Autor
|
Poruka
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
22.07.2013. 10:00
Dakako da se ne radi o mogućoj trudnoći.
|
nervozna12345
|
22.07.2013. 10:00
Postovani menstruacija mi kasni vec 2 dana,imam sve simptome kao da cu dobiti al nikako da dobijem,ovog mjeseca sam imala 3 odnosa u neplodnim danima gdje partner sigurno nije ejakulirau u meni,mnogo se brinem i vec pocinjem umisljati da sam trudna,aritmija mi ne silazi ispod 100,i jos da napomenem da mi je 1 od ova 3 odnosa bio jako bolan tako da nije ni zavrsen do kraja,iako je vlaznost bila velika,bol je bio ogroman,da li je moguce da se radi o trudnoci,ili od nervoze ili neke ciste? Puno vam hvala unaprijed na odgovoru
|
|
22.07.2013. 11:05
Prvo napravite test na trudnoću. Mnogo je mogućih uzroka izostanka.
|
easyA
|
22.07.2013. 11:10
jos samo jedno pitanje.. ne dode li menstruacija ni ovaj mjesec (inace dolazi oko 26.-og), trebam li se zabrinuti?
|
|
22.07.2013. 22:50
Ne trebate se brinuti.
|
komarac98
|
23.07.2013. 09:30
prijateljice su me dosta uplasile i ne znam koga bi pitala i cijela sam zbuneja i nesigurna s deckom san imala odnos dok sam imala stvari i bez zastite i on je svrsia ali ne u menne nego van mene mozda postoji mogucnots da je bar malo ili nesto usloo i nakon toga san jos 2 dana imala mengu normalnoo i svee a odnose smo imali 4 dan prijateljice govore da je moguce ostta trudan molim vas jeli moguce???
|
ivaslika
|
23.07.2013. 09:30
Bok, imala sam odnos s deckom 3 dana poslje menge tj maloprije.
Ja sam svršila prije njega,a on nije tjeo dalje nastavljat i skinio je zastitu i ja sam mu drkala i on je spolovilom prošao po mome i htio stavit pa se predomslio onda je nakot toga izdrkao ali ne po meni.
Sad me zanima kad je prosao i pokusao stavit ako je bila trunkica sperme dali se trebam briniut?
Može saviejt hvala vam unaprijed
|
|
23.07.2013. 15:05
Komarac u vašem slučaju trudnoća nije moguća, ako su vam ciklusi redoviti.
|
|
23.07.2013. 15:05
Ivaslika, ne brinite. Nećete ostati trudna na taj način.
|
Aki05
|
25.07.2013. 17:50
Postovani doktore,
27. dana mog ciklusa,decko i ja smo pokusali da imamo odnis. Koristili smo kondom,on je usao u mene vrlo malo,mozda samo glavicem i kad smo se pomerilu,videli smo da je kondom spao. Odnos se zavrsio na tome,nije bilo ejakulacijrle..on kaze da je kondom spao dok je izlazio iz mene,ali ja nusam sigurna. Sutradan sam fobila.menstruaciju. imam jos uvek vremena za pilulu za dan posle,ali mislim da nije potrebna. Ipak,volela bih da cujem Vase misljenje da li je to potrebno.
Hvala unapred.
|
|
25.07.2013. 21:30
Ne treba vam pilula za dan poslije. Dobili ste menstruaciju.
|
xyz2
|
26.07.2013. 09:25
Poštovani
Pisala sam vam i ranije. i Hvala vam još jednom za sve odogvore. moj prvi problem je bio menstruacija nakon prvog spolnog odnosa koja je trajala samo 3 dana i bila je obilna i uranila je 3 dana trebala sam dobiti 23.06. ali sam dobila 20.06, nakon toga sam imala nezasicen odnos 5-6 puta, zadnji put 08.07 sam imala odnos i nakon zadnjeg odnosa su me jajnci zigali, prodiranje u stomaku, prsa su mi narasla i jako su bila osjetljiva, pa sam vam pisala da nisu mozda simptomi PMS_a ili mozda cak trudnoca, vas odgovor je tada bio : "To neznamo ni ja a ni vi." No dobila sam menstruaciju 17.07. koja je opet uranila 3 dana. bila je normalna i trajala je 5 dana. sad kad je sve proslo osjecam se OK. Da li postoji mogucnos da ipak i poslije ove menstruacije ostanem trudna, jer sam citala negdje da zene nekad normalno dobivaju 2-3 puta mjesecnicu pa ostanu trudne, mislim to mi je ne logicno, ali eto hocu da budem sigurna, da vas cujem sta vi mislite o tome. Izvinte na ovolikom textu i hvala vam unaprijed. Veliki pozdrav : )
|
|
26.07.2013. 14:40
Ne vidim problem kod vas. Uredno menstruirate i ne trebate se brinuti.
