Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Da li sam trudna?

Autor Poruka

Dejan Šakoronja, dr. med.

30.10.2013. 16:15

Sunce naravno da niste trudna. Educirajte se jer je to najbolji lijek protiv neznanja. Na stranicama cybermeda imate gomilu članaka, informacija, tema na forumu koje će vas malo prosvijetlit. Nek vam ne bude teško.

sunce3010

01.11.2013. 00:55

Oprostite, molim vas za još jedan odgovor. Da je umjesto sluzi, ono bila sperma, postoji li tada mogućnost? Isti uvjeti kao i pitanje prije. Hvala

01.11.2013. 12:15

Ni tada ne.

sunce3010

01.11.2013. 18:30

Hvala Vam doktore na odgovorima, smirili su me. No, danas sam dobila menstruaciju, par dana prije nego sto sam trebala dobiti. Znam da je to.normalno da oscilira ali uplasila sam se jer pisu po forumima kako postoji lazna menstruacija ili krvarenje. Nadam se da to kod mene nije tj da ne moze biti uzrokovano onim. Molim vas odgovor i necu vise oduzimati vase dragocjeno vrijeme. ispricavam se!

01.11.2013. 20:00

Ne brinite. Radi se o menstruaciji.

ivaslika

02.11.2013. 00:00

Doktore plodni su mi dani a večeras mi je dečko svršio po sisama.Bila sam u hlačama i u gacicama samo bez majice i grudnjaka i svršio mi je po sisama i odmah je obrisao dali je moguća trudnoća ako je sta otislo? ali nije stoposto sve je otislo po lijevoj sisi i malo na posteljinu i odmah je obrisao?

02.11.2013. 17:50

Trudnoća nije moguća.

sunce3010

04.11.2013. 19:15

opet ja. trebam vas odgovor da se smirim. danas mi je cijeli dan muka i.imam vrtoglavicu. znam da panicarim, ali samo vas strucan odgovor moze me smiriti. unaprijed sam zahvalna za ovaj odg. i ispricavam se jos jednom. imam li razloga ovako biti zabrinuta?

04.11.2013. 22:35

Ne brinite. Nije vezano uz trudnoću svakako.

tin16

11.11.2013. 09:55

Postovani,
ja i cura smo imali spolne odnose jucer, koristili smo kondom koji je pukao, a to smo tek shvatili na kraju. Prije ejakulacije izvadio sam penis, no svrsio sam u blizini njene rodnice. Zadnju menstruaciju je dobila 14.10, te bi uskoro trebala dobiti sljedecu. Treba li posjetiti ginekologa i uzeti pilule za dan poslije?

riri22

11.11.2013. 11:35

Postovani,imam pitanje koje me danima muci! Kontracepcijske pilule koristim 3,5god bez prestanka(i pusac sam).
Zadnju menstruaciju sam imala 01.11,i bila mi je malo oskudnija nego inace,odnosno manjeg inteziteta(pila sam antibiotike pa mislim da moze id toga).dosla je redovno,25-i dan ciklusa,a zadnji spolni odnos u noci sa 26-og na 27-i.10.
decko je svrsio van,nikada u mene,al je nakon toga opet penetrirao unutra ali samo na kratko!
Test sam radila 10dana nakon toga,i bio je negativan!nemam nikave mucnine,ni druge simptome ali se ipak ne mogu smiriti jer nikad nismo tako nastavljali odnos odmah.da li ipak postoji mogucnost trudnoce!molim vas odgovor jer me neizvjesnost muci!p.s.tu noc sam pilulu popila tek u 3ujutro jer sam zaboravila ih ponjet sa sobom,a inace ih uvijek pijem u popodbevnim satima.hvala

11.11.2013. 16:05

Tin16, ne treba pilula za dan poslije ako su joj ciklusi redoviti. Dobit će menstruaciju, ne brinite.

11.11.2013. 16:05

RIRI 22 , ne radi se o trudnoći. Popili ste pilulu u koviru dozvoljenog odstupanja.

ineskc23

21.11.2013. 23:30

vecer... ovak menstruacija mi kasni i to dosta, prosli mjesec točnije krajem 10 mjeseca radila sam test tj u bolnici su mi radili, ali ovaj sa krvlju i bil je negativan, s time da sam ja napravila ovaj kucni i bil je negativan, e sad posto nisam mestruaciju dobila prosli mjesec 18 kak sam trebala, ja sam nju cekala sad ovaj mjesec medutim danas je 21. mestruacije nema, ovak 5.11. sam imala odnos s dečkom nezasticeni i to do kraja e i sad po mom racunanju su bili plodni dani ak racunamo da je menstruacija bila prosli mjesec, e sad vec dva tjedna se meni vrti, i spava mi se, jucer i danas sam pojela tolko hrane kaj nisam vec dugo, dal postoji mogucnost trudnoce? ocito je da ja napravim test pa da vidim?? hvala

22.11.2013. 10:40

Šansa postoji. Test čim prije.

Klarisa333

22.11.2013. 15:40

Ovako znači,zadnja menstruacija mi je trajala od 10.11 do 15.11 poslije dva dana nakon zavrsetka menstruacije imala sam spolni odnos sa svojim partnerom svršio je ali ne u mene nego po mojoj vagini točnije po klitorisu da li je moguće da ostanem trudna poslije toga?nemam nikakve simptome ali nisam sigurna strah me je

virvir12345

22.11.2013. 18:20

dobra večer,
poštovani, već par dana vam pokušavam postaviti pitanje,ali nikako da uspijem...
naime imam jedno pitanje... imam redovni ciklus koji traje 25-27 dana...
zadnji spolni odnos sam imala 02.11. a menstruaciju sam dobila odma iduće jutro znači 03.11. e sad me zanima dali imam straha hoću li dobiti iduću menstruaciju koja bi trebala biti 28.11. s tim da napomenem da je bio odnos bezz zaštite,ali nije ejakulirao. od jučer sam primjetila neki smeđi iscjedak,koji do sada nikad nisam imala,onako nije obilno ni ništa. imam li razloga za ikakav strah.. molim vas odgovor...
u naprijed hvala

22.11.2013. 21:05

Klarisa, mislim da ne ako su bili neplodni dani. Samo pod tim okolnostima. Ako su vam ciklusi neredoviti uzmite postkoitalnu zaštitu.

22.11.2013. 21:05

Virvir dobit ćete ako niste ovaj ciklus imali rizičnih odnosa.

Klarisa333

22.11.2013. 22:55

Doktore hvala vam najljepša uljepšali ste mi dan

Nazad
1 ... 51 52 53 54 55 56 ... 99
Naprijed