Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Da li sam trudna?

Autor Poruka

Dejan Šakoronja, dr. med.

06.07.2013. 16:15

Ne mogu.

loveisthesolution

06.07.2013. 17:05

Poštovanje, ovako imam pitanje i znam da je užasno glupo ali ipak ću ga postaviti.
Ja i dečko smo se trljali preko donjeg rublja i nije svršio sto posto, ali bio je malo, malo mokar (mislim da se radi o sluzi) i sad mi kasni pa me zanima jesam li mogla ikako ostati trudna ? Znam da su šanse nula ali opet brinem se jako!
Osim što mi kasni imala sam užasne bolove u donjem dijelu trbuha pa eto..
Hvala na odgovoru

06.07.2013. 19:55

Ne radi se o trudnoći. Educirajte se.

jojoj

18.07.2013. 01:00

Pozdrav doktore , znaci ja i moja partnerica smo imali odnos 5.7. i to je njoj bilo prvi puta te nismo koristili zastitu , nakon mog svrsavanja malo sam ga ocistio i nakon nekog vremena smo opet nastavili bez zastite . njoj su 13.7 se pocele pojavljivati mucnine te umor pa dali bi mi mogli odgovorit dali postoji mogucnost da je trudna ? i dali ima ikakve veze to sto joj je prvi puta i dali moze isti taj put biti oplodena ? molim vas odgovoru da ne moram cekat kraj mjeseca hvala puno :/

18.07.2013. 10:45

Šansa svakako postoji. Ti što ste imali prvi put odnos ništa ne znači.
I prvi put može zatrudniti. Metoda koju koristite nije baš sigurna.

mili385

18.07.2013. 11:25

Poštovani, sa curom sam imao oralni seks. Nakon što je mene ona oralno zadovoljavala (ali nisam ejakulirao) poljubili smo se i onda sam ja oralno zadovoljavao nju.
Da li postoji mogućnost prenosa spermija na taj način? Tj. da li je moguće da ostane trudna? Hvala na odgovoru

18.07.2013. 11:55

Svakako da nije moguće.

Stotobjeseljubav?

20.07.2013. 15:45

Pozdrav svima!

Moj problem je slijedeći. Sa dečkom sam imala odnose 17.7. i štitili smo se.Odnose smo imali 3 puta. Nakon svakog odnosa on se obrisao. Mene sad muči što je tokom maženja njegov penis dodirivao moj spolni organ i skoro pa je i ušao. Dal je moguće da ostanem trudna, tj. da su spermiji ipak ušli u vaginu. Zadnju menstruaciju sam imala 2.7. što znači da su mi navedenog datuma svakako bili plodni dani.

Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru

20.07.2013. 18:20

Od maženja ne. Da li ste svaki put odnos imali s kondomom?

doravolinutellu

21.07.2013. 05:30

Postovanje, znaci ovo je problem. Decko i ja nismo imali spolni odnos nego smo samo pokusali, posto sam ja nevina. Znaci nije trajalo ni 20 sekundi. Ja sam vjerojatno jos uvijek nevina. Ali menstruacija mi kasni a inace ne. Kasni 4 dana, al svejedno panika mi. Mozete mi odgovorit jel moguce? I usput koliko je sperme potrebno da se zatrudni?

ivaslika

21.07.2013. 13:55

Poštovani zanima me dali je prvi dan iza menge dali su to podni ili neplodni dani?
I može li mi tko reći kako se točno broje?
hvala unaprijed

Stotobjeseljubav?

21.07.2013. 13:55

Da, svaki put smo imali odnos s kondomom. Samo tokom maženja normalno nismo. Znači nije moguće da su spermiji ušli nekako s obzirom da je penis bio na ulazu?
Još jednom se zahvaljujem na odgovoru

judita

21.07.2013. 15:00

Poštovani,
27.6. smo partner i ja imali odnos kod kojeg nam je kondom puknuo, odmah dan kasnije otišla sam u bolnicu po tabletu za dan poslje, dobila sam ellaone i odmah kad sam došla doma sam je popila. Ciklus mi nije redovit pa si ne mogu izračunati plodne dane, nekad mi je 29, dana a nekad čak i po 32/35 dana.
Danas je 21.7. i mjesečnica još nije došla, molim Vas pomozite mi, je li to normalno da je još nema? I je li moguće da sam trudna?!
Unaprijed zahvaljujem!

21.07.2013. 16:30

Daravolinutelu, ne radi se o trudnoći, ako partner nije ejakulirao u rodnicu.

Ivaslika, prvi dan menstruacije spada u neplodne dane ako oscilacije na razini godine ne osciliraju više od deset dana.
Pročitajte naše postove unazad tjedan dana, napisao sam kako se računaju plodni dani i ne kanim se ponavljati svaki dan.

Stotobjeseljubav, samim maženjem nije moguće.

Judita mislim da niste trudna. Menstruacija može kasniti zbog postkoitalne pilule. Za svaki slučaj test na trudnoću.

marabla

Postovani,

imala sam odnose sa deckom 8.dana ciklusa i pukao je kondom, pri cemu je on ejakulirao u mene. da li je moguce zatrudneti, posto ne bi trebalo da su to plodni dani??

Hvala unapred

21.07.2013. 17:30

Odgovorio sam vam.

easyA

22.07.2013. 00:15

prvi put sam imala spolni odnos s deckom jucer, menstruacija mi nije dosla vec 4 mj, a posto obicno dolazi krajem mjeseca, tako je ocekujem ovaj mjesec. postoji li ikakva mogucnost trudnoce ako smo koristili zastitu i izvadio ga je prije nego je svrsio? on kaze da kondom nije pukao, ali svejedno me strah. prije par dana sam osjetila blagu bol u donjem dijelu trbuha, kod jajnika pa sumnjam na ovulaciju i zato jos vise brinem. unaprijed hvala!

Nazad
1 ... 45 46 47 48 49 50 ... 99
Naprijed