Menstruacija vam nije uranila jer je normalan menstrualni ciklus sklon oscilacijama.
Treća zabluda menstruacija ka je žena trudna. Pojam ne postoji. Radi se o krvarenju u ranoj trudnoći.
Dosta često se viđa u 10 posto i više trudnica.
Takvo krvarenje nema odlike menstrualnog. Razlikuje se obimom, trajanjem, intenzitetom,bojom, ritmičnoatu pojavljivanja itd.
|
Kamela11
|
19.08.2013. 17:10
mesecnica 23.7.2013 , ciklus 28 dana! Kondom pukao nakon par sekundi(5-6) i odmah sve prekinuto i zaustavljeno, mozda mi je dečko učino par puta napred-nazad sa puknutim, kakve su sanse za trudnocu ? Hvala
|
|
19.08.2013. 17:40
Nikakve ako nije bilo ejakulacije.
|
polusestra1
|
20.08.2013. 01:15
Imam zakazan pregled kod ginekologa za 10 dana i sigurno će mi biti dan odgovor na moje pitanje, ali se ne mogu još toliko dugo mučiti sa neizvješnošću pa bi molila Vas da me odriješite moje dvojbe. Inače imam neuredne menstruacijske cikluse, te pokoji izostanak mjesečnice, a bolovi su se pojavili tek kod zadnje dvije mjesečnice, i to samo na prvi dan mjesečnice. U ,,svijetu spolnih odnosa'' sam tek nekih pola godine, ali nikad (osim prvi put) nije došlo do krvarenja nakon odnosa. Imala sam odnos posljednji dan menstruacije, kad je krvarenje bilo gotovo neprimjetno. Pošto sam dosad uvijek slušala priče o tome da je nemoguće zatrudniti za vrijeme menstruacije, nismo koristili nikakvu zaštitu. Dva dana nakon toga, kad više nisam krvarila, imala sam odnos koji opet nije bio zaštićen, nakon tog odnosa na krevetu nije ostalo nikakvih tragova krvi, no pri mokrenju sam primjetila krv. Još uvijek lagano krvarim, a prošla su već 4 dana od toga. Krv je neobične smećkasto-crvene boje i dosta je gusta, nalik na iscjedak. Ono što me muči je da li je to neki znak trudnoće ili je to samo reakcija na odnos(uz napomenu da je zadnji odnos dosta dugo trajao).
P.S. Htjela bih samo napomenuti da dečko uvijek svrši izvan mene, dal se radilo o zaštićenom il nezaštićenom odnosu. Postoji li svejedno opasnost od trudnoće?
|
|
20.08.2013. 09:45
Krvarenje je od odnosa. Ne radi se i trudnoći.
|
Kruska.
|
26.08.2013. 01:25
Ja i moj momak smo prije 7 dana htjeli da vodimo ljubav. Mene je jako boljelo pa smo prestali. Nakon toga me svojim polnim organom dirao po vagini. Ne znam je li doslo do ejakulacije, ja nisam osjetila. Zanima me da li postoji mogucnost da sam ostala trudna od predejakulata. To je trajalo jako kratko. Molim vas da mi odgovorite sto prije. Hvala unaprijed
|
|
26.08.2013. 10:10
Nije moguće.
|
Kruska.
|
27.08.2013. 01:00
Ja znam da ne bih trebala da imam razloga za brigu, ali su mi se poceli desavati neki cudni simptomi. Grudi su mo postale bolne na dodir,imam povisenu temperaturu, a mjesecnica mi treba doci tek 11.09..
|