Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Da li je moguca trudnoca??

Autor Poruka

milica22ms

18.11.2013. 10:20

Postovani,03.11.i 04.11. imala sam nezasticene odnose (ejakulacija van rodnice) ,a 05.11. bila mi je ovulacija (znam u dan jer me tada boli jajinik).Od ovulacije pa narednih 7 dana imala sam providan/zuti iscjedak,a od 14-og me na dodir jako bole grudi sa strane i to mi je cudno jer me uglavnom bole samo neki dan pre nego sto dobijem i to ne sa strane(i jos nesto,odnosi mi nesto i ne prijaju zadnjih dana), a trebala bih dobiti 22-og. Sta vi mislite, da li je u pitanju neki malo drugaciji pms ili je moguca trudnoca? Unapred hvala

Dejan Šakoronja, dr. med.

18.11.2013. 10:40

Smenje vezane uz pms ne moraju biti iste svaki mjesec.
Ako nije bilo ejakulacije ne vjerujem da se radi o trudnoći.

sanyy85

18.11.2013. 10:55

Poštovani,
zadnju mjesecnicu sam imala 1.11.,ne bas obilnu,ali nikada mi nisu obilne...Spolni odnos sam imala zadnji puta 18.10.,prekinuti snosaj. Bila sam kod ginekologa zbog boli u desnom jajniku koji mi je rekao da napravim test na trudnocu tek toliko pa javim rezultat.Inace,bila sam na pregledu uzv i nije nista rekao. Znam da se test radi na jutarnju mokracu,ali ja sam napravila na trecu mokracu i tekst je negativan i naravno cu ponoviti odmah ujutro. Ucestalo mokrim,ali ne smatram to simptomom,jer inace oduvijek ucestalo mokrim.. Dojke su mi bolne,ali pretpostavljam da je stoga sto se blizi slijedeca menstruacija. Postoji li mogucnost trudnoce?
Lp

18.11.2013. 11:55

Ne postoji. Test na trudnoću je negativan. Ne brinite.

Lorica34

18.11.2013. 12:15

Postovani, menstruacija mi kasni vec 20 dana, radila sam dva testa oba ujutru, jedan poslije 10 a jedan poslije 15 dana kasnjenja i oba su bila negativna, da li je moguce da su oba testa pogrijesila, i da se radi o trudnoci ili je nesto drugo. Hvala na odg, ( menstruacija mi inace kasni ali uvijek do 7 dana, prosle godine mi je jednom samo preskocilo)

fataj

18.11.2013. 13:40

pozdrav, nevina sam a pokusala sam spavati s momkom ali nije mi uspio probiti himen, svrsio je po meni i poslije smo opet pokusavali ali nije uspjelo interesuje me da li sam mogla ostati trudna jer kasni mi menstruacija 2 dana, prosli mjesec sam imala 16,10. a u medjuvremenu sam pila jake tablete za prehladu pa mislim da bi mi i to pomjerilo menstruaciju.nadam se brzom odgovoru unaprijed hvala

18.11.2013. 21:10

Lorica dakako da se ne radi o trudnoći. Nešto drugo je posrijedi.

18.11.2013. 21:10

Fataj kako bi bili trudni, nije bilo ni penetracije niti ejakulacije u rodnici. ?

Vasilka

28.11.2013. 10:50

Postovani, imam jedno prasanje, Dali je moguce imati tri mjeseca za redom menstruacija