Autor
|
Poruka
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
06.07.2013. 16:15
Ne mogu.
|
loveisthesolution
|
06.07.2013. 17:05
Poštovanje, ovako imam pitanje i znam da je užasno glupo ali ipak ću ga postaviti.
Ja i dečko smo se trljali preko donjeg rublja i nije svršio sto posto, ali bio je malo, malo mokar (mislim da se radi o sluzi) i sad mi kasni pa me zanima jesam li mogla ikako ostati trudna ? Znam da su šanse nula ali opet brinem se jako!
Osim što mi kasni imala sam užasne bolove u donjem dijelu trbuha pa eto..
Hvala na odgovoru
|
|
06.07.2013. 19:55
Ne radi se o trudnoći. Educirajte se.
|
jojoj
|
18.07.2013. 01:00
Pozdrav doktore , znaci ja i moja partnerica smo imali odnos 5.7. i to je njoj bilo prvi puta te nismo koristili zastitu , nakon mog svrsavanja malo sam ga ocistio i nakon nekog vremena smo opet nastavili bez zastite . njoj su 13.7 se pocele pojavljivati mucnine te umor pa dali bi mi mogli odgovorit dali postoji mogucnost da je trudna ? i dali ima ikakve veze to sto joj je prvi puta i dali moze isti taj put biti oplodena ? molim vas odgovoru da ne moram cekat kraj mjeseca hvala puno :/
|
|
18.07.2013. 10:45
Šansa svakako postoji. Ti što ste imali prvi put odnos ništa ne znači.
I prvi put može zatrudniti. Metoda koju koristite nije baš sigurna.
|
mili385
|
18.07.2013. 11:25
Poštovani, sa curom sam imao oralni seks. Nakon što je mene ona oralno zadovoljavala (ali nisam ejakulirao) poljubili smo se i onda sam ja oralno zadovoljavao nju.
Da li postoji mogućnost prenosa spermija na taj način? Tj. da li je moguće da ostane trudna? Hvala na odgovoru
|
|
18.07.2013. 11:55
Svakako da nije moguće.
|
Stotobjeseljubav?
|
20.07.2013. 15:45
Pozdrav svima!
Moj problem je slijedeći. Sa dečkom sam imala odnose 17.7. i štitili smo se.Odnose smo imali 3 puta. Nakon svakog odnosa on se obrisao. Mene sad muči što je tokom maženja njegov penis dodirivao moj spolni organ i skoro pa je i ušao. Dal je moguće da ostanem trudna, tj. da su spermiji ipak ušli u vaginu. Zadnju menstruaciju sam imala 2.7. što znači da su mi navedenog datuma svakako bili plodni dani.
Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru
|
|
20.07.2013. 18:20
Od maženja ne. Da li ste svaki put odnos imali s kondomom?
|
doravolinutellu
|
21.07.2013. 05:30
Postovanje, znaci ovo je problem. Decko i ja nismo imali spolni odnos nego smo samo pokusali, posto sam ja nevina. Znaci nije trajalo ni 20 sekundi. Ja sam vjerojatno jos uvijek nevina. Ali menstruacija mi kasni a inace ne. Kasni 4 dana, al svejedno panika mi. Mozete mi odgovorit jel moguce? I usput koliko je sperme potrebno da se zatrudni?
|
ivaslika
|
21.07.2013. 13:55
Poštovani zanima me dali je prvi dan iza menge dali su to podni ili neplodni dani?
I može li mi tko reći kako se točno broje?
hvala unaprijed
|
Stotobjeseljubav?
|
21.07.2013. 13:55
Da, svaki put smo imali odnos s kondomom. Samo tokom maženja normalno nismo. Znači nije moguće da su spermiji ušli nekako s obzirom da je penis bio na ulazu?
Još jednom se zahvaljujem na odgovoru
|
judita
|
21.07.2013. 15:00
Poštovani,
27.6. smo partner i ja imali odnos kod kojeg nam je kondom puknuo, odmah dan kasnije otišla sam u bolnicu po tabletu za dan poslje, dobila sam ellaone i odmah kad sam došla doma sam je popila. Ciklus mi nije redovit pa si ne mogu izračunati plodne dane, nekad mi je 29, dana a nekad čak i po 32/35 dana.
Danas je 21.7. i mjesečnica još nije došla, molim Vas pomozite mi, je li to normalno da je još nema? I je li moguće da sam trudna?!
Unaprijed zahvaljujem!
|
|
21.07.2013. 16:30
Daravolinutelu, ne radi se o trudnoći, ako partner nije ejakulirao u rodnicu.
|
|
Ivaslika, prvi dan menstruacije spada u neplodne dane ako oscilacije na razini godine ne osciliraju više od deset dana.
Pročitajte naše postove unazad tjedan dana, napisao sam kako se računaju plodni dani i ne kanim se ponavljati svaki dan.
|
|
Stotobjeseljubav, samim maženjem nije moguće.
|
|
Judita mislim da niste trudna. Menstruacija može kasniti zbog postkoitalne pilule. Za svaki slučaj test na trudnoću.
|
marabla
|
Postovani,
imala sam odnose sa deckom 8.dana ciklusa i pukao je kondom, pri cemu je on ejakulirao u mene. da li je moguce zatrudneti, posto ne bi trebalo da su to plodni dani??
Hvala unapred
|
|
21.07.2013. 17:30
Odgovorio sam vam.
|
easyA
|
22.07.2013. 00:15
prvi put sam imala spolni odnos s deckom jucer, menstruacija mi nije dosla vec 4 mj, a posto obicno dolazi krajem mjeseca, tako je ocekujem ovaj mjesec. postoji li ikakva mogucnost trudnoce ako smo koristili zastitu i izvadio ga je prije nego je svrsio? on kaze da kondom nije pukao, ali svejedno me strah. prije par dana sam osjetila blagu bol u donjem dijelu trbuha, kod jajnika pa sumnjam na ovulaciju i zato jos vise brinem. unaprijed hvala!
|