Autor
|
Poruka
|
Zainteresirana
|
12.06.2013. 12:05
Doktore potvrđeno TRUDNA SAAAAM
|
strašiva
|
12.06.2013. 22:15
pozdrav, predzadnju menstruaciju sam imala 09.05.2013, zadnji spolni odnos samo imali 25.05.2013. kako nam je kondom puako,nisam bila sigurna dali smo na vrijeme reagirali,zbog tog sam u roku 36 h popila ellaone tabletu,i menstruaciju sam dobila 01.06.2013. ali kako sam po prirodi paničar,htijela sam vas pitati dali se imam oko čega brinuti? dali mogu biti trudna?
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
12.06.2013. 22:20
Odlično.
|
Zainteresirana
|
23.06.2013. 12:25
Doktore sada je 8 tj trudnoće ginekološki računajući, ali jučer se uplašila malo i žene mi napunile glavu sa svojim pričama iako ne vjerujem previše od jutra sam osjećala bockanje oko desnog jajnika koje je trajalo cijeli dan, kao da me netko iglicama dolje pika na desnoj strani da ponovim. Znam da jajnici nisu u funkciji u trudnoći pa koliko sam se informirala na forumima to je kao znak rastezanja maternice? nemam mučnine još, normalno mokrenje i iscjedak normalne boje, no uplašilo me to da su mnoge takva bockanja imale prije spontanog o čemu ne želim ni razmišljati već ostajem na svojem prvom mišljenju, ako sam u pravu? Danas mi je ok, na slijedeći pregled idem za 6 dana. Svjesna sam da me čeka puno promjena u buduće ali jesu li takvi bolovi normalni?
|
|
24.06.2013. 18:25
Navedeni simptomi česti su u trudnoći. Mislim da ne trebate brinuti.
|
mamaic
|
30.06.2013. 22:25
Poštovani doktore!
Dečko i ja smo imali odnos na predzadnji dan mjesečnice (26.6) i od kontracepcije smo korisitili prekinuti snošaj. Inače mi mjesečnice dolaze na vrijeme. Da li je moguće da sam trudna?
|
|
01.07.2013. 01:20
Niste trudna dakako.
|
perica94
|
01.07.2013. 15:20
Poštovani!
Menstruacija mi kasni sedam dana, inače imam redovit ciklus i dolazi mi otprilike svakih 28 dana (+-3). Imala sam spolni odnos s partnerom nekoliko puta ovaj mjesec, bez zaštite, no svaki je puta partner prekinuo snošaj. Uvijek pratim i računam plodne dane, no zanima me mogu li ostati trudna ako partneru usred spolnog odnosa iscuri sluz? Zapravo, zanima me je li moguće da je ta sluz sperma? Da napomenem, ovaj sam mjesec užasno pod stresom, a i promijenila sam klimu, pa zatim i prehladila. Od silnog stresa, čak sam si i umislila neke simptome trudnoće (npr. malo povišena temperatura, nervoza, često mokrenje, češći iscjedak itd..). Jučer sam napravila GraviGnost mini test za trudnoću i bio je negativan. U zadnjih nekoliko dana osjećam simptome pms-a (izbijanje prištića, povremena bol u donjem dijelu trbuha), ali menstruacija još nije došla. Zanima me jesam li trudna?
|
|
01.07.2013. 19:55
Niste trudni ako je test negativan. Imate znakove nadolazeće menstruacije.
|
Ona20
|
01.07.2013. 19:55
19.06. sam imala odnos sa deckom bez zastite, ejakulirao je vani, kako to još kazu neki, na vrijeme izvadio. No sutradan tj. 20.06. sam dobila obilno krvarenje odnosno po mom zakljucku neka menstruacija koja mi je uranila 3 dana ali je trajala samo 2 dana i stala. ostalih 5 dana me stomak bolio i grcevi kao kad imam menstruaciju, i grudi su me bas bas boljele, zanima me da li postoji mogucnost trudnoce ili sta se ustavri desava??
