Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Da li je moguca trudnoca??

Autor Poruka

Studentica94

05.11.2013. 20:20

Postovani,
zanima me da li krvarenje koje sam imala danas predstavlja implantacijsko krvarenje u trudnoci?
naime, menstruacije su mi ne redovite i pred tjedan dana sam imala ovulaciju (23. dan ciklusa) i zbog ljecenja candide canestenom sam imala svjetlo rozi kremasti iscjedak
i danas mi je pojavila kaplkica guste krvi i nista vise... ni unutra nema krvi, a zadnji odnos sam imala odmah nakon zadnje memstruacije sa kondomom (samo je par puta je samo penetrirao bez kondona i to je trajalo samo 1-2 min, znaci prije bilo kakvog svrsavanja)..
zanima me i,ako ne postoji razlog za trudnicu, koji je jos moguvi razlog ovakvog malog krvarenja?
P.S. boli me vec par dana desni jajnik
Hvala

Dejan Šakoronja, dr. med.

05.11.2013. 20:45

Upala, cista, eritroplakija, krvarenja iz laceracija rodnice tijekom odnosa itd.
POZDRAV

pahuljica_mala

07.11.2013. 02:30

Poštovani,
Pisala sam vam pre neki dan. Vec je prošlo 7 dana od odnosa, i pojavio mi se bijeli gusti iscjedak.
Da li je to jedan od znakova da sam trudna, pošto mi je još rano za test happy
Hvala...

07.11.2013. 09:55

Dakako da nije. Ako izostane menstruacija napravite test.

VAGA14

07.11.2013. 09:55

poštovani,
već sam pisala ali nisam našla post....
naime,ZM bila je 09.10 nešto slabija nego inaće i trajala 3 dana.sada sam trebala dobiti 5.11 ali pojavio se samo smeđi isjedak i ponekad kao sviježa krv....
može li to biti trudnoća.odnos je bio oko plodnih dana...hvala

lioo900

07.11.2013. 11:00

Naime imao sam odnos sa devojkom dva puta u istom danu (u razmaku od nekih 20-30min), no prvi put je sve bilo ok, drugi put je pukao kondom (ali sam ejakulirao van) . Ona je menstruaciju imala (19. 10 je bio prvi dan a 23. 10 poslednji dan) , odnos smo imali 5. 11. Rekla mi je da su joj plodni dani.Ona je posle 4 sata od odnosa popila tabletu (evo proslo je dva dana od popijene tablete, nema nikakvih nuspojava). Da li bi moglo nesto da se desi? Unapred zahvalan.

ivana992

07.11.2013. 16:20

Poštovani doktore, treba mi vaš savjet.

Naime, dečko i ja već neko vrijeme planiramo seks bez kondoma. Oboje smo se testirali na zarazne bolesti te nam je veza monogamna i nema problema sto se toga tiče. No, uskoro imam zakazno kod svoje ginekologice za pregled te ću tada razgovarati sa njom o kontracepcijskim pilulama. Ali me do tad zanima da li je moguće zatrudnjeti ako je on svršio prije nego smo imali spolni odnos i onda tijekom spolnog odnosa je svršio izvan mene? Jer sam čula da sperme može ostati na mokraćnoj cijevi i da se nakon što dečko svrši, ne smije ponovo svršiti oko 24 sata da ne bi slučajno došlo do trudnoće ako seks bude bez zaštite (naravno, bez da svrši u mene, u ovom slučaju pitam za predejakulat itd.). I ukoliko je to pouzdano, koliko vremena mora proći prije seksa ako je on prije svršio da se smanji rizik trudnoće?

07.11.2013. 16:30

Vaga napravite test na trudnoću.

07.11.2013. 16:30

Lio, vjerovatno neće doći do trudnoće. Trebala bi dobiti menstruaciju u očekivano vrijeme ili uz koji dan krvarenja.

