Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Da li je moguca trudnoca??

Autor Poruka

Dejan Šakoronja, dr. med.

29.03.2016. 20:30

Nis zasigurno se ne radi o trudnoći.

anam vjerovatno je iscjedak od odnosa. Tijekom odnosa dolazi do plićih ili dubljih ekskorijacija koje kako se vremenom krv raspada i mjenja boju rezultiraju smeđim sicjetkom.

Cokoloko trljanjem nitko nije zatrudnio.

nis

Evo već je kraj dana, a meni se samo pojavljuje mala količina sluzave krvi. Može li to biti znak neke upale ili je ipak došlo do trudnoće tj. implatacije.

29.03.2016. 22:25

Odgovorio sam vam. Ne umišljate si.

emina8

29.03.2016. 22:30

Postovani,

zadnje menstruacije su bile neredovnije,19.12 ; 28.01; 26.2; Sada mi menstruacija kasni 2 dana po aplikaciji, zadnji rizican odnos je bio 16.03, 14.03 sam imala smejdi iscjedak (ne znam da li je to mozda zbog ovulacije).
Uradila sam test gravignost mini danas 29.03. ali ne sa prvim urinom,nego poslijepodne,i test je negativan.
Da li sam prerano uradila test? I da napomenem da sam pila dosta antibiotika zadnjih mjesec dana zbog upala,imam sve simptome,ali menstruacija kasni.
Hvala unaprijed

cokoloko1

29.03.2016. 22:30

Sto onda moze znaciti ta mrljica krvi sto je imala ? Ovulacija mozda? Hvala vam puno na prethodnom odgovoru happy

Fika_Giba

30.03.2016. 10:15

Pozdrav doktore,
imam redovne seksualne odnose sa djevojkom i njen ciklus traje redovno od 26 do 28 dana zadnjih godinu dana.Prvi dan menstruacije je bio petak 25.03 i imali smo odnos 29.03. U kojem je doslo do ejakulacije u njenoj vagini.Do sada je popila dvije pilule za dan posle jednu u avgustu drugu u decembru 2015 godine.Da li su ovu dani plodni i ima li brige za trudnocom i da li smije da popije tabletu za dan posle ukoliko je potrebna?
Hvala unaprijed

Aka27

30.03.2016. 11:55

Poštovani,menstrualni ciklus mi je zavrsio prije dva dana. Sinoc sam imala spolni odnos s deckom i neplanirano je svrsio u mene. Poslije odnosa sam otisla na wc pomokriti se i pod tus. E sad me zanima da li je moguce da se uhvati i ostanem trudna ili je sve otislo dok sam se pomokrila? Hvala unaprijed!

milana1995

30.03.2016. 13:20

jučer mi je bio 31 dan ciklusa ( oni variraju od 30 do 35 dana) i mislila sam da sam dobila menstruaciju, ali ona je bila jako slaba, svjetle sluzave boje, tako me se i danas nastavlja i pojavile su se mučnine i napet trbuh. Jučer sam napravila test prije krvarenja i bilo je negativan, nisam imala spolbih odnosa osim trljanja spolovila i možda ulaska glavića na početak rodnice. Sigurna sam da zbog toga ne može doći do trudnoće, ali sad sam se zabrinula jer nikak nisam imala takvu oskudnu menatruaciju i to bez jakih bolova. Može li to biti zbog neke upale ili infekcije npr. mokraćnog mjehura. Zahvaljujem na odgovoru

Nina1233

30.03.2016. 21:30

Pomoc!!!
Imam 17 godina,menstruacija mi kasni,uradila sam kucni test posle 3 dana kasnjenja i bio je negativan,ali brinem se jer jos nisam dobila,sa deckom sam imala odnos bez zastite koji je trajao 2 minuta ali nije ejakulirao u mene. Bila sam i prehladjena bas ,sada me stomak boli ali jos nista. Da li je moguce da sam trudna. Molim vas sto pre odgovorite. Hvala!

30.03.2016. 21:35

Emina ako je negativan ne radi se o trudnoći. No s obzirom na neredovit ciklus ponovite ga za koji dan. Najranije 15 dana od odnosa.

Cokoloko vjerovatno .

Fika giba neplodni.Ne treba pilula za dan poslije.

Aka kako bi sve otišlo, pa niste mokrila kroz rodnicu a niti odnos imali u mokraćnoj cijevi. Ne znam da li su vam plodni dani niti kad vam je bio prvi dan menstruacije, niti cikluse na godišnjoj razini. Dakle probajte ponovno se skoncentrirat i postaviti pitanje nanovo.

Milana može od upale, ciste, anovulacije i sl. uzroka. Koji je kod vas , ne znam.

milana1995

30.03.2016. 22:05

Zahvaljujem na odgovoru.
Evo, večeras je već prestala uopće. Znači i vi mislite da je trudnoća isključena i da se radi o nekakvoj upali?

Aka27

30.03.2016. 22:40

Postovani!
Ispricavam se na nepotpunim informacijama. Da pojasnim samu sebe, znaci sinoc sam imala spolni odnos s deckom gdje je ne planirano ejakulirao u mene. Isto tako poslije spolnog odnosa sam isla mokriti i istusirati se misleci da ce izaci van i da ce se isprat, a i na kraju krajeva zbog osobne higijene. U proteklih 3 mjeseca imam redovite odnose s deckom, bez zastite i uvijek pazimo. Pretprosli mjesec sam bila kod svoje ginekologice, gdje je uocila neko zuti plod na jajniku, te da je to reakcija toga bila da je aktivan i da je previse ovulirao i da nisam trudna. Inace muesecnice su mi redovite i ne kasne, traju po 4 dana. Predzadnja mjesecnica mi je trajala od 02.03.-06.03., te zadnja mjesecnica od 26.03.-29.03. Moje pitanje je da li po ovome zadnjem odnosu gdje je decko ejakulirao u mene je moguce da ostanem trudna iako mi je to bio takorec zadnji dio mjesecnice. Unaprijed hvala i oprostite na ne potpunim informacijama.

burnmeinflames

30.03.2016. 22:55

Poštovani,

Pijem Trinovum tablete od 3. mj. 2013. godine, pa mi je prije mjesec dana ginekolog savjetovao da napravim pauzu od mjesec dana. Napravila sam je, ali nisam pravilno natrag počela uzimati tablete kako bih bila zaštićena od prvog dana mjesečnice, nego sam je uzela prvi ponedjeljak (28.3.). Zadnja menstruacija mi je bila od 23.3. do 26.3. Naime, 28.3. smo dečko i ja imali nezaštićeni spolni odnos i neplanirano je ejakulirao u mene. Nakon toga sam u panici odmah uzela još dvije Trinovum tablete i sljedeći dan nastavila uzimati po jednu u 20h navečer kao i obično. Zanima me sad je li moguće da ostanem trudna i što da dalje radim, nastavim s tabletama redovito ili ne... Molim Vas za odgovor i hvala unaprijed.

burnmeinflames

30.03.2016. 23:15

I zaboravila sam dodati da su mi ciklusi redoviti zbog tableta, 28-29 dana.