Autor
|
Poruka
|
|
22.10.2013. 00:30
Oprostite, postavila sam pitanje na dvije teme a vec ste mi odgovorili tamo, malo kasne pitanja i odgovori
|
tonkica9876
|
22.10.2013. 00:30
znaci mogu izbacit trudnocu kao opciju?
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
22.10.2013. 09:30
Odgovorio sam vam.
|
ivanazgb
|
23.10.2013. 09:55
Poštovani,
u pon sam imala spolni odnos točno tjedan dana nakon prvog dana menstruacije i usred seksa puko nam je kondom. Ne znam točno koliko je vremena prošlo od trenutka pucanja do kada smo mi skužili ali mislim da je bilo brzo nakon toga, sigurna sam da ga nije stavio više od 4-5 puta bez kondoma. Nije svršio u mene niti u kondom. Zanima me postoji li šansa da mogu na taj način ostati trudna i trebam li se brinuti? Hvala!
|
|
23.10.2013. 17:55
Nema šanse. Neplodni dani, bez ejakulacije. Ne brinite.
|
Sandra123
|
23.10.2013. 17:55
Poštovani, 8.10.sam imala odnos sa momkom (prekinuti snošaj) a 18.10. sam uradila jutarnji test za trudnosću koji je bio negativan. Međutim, juče sam trebala dobiti menstruaciju, no nisam. Da li imam razloga za brigu? Da li je test tačan? Hvala.
|
|
23.10.2013. 21:00
Test nije točan. Prerano ste ga napravili. Ponovite ga sutra.
|
Almaah
|
28.10.2013. 18:30
Postovani
Ja sam vam vec pisala, i mozda sam vam dosadna, ali molim vas da mi odgovorite.
Decko je trljao spolovilom o moje, pri tome nije svrsio, ali je predejakulata bilo. Nije usao u mene, znaci taj predejakulat je bio samo po vanjskom dijelu spolovila. Trebala sam da dobijem mensturaciju prije par dana , imam sve simptome, bolovi u donjem dijelu trbuha, u ledjima, i sl, ali krvarenje izostaje.. Poprilicno sam zabirnuta, i po stresom, zbog toga, je li moguce da zbog toga kasni? Ili treba da napravim test, je li moguca trudnoca? KOliko ce test biti tacan? Je li bolja opcija ginekoloski pregled
|
|
28.10.2013. 22:40
Poštovana odgovor za vas i za sve one koje misle da se trljanjem ostaje trudan je:
Tim načinom se ne zatrudnjuje.
|
Almaah
|
28.10.2013. 23:40
Znaci da za kasnjenje mensturacije postoji neki drugi razlog?
|
|
29.10.2013. 09:45
Tako je.
|
|
29.10.2013. 12:00
Poštovani,
ovako, zadnju menstruaciju sam imala 11.10. sljedecu menstruaciju trebam dobit 11.11.,ali imala sam spolni odnos sa deckom u subotu kada su mi plodni dani,u ponedeljak i danas kada su mi plodni dani i svaki put je svrsio u mene, nekoristim nikakvu zastitu,kakve su sanse za trudnocom?
Unaprijed Hvala!
|
loratra
|
29.10.2013. 13:15
Lijep pozdrav!
U velikoj sam nedoumici jer imam iznnimnih problema s ciklusom i dečka s kojim spavam dugo.
Do prije 4 mjeseca pila sam Lyndinete kao 6 mjesečnu terapiju koja bi mi pomogla da počnem dobivati menstruaciju, jer ju nemam.
Nije ukazano na policistične jajnike, reproduktivni organi su mi zdravi, ali ih ništa ne pokreće, kao posljedica anoreksije i bulimije.
Zadnja dva mjeseca nisam dobila menstruaciju uopće, ali nisam niti imala spolne odnose.
Međutim, prije tjedan dana imala sam nezaštićeni seks, koji se nastavio i nakon njegove ejakulacije.
Zanima me, jel rano da kupim test i koje su šanse za trudnoću?
Unaprijed hvala.
|
|
29.10.2013. 15:20
Vana 27 šanse su svakako velike.
|
|
Loratra, test napravite najranije nakon 15 dana od odnosa.
Svakako da se neće raditi o trudnoći jer vam je ciklus anovulacijski. Savjetujem obradu i spolne hormone i hormone štitnjače.
|
grad.tehn
|
Postovani,
menstruacije su mi redovite svaki mjesec ali ne dolaze uvijek u isto vrijeme, tj. ne svakih 28 il 30 dana, i znaju biti cak dva puta u istom mjesecu - pogotovo ljeti. Moje pitanje je - s deckom imam odnose vec tri godine i koristimo tkz.metodu prekinutog snosaja. Tako je bilo i ovaj mjesec. Proslu menstruaciju sam imala 25.9., a ovaj mjsec jos nije dosla. Osjecam kroz para dana bolove u ledjima, ponekad u doljnjem dijelu trbuha i vec 2 dana traje smedji iscjedak. Sto mi je ciniti, da li je potrebno raditi test za trudnocu ili ne?
Moram napomenuti da je prosli mjesec za mene bio prilicno stresan i cak mi je menstruacija bila otprilike 5-6 dana prije nego sto je trebala.
Puno hvaala
Pozdrav
|
|
29.10.2013. 17:25
Na ciklus utječe dosta stvari. S obzirom na sve savjetujem ipak test na trudnoću.
|
sunce3010
|
30.10.2013. 12:30
Poštovani, pišem vam zbog jako velike zabrinutosti. Naime, prije 10 dana sa dodirivala sam se s dečkom preko odjeće. Nije svršio, pustio je sluz. Jel moguće da je to procurilo i da sam si tu sluz prenijela na vaginu kad sam bila na wc-u. Bili su mi plodni dani, zbog toga me još više strah. Mislim da si već umišljam simptome trudnoće, inače ciklusi su mi redoviti pa tako znam da su mi bili plodni dani. Molim vas za Vaš odgovor što prije! Izludit ću, ako već nisam.. Hvala, pozdrav.
|
sunce3010
|
30.10.2013. 12:30
Zaboravila sam napisati, da nisam nikad imala spolni odnos.
|
JELENA626
|
30.10.2013. 14:00
Postovani,pila sam yaz pilule do 05.10.2013 al bele pilule koje nemaju hormona u sebi nisu izazvale ciklus(to mi se nikad ranije nije desavalo) tako da sam prestala sa hormonima,15.10.2013 sam imala ne zasticen odnos i nismo pazili a 16.10.2013 sam isla na zakazani pregled kog ginekologa i on je potvrdio da sam u plodnim danima i da je sve u redu.... Sad imam osecaj kao da su mi tesko jajnici....Mene zanima da li postoji verovatnoca da sam trudna jer bih opet nastavila sa tabletama??
Hvala.
|