Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Da li je moguca trudnoca??

Autor Poruka

grgurevic28

11.03.2016. 22:40

Postovani! Imam 19 godina...Imam neugodne bolove u predjelu mjehura, odnosno u donjem dijelu trbuha i kad uriniram neugodno ali podnosljivo...ocekujem mjesecnicu (danas je 28mi dan od prosle menstruacije ali nemam redoviti ciklus pa neznam kada ce tocno doci), ali problem je sto nikada do sada nisam imala bolove prije menstruacije... prosli mjesec sam dobila krvarenje koje je trajalo svega jedan dan... je li se sto poremetilo?

Fender1234

11.03.2016. 22:40

Seks je bio nezasticen..dali je jos uvjek sansa mala

vanzemljakica

12.03.2016. 12:35

poštovani,
Hvala na odgovoru. Evo samo da napomenn da sam upravo nakon mokrenja imala roskasti iscjedak sa grumenom kao sluzave crne krvi otprilike 0.5 x0.5 cm. I dalje imam blage tupe bolove u donjem dijelu trbuha. Trudnoća? ili jednostavno disbalans hormona zbog prestanka uzimanja pilula. Zaboravila sam napomenuti da sam ih pila 4 godine bez pauze

Dejan Šakoronja, dr. med.

12.03.2016. 16:40

Grgurevic vi se morate javiti ginekologu, ovo nije portal za liječenje nego za savjete. Vama sam dao i previše savjeta stoga pustite druge da pitaju.

Fender, da, relativno mala s obzirom da nije bilo ejakulacije.

Vanzemaljica odgovorio sam vam.

mala15

14.03.2016. 00:10

Nikad nisam imala spolne odnose, niti sam pokusala, znaci nevina sam. No menstruacija mi danas kasni evo već sedmi dan. To se znalo i prije dogadatt al opet me strah. Jel moguće da sam zatrudnjela ako je ostalo malo osušene sperme na prstu kojim sam se zadovoljala?

MajaPavl

14.03.2016. 00:15

Postovanje. Zadnju menstruaciju sam imala 24.2 i trajala je 6 dana. 3.3 sam imala zasticene spolne odnose (svrsio je prije u maramicu i nakon 15 min smo imali odnose i ja sam vidjela da je nesto kapnulo s kondoma pa sam se prepala da je on puknuo,al nije). Od kada su poceli plodni dani (5.3 do jucer) svaki dan me bolio jajnik i imala sam grceve u predjelu desnog i lijevog jajnika i male mucnine..i prije 2 dana su me pocele bolit grudi i jucer i danas me jako bole (pogotovo u blizini kod pazuha),ne mogu ih ni dodirnuti,zijeva mi se stalno i mucno mi je (al to sigurno zbog straha od trudnoce) Ja sam inace veliki panicar pa si uvijek umislim nesto i tako si sada umisljam da sam trudna,ali ne znam kako kad smo koristili kondom) Ne znam zasto me bole grudi kada trebam dobiti za 11 dana (a uvijek me znaju boliti 3 dana prije menge). Mozda trebam dobiti menstuaciju jer prije mjesec dana sam imala dvije menstruacije u jednom mj,i u drugom mi se sve unormalilo i izgleda da ce mi sad opet doci ranije..

Leelily

14.03.2016. 00:25

Poštovani, htjela bih Vas pitati postoji li šansa za trudnočom. Imala sam nezaštićeni odnos 07.03. a menstruaciju 26.02. Ciklusi su mi redoviti, 28 dana otprilike. Dva puta je bio prekinuti odnos, no treći puta je svršio unutra. Postoji li mogućnost za trudnocom, s obzirom da mi se čini da je ovulacija tek negdje 11.3. Unaprijed hvala na odgovoru.

14.03.2016. 21:40

Mala 15 savjetujem vam da se educirate. O uzrocima kašnjanja menstruacije pročitajte u postevima koji govore o tome.

Maja Pavl prema opisanom ne radi se o trudnoći.

Leelly dakako da postoji i vrlo je velika.

Fender1234

14.03.2016. 22:55

Dali nakon prvog seksa puca himen?
Na koje sve nacine moze puknut himen ?

Kiky21

15.03.2016. 10:25

Dakle inace mi menstruacija dolazi tocno 28 dana,ali vecinom mi urani i traje oko 5 dana. Imam redovite odnose sa deckom i koristimo kontracepciju, ali nekad i prekinuti snosaj. Naime dobila sam 4.2. menstruaciju koja je trajala svega 5 dana i nakon toga dobila sam 23.2. I trajala 4 dana. Zanima me da li je to normalno jer mi inace zna uranit svega par dana ali ovako nisam jos imala. Nemam mucnine, ni vrtoglavice niti bolove u trbuhu i ne bole me grudi, ali mi je trbuh nadut a zna mi tako biti za vrijeme menstruacije pa ne znam da li je to normalno iili nije prije menstruacije?

MajaPavl

15.03.2016. 18:00

Hvala na odgovoru. Nego,jel možda znate zašto me jako bole grudi (posebno sa strane i ukrug prema prsima) Već 5 dana me jako bole.I majica mi čak smeta. Je li to PMS koji sam dobila dan poslije ovulacije (a menstruaciju trebam dobiti za 8 dana)?

adele23

15.03.2016. 18:40

Postovani,
18 dana ciklusa sam bila kod ginekologa koji je rekao da ovulacija treba biti taj dan ili sutradan. Odnos je bio 21 dan ciklusa zasticeni, no je li moguca trudnoca ako je kondom na samom kraju odnosa skliznuo pa postoji mogucnost da je malo sperme iscurilo?
Hvala

15.03.2016. 22:30

Kiky neki put ciklus može biti kraći npr. kod upale, anovulacije, stresa i sl. Ne trebate se brinuti.

Majapavl radi se o pmsu, zbog retencije tekućine uvjetovano progesteronskim efektom.

Adele to znate samo vi i partner. Ako je dio ejakulata završio u rodnici,(što ja ne mogu znati) tada šansa postoji.

15.03.2016. 22:40

Fender ne nužno, ovisi o izgledu i širini himenalnog prstena.