Autor
|
Poruka
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
20.03.2016. 20:10
Sta,ako, prema opisanom neće doći do trudnoće jer nije bilo ejakulacije,.
|
curka1995
|
21.03.2016. 11:25
Poštovanje, imam problema oko menstruacije. Naime, pijem Belara kontr.tbl. već 4 mjesec, dosad sad ih redovno pila i nisam ni jednu preskocila ili zaboravila uzeti nakon 12sati. Problem je slijedeći, ovaj mjesec smo ja dečko imali nezastićene spolne odnose , i to u vrijeme mojih plodnih dana, on kaže da nema razloga za brigu, da ne mogu biti trudna jer je svrsio vani, ali problem je nastao jucer kada sam dobila prvo svijetliji smedjkasti iscjedak, onda jutros puno tamniji, imala sam sve predznake za dolazak mentruacije, i bolne grudii sve, ali to je sada sve prestalo, samo taj smedji iscjedak. Naime u cetvrtak 17.3. mi je bila zadnja tableta iz kutije i sada sam u danima kada bih trebala dobiti, ali sam sva uplasena da nije trudnoca :S pomagajteee! Da li je to normalno i da li imam razloga za brigu, jer mi se nikad nije pojavljivao dosada takav iscjedak. Hvala unaprijed!
|
curka1995
|
21.03.2016. 13:25
i još da napomenem da sam uzasno napuhnuta i da mi se opet pojavljuju tek polagani bolovi .
|
grgurevic28
|
21.03.2016. 13:25
Mjesecnicu sam dobila 15.3 i trajala je normalno otprilike 3 dana, bila je malo obilnija nego inace ali to sam prepisala tome sto sam prosli mjesec imala krvarenje koje je trajalo samo dan, ili dan i pol sluzavo crveno... danas 21.3 imam tupu bol u donjem lijevom dijelu trbuha, je li to razlog za zabrinuti se? Molim vas odgovor jer nemam koga pitati
|
|
21.03.2016. 19:25
Grgurevic sa vama sam završio. LP.
|
|
21.03.2016. 19:25
Cura, ne vidim problem kod vas. Neće doći do trudnoće.
|
curka1995
|
21.03.2016. 22:05
Hvala na odgovoru, imam još samo par pitanja, dali to može onda biti normalna menstruacija ako je samo smeđjkasti iscjedak i danas mi je bilo malo krvi sa prozirnim iscjedkom? I dali bez obzira što sam bila u plodnim danima, kontracepcijske tablete mi sprječavaju trudnoću?
|
Jope1234
|
22.03.2016. 23:00
Poštovani danas sam vadila betu hCG ali posto nisam stigla nalaz odnjet ginekologu zanima me dali mi možete reci 0.100 pretpostavljam da nije trudnoća ali zanima me da li je to u redu? Možete li mi reci nesto vise o tome nalazu? Hvala
|
|
22.03.2016. 23:15
To je probojno krvarenje uz pilule. Ako uzimate pilule nema više plodnih dana jer iste koće ovulaciju, dakle ciklus se pretvara u anovulacijski.
|
violeta444
|
24.03.2016. 10:05
Postovani, pretpostavljam da je pitanje glupo ali mmogo se plasim.. Imam odnose sa deckom bez zastite vec aktivno 2god i nikad nikakvih problema nisam imala medjutim, malopre smo imali odnos nakon koga je ejakulirao, pa smo nastavili ss zastitom jedno pola h nakon cega je opet skinuo i ejakulirao uredno.. Nakon pola h smo
Opet imali odnos.. Da li postoje neke sanse za trudnocu, treba li da popijem tabletu ili sta vec..? Hvala puno unapred!
|
Nensii
|
24.03.2016. 12:10
Postovani, imala sam prvi spolni odnos bez zastite,ali ni taj spolni odnos nije bio bas kako treba jer nismo isli do kraja nego samo malo i to na nekih 10-20sekundi i to je to..nisam htjela vise jer me boljelo jako...decko je malo vrsio ali ne u meni nego na meni,ali odmah se maknuo od mene... uglavnom,to je bilo dan nakon zavrsetka mjesecnice,sada imam laganu probadajucu bol u donjem dijelu trbuha (najvise desnom) i nekad mi bude malo mucnina... dali je tu moguca trudnoca iako mi nije bio plodni dan ni nista slicno?
|
|
24.03.2016. 21:40
Violeta opisanim načinom postoji šansa. Nije velika ali ne može se isključiti.
|
|
24.03.2016. 21:40
Nensi ako nije bilo ejakulacije u rodnici neće doći do trudnoće. Što ste radili i gdje se dogodila ejakulacija znadete samo vi i partner.
|
|
25.03.2016. 12:50
Postovani, imala sam spolni odnos s deckom. Bio mi je 3 dan ovulacije(vjv najjaci, kako pise na kalendaru). Prvo smo imali zasticeni spolni odnos, ali je skinuo zastitu i mozda minutu smo imali ne zasticeni spolni odnos. Nije svrsio u mene, ali svejedno, posto mi je treci dan ovulacije, da li je moguca trudnoca?
Hvala
|
|
25.03.2016. 19:05
Ne razumijem što je treći dan ovulacije. Ako nije bilo ejakulacije u rodnici neće ni doći do trudnoće.
|
|
25.03.2016. 19:45
A da li je moguca trudnoca ako su mi bili plodni dani, a on nije svrsio u mene
|
|
25.03.2016. 20:00
Ako nije bilo ejakulacije onda je šansa mala.
|
nis
|
29.03.2016. 15:50
Poštovani,
znam da postoji jako mala šansa da sam trudna jer sam 18.3 ima odnos s dečkom tj. samo trljanje i vanjska penetracija bez ejakulacije. Zadnju mjesečnucu imala sam 28.2, a imam neredovite cikluse znači od 28-36 dana. Zadnja 3 dana imam temperaturu oko 37,2 i mučninu. Danas sam napravila cyclotest i bio je negativan, a sat vremena kasnije dobila sam krvarenje, ali je lagane crvene boje i uz lagane bolove, a inače su mi menstruacije jako bolne. Znam da postoji mala šansa, ali čudno mi je što nemam bolova. Hvala
|
AnaM097727
|
29.03.2016. 16:20
Moj partner i ja smo imali spolni odnos sa zaštitom preko vikenda.. i sada mi ide smeđi iscjedak.. jel moguća trudnoća? zašto ide smeđi iscjedak a sve je prošlo u redu? s tim da mi je menstruacija završila prije 2 tjedna.. pomoć
|
cokoloko1
|
29.03.2016. 20:20
Dobra vecer,dali je moguca trudnoca ako nisam bio s Spolovilom ulazio u vaginu,samo ako sam trljao,i slucajno sam svrsio dok je bila na me i djevojka ali tada je bila vislje od spolovila,a to je bilo prije 4,5 dana? Pitam vas to zato jer djevojka mi je danas imala rekla je kap,do dvije mrljice krvi na gacama,a trenutno su joj plodni dani...inace zadnja menstruacija joj je zavrsila 20.3.2016...i traje joj sedam dana uvijek...zahvaljujem vam se
|