08.11.2013. 01:25

Postovani, citala sam po forumu pitanja i odgovre ali nigdje nisam naisla na slicnu situaciju kao kod mene.. Dakle, nikad nisam imala odnos s deckom, nevina sam, medjutim, 28.09. sam bila s deckom te je on svrsio na moju straznjcu i sperma se slila niz vaginu.. Menstruaciju sam dobila na vrijeme, 02.10., i trajala je oko 5 dana.. 15. 10. , za vrijeme plodnih dana sam opet bila s deckom, dodirivali smo se polnim organima i iz njegovog organa je izaslo malo sperme na njegov stomak.. Menstruaciju, koja je trebala doci 30.10., je dosla 3 dana ranije i trajala je 4 dana.. Cudno mi je to sto traju tako malo jer inace mi traju duze.. Plasim se da je dio sperme usao u mene i da je doslo do oplodnje.. Da li je moguce? I moram napomenuti, da imam glavobolje, vrtoglavice, ucestalo mokrenje neprijatnog mirisa i cudan bol u donjem desnom dijelu stomaka.. Unaprijed hvala.. happy

08.11.2013. 11:00

Ne postoji šansa da ste trudna. Educirajte se.

Studentica94

08.11.2013. 12:55

Postovani,
radila sam jutros test za trudnocu. U ljekarni sam kupila Sign test i sve napravila po propisima samo sam nakon uranjanja u urin skinula neku trakicu "max" koja je bila oznaka do kuda trebam uroniti test... nigdje nije pisalo da to treba skinuti i nakon 5-7 mib sam isla vidjeti rezultat i bilo je rozo yo gdje sam skinula trakicu i crtica do tog...
sad me zanima da li ima sanse da sam trudna ako je ovakav test, tj predstavlja li ovo rozi di sam skinula pozitivan test.
Hvala

strašiva

08.11.2013. 18:35

poštovani,zadnji odnos smo imali 02.11. a ja sam odmah sutra dobila menstruaciju. da napomenem nismo se štitili,a i nije ejakulirao. imam li razloga za brigu... hoću li dobiti iduću menstruaciju

09.11.2013. 01:30

Studentica, test je negativan.

09.11.2013. 01:30

Strašiva, ne radi se o mogućnosti trudnoće. Imali ste menstruaciju.

b.eby

09.11.2013. 11:40

poštovani, posljednje menstruacije su mi bile : 27.08 i 01.10 . postoji li mogućnost trudnoće ako smo odnos imali 10. 10. . ciklus mi obično traje 35 dana a to je bio 10. dan. Unaprijed hvala.

09.11.2013. 12:45

Dakako da postoji. Ako je bio uz ejakulaciju šansa je velika.

zabrinuta146

11.11.2013. 22:25

Poštovani,
dečko i ja nismo imali spolni odnos, ali sam ja dirala njegov penis, kao i on sam, a onda me zadovoljavao prstima. Nije svršio niti smo primjetili nekakav iscjedak, spolovilo je možda bilo samo malo vlažno zbog oralnog zadovoljavanja. Bojim se da je možda nešto prenio prstima.
Je li ipak moguća trudnoća?

12.11.2013. 10:00

Nije noguće. Educirajte se.

Djn2

13.11.2013. 00:40

Imala sam sekret neprijatnog mirisa, povremeno svrab i peckanje prilikom mokrenja. Otisla sam kod ginekologa i dala mi macmiror complex(6 tableta) i nakon zavrsetka koriscenja sve je bilo ok nekoliko dana. Posle se pojavio opet neki sekret drugaciji, recimo normalniji, bez neprijatnog mirisa i belicast. Pre pocetka koriscenja vaginaleta imala sam odnos, sad mi kasni nekih 3-4-5 dana, pa me zanima ima li neke veze koriscenje vaginaleta sa kasnjenjem menstruacije ili je ipak moguca trudnoca? Hvala unapred.