|
|
01.07.2013. 20:45
Ne radi se o trudnoći. Imali ste menstruaciju.
|
zana1010
|
03.07.2013. 21:30
zdravo.nesto me muci pa bih da podelim sa vama i dobijem nadam se ohrabrujuci odgovor.zadnju minstruaciju sam imala 30 maja.juce sam posetila svog ginekologa i nakon dugog snimanja rekla mi je da postoji jedna sumnjiva tacka u vidu trudnoce negde oko 5 nedelja ali nista sigurno.onda sam ja kuci uradila test u polovini dana nisam mogla da cekam do jutra i kad sam uradila test izasla mije jedna jaka i jedna slabija linija i nakon sat vremena ona linija slabija je uginula a test se ceo izmrljao stvarno neznam sta je u pitanju .imam devojcicu od 3 godina i kad sam bila ostala na nju trudna isto sa 5 nedelja i jedan dan kad mi je rekla doktorka da sam u drugom stanju uradila sam kuci test i bio je pozitivan i danas cuvam taj test jos uvek je isti neznam zasto se ovaj tako promenio nije mi nikako jasno i mnogo sam zabrinuta .molim za odgovor. unapred zahvaljujem
|
|
03.07.2013. 22:55
Poštovana, zato jer ste test rano napravili. Vjerovatno se radi o trudnoći.
Ponovite test za dva dana ili još bolje napravite beta hcg iz krvi.
|
Melina2222
|
04.07.2013. 13:15
Pozdrav. Momku s kojim sam u vezi, doktori su rekli u prethodnoj vezi da ne moze imati djecu, zbog smanjene razine hormona. Pa me zanima da li postoji opet neka sansa da mogu ostati trudna? Hvala.
|
|
04.07.2013. 22:05
Poštovana, imam premalo detalja o oboljenje vašeg partnera. To i nije domena ginekologa već urologa i androloga.
|
blabla123
|
05.07.2013. 12:50
Pozdrav,
kasni mi menstruacija 3 dana. Zadnju sam dobila 2.6., ali dosla je oko 15 dana ranije, znaci usred ciklusa. Krvarenje je bilo normalno. Ocekivala sam sljedecu menstruaciju nakon mjesec dana, tocnije 2.7. no nisam ju dobila, proslo je vec 3 dana. Imala sam seksualne odnose s partnerom prosli mjesec, no, kao i uvijek koristili smo zastitu. Nemam nikakve simptome trudnoce, osim ucestalog mokrenja, ali i inace imam 'slabiji' mjehur. Zbog ukocenosti u vratu, prosli sam mjesec, oko 24.6. popila dvije tablete ibuprofen 400, jednu u svakom danu. Te sam nekoliko puta popila lekadol. Inace mi je menstruacija bila normalna osim proslog mjeseca kada je umjesto sredinom 6., došla početkom 6.-og mjeseca. Tijekom odnosa uvijek koristimo zastitu(kodnom) i sigurni smo da nijedan nije puknuo, također decko nikad ne ejakulira u mene. Moze li to sve znaciti da sam trudna ?? Molim Vas odgovor, stvarno me strah :/. Puno hvala unaprijed
|
mateej89
|
05.07.2013. 14:20
Moj slučaj je ovakav: dan posle menstruacije imala sam odnos sa momkom bez zaštite s obzirom da sam nevina on je samo 3-4 puta pokušao da probije himen na kraju nismo uopšte sigurni da me probio a dok je to radio bilo je te tečnosti na njegovom penisu pa me zanima ako je ta tečnost nekim slučajem ušla u mene postoji li mogućnost da zatrudnim?
|
|
05.07.2013. 14:40
Blabla prema opisanom mislim da se ne radi o potencijalnoj trudnoći jer ste spolno odgovorna.
|
|
05.07.2013. 14:40
Matej, ne radi se o mogućnosti trudnoće.
|
blabla123
|
06.07.2013. 02:40
Hvala puno. Mogu li ove tablete uzrokovati kasnjenje menstruacije?
|