) da li je moguce da sam trudna to jest da je sperma nekako dospjela u vaginu dok sam ju prala sa sebe ili mozda prije toga svega pod tusem? Lijep pozdrav

24.08.2015. 21:25

Nije moguće.

emilica1

20.09.2015. 22:25

Poštovani,

tražila sam po forumu slično pitanje ali nisam našla pa bih vas pitala, je li moguće zatrudniti ako se sperma prenjela prstima u rodnicu ali nakon 5 dana je tek uslijedila ovulacija. To sam zakljucila jer mi je tad cervikalna sluz bila prozirna i obilna i imala sam bol u donjem dijelu trbuha. Nisam htjela popiti ellaone jer bi one ionak odgodile ovulaciju za 5 dana. To se dogodilo 5.9.2015. a ovulacija je bila 10.9. Ali sada mi menstruacija kasni 1 dan s time da sam bila pod stresom cijelo vrijeme. I zanima me može li menstruacija izostati ako sam imala ovulaciju? Molim vas odgovorite

M1990

21.09.2015. 10:20

Postovanje, ako mi menga kasni 2 mjeseca i napravila sam 3 testa za trudnocu - 1 nakon 2tj kasnjenja 1 nakon mj dana i 1 nakon mj i pol i sva tri su bila negativna, znaci da sto posto ne moze biti trudnoca u pitanju, koristila sam clearblue test koji se moze probati u bilo koje vrijeme, ali ja sam svaki puta sa jutarnjom mokracom? Unaprijed hvala na odgovoruu

21.09.2015. 17:05

Emilica u teoriji praksa postoji no nije velika.

21.09.2015. 17:05

M1990 kašnjenju kod vas nije uzrok trudnoća.

Nazad
1 ... 11 12 13 14 15 16 ... 36
Naprijed