Autor
|
Poruka
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
17.10.2013. 23:15
Dakako da se ne radi o trudnoći. Ne treba vam test. Ne umišljajte si.
|
|
17.10.2013. 23:15
Postovani,
Moje menstruacije su vrlo neredovite, zadnju sam imala prosli mj i izracunala sam si da bi sljedeca morala doci 17.10. (danas). Jucer je bilo malo krvi, vise smede boje nego crvene, i nakon toga vise nista. Ovaj cijeli tjedan sam pod stresom, spavam 6 sati, imam ispite svaki dan, te osjecam umor, svakodnevne glavobolje itd. Nisam spolno aktivna, no decko je jednom svrsio i doslo je do mojih gaci, nije bilo kontakta, te znam da nije moguca trudnoca jer nije bilo spolnog odnosa. Mene zanima da li je ovaj prestanak krvi uzrokovan zbog umora i stresa. Hvala
|
|
18.10.2013. 10:15
Menstruacija će krenuti za koji dan. Ne brinite.
|
Almaah
|
18.10.2013. 21:20
Zdravo, ja vam se opet javljam, Rekli ste mi da ne postoji mogucnost da zatrdnim iako je decko svrsio dok je trljao penisom o moj spolni organ, i oko vaginalnog otvora, al nijednom nije usao u mene nimalo.. Zabrinuta sam, jer treba da dobijem menstruaciju za nekoliko dana, medjutim juce sam imala kratko krvarenje, samo jednom u toku dana sam ga uocila, jako malo, danas nikako.. Ne znam sta bi to moglo da znaci? Nikada mi se nije desavalo, inace imam jako redovite menstruacije.. Da li imam imalo razloga za brigu da je u pitanju trudnoca??? Izvinite sto se ponavljam, ali zabrinuta sam
|
|
18.10.2013. 23:45
Ako sperma nije dospjela u rodnicu onda šanse nema. To znate vi i partner da li je ista došla u rodnicu a ne ja.
|
Almaah
|
19.10.2013. 00:10
Pa da li postoji ikakav nacin da dospije do rodnice, iako nije bilo nikakvog pravog spolnog odnosa, tj i dalje sam nevina.. Da li moze toliko sperma sama da "putuju" od vaginalnog otvora do rodnice .
|
|
19.10.2013. 14:35
Samo u teoriji.
|
horis1212
|
19.10.2013. 20:30
Pozdrav prosli mjesec sam imala odnos i dva ili tri dana posle sam imala menstruaciju. Jos nije vrijeme da dobijem ali da pitam jer prije par dana su mi se bile noge napuhale i dobila sam neki osip po rukama (procitano na netu da su neki od siptoma nogu se se vratile u normalno stanje a osip je jos). Sa momkom sam pricala kaze da nije sigurno svrsio izvadio je par sekundi prije (bez zastite smo imali odnos) ali da je imao tu neku sluz i da je vadio i briso svako malo ...
|
|
20.10.2013. 04:25
Ne umišljajte si. Ne radi se o trudnoći. Konzultirajte liječnika opće medicine glede otjecanja nogu i osipa.
|
tonkica9876
|
20.10.2013. 22:30
Poštovani,
imala sam ne zasticeni odnos s deckom prije 12 dana i u srijedu 16.10 sam dobila menstruaciju koja je trajala do kraja cetvrtka 17.10 znaci 2 dana i sada mi je na ulošku samo smedje nesto, nisam bas informirana o ovakvim stvarima i zanima me jeli to normalno i postoji li mogucnost trudnoce i osjecam pritisak u donjem dijelu tijela kao da stalno moram urinirat nista bolon samo pritisak. Hvala
|
deja-vz
|
21.10.2013. 10:10
Postovani,
Rodila sam prije skoro 6 i pol mjeseci i jos nisam dobila menstruaciju. Prije tjedan dana sam imala nezasticeni odnos gdje je muz svrsio u mene.. Nakon par dana od odnosa sam pocela osjecati laganu nelagodu u trbuhu i ledima odnosno ko da cu dobiti menstruaciju. Jucer ( 6 dan od odnosa) mi se uz te grcice pojavila mucnina. Inace prije mjesec i pol na ultrazvuku mi je doktor rekao da mi se maternica zadebljala i da bi za 2/3 tjedna mogla dobiti menstruaciju ali jos danas je nema. Pa me sad zanima kada da radim test za tudnocu.?? Mislila sam pricekati jos barem tjedan dana pa onda raditi (onda ce biti 14 dana od odnosa). Pitam jer mozda smo bas pogodili prvu ovulaciju poslije poroda..
Hvala vam na odgovoru!
|
guarana
|
21.10.2013. 15:55
Postovani , jutros sam bila kod ginekologa, Zenska mi je posle vaginalnog pregleda rekla da sumnja na trudnocu , i posle ultrazvuka sa vaginalnom sondom je videla zadebljanje endometrijuma i jedan policistican jajnik. Kaze da se nista drugo nije videla sem da misli da je vanmatericna . prepisala mi je folnu , i vadjenje krvne slike, krvne grupe , betu , uput kod hirurga za vene , jer imam prosirene vene u unutrasnjosti butine . Po mom racunanju sam 6 nedelja ako ne gresim . JA nju nista nisam razumela . Sta a vi kazete na to ?
|
|
21.10.2013. 17:15
Tonkica ako je ta menstruacija nastupila na vrijeme, onda se radilo o menstrualnom krvarenju.
|
|
21.10.2013. 18:10
Deja vz, test na trudnoću napravite nakon 15-tak dana od odnosa.
|
|
Guarana, napravite beta hcg iz krvi. S tim nalazom se javite svojoj liječnici. Ako je pozitivan tada sve ostale pretrage radite.
|
tonkica9876
|
pa 3-4 dana je uranilo ali mislim to je normalno zar ne
|
|
21.10.2013. 19:10
Vjerovatno je.
|
guarana
|
21.10.2013. 20:30
Postovani , sta znaci kad je endometrijum 1, 12 ?? nisam razumela cega .. mm ili cm.. ona je posle toga toga spomenula vanmatericnu ali na uzv nista nije videla ... unapred hvala , vasi odgovori me pomalo smiruju .
|
|
21.10.2013. 21:15
Endometrij1,12 cm. Napravite beta hcg. Mislim da se ne radi o nikakvoj trudnoći.
|
|
21.10.2013. 21:15
Postovani, da li je moguce da dodje do trudnoce ako sam s momkom imala peting u tus kabini, tusirali smo se zajedno, on je bio u boksericama a ja sam imala gacice i svrsio je u bokserice pa mu je proslo kroz njih na moje gacice...
Da li je voda mogla kako pogurati to malo sperme kroz moj ves do rodnice,nije bilo golog kontakta spolnim organima,nego samo preko mokrog vesa? Poslije ovoga sam se odmah okupala pa me strah da nije i tada moglo kako sta dospjeti dole. Mada zvuci nemoguce i poredila sam sa puno slicnih pitanja ali opet nista konkretno ovako. Da li postoji razloga za brigu?
l.p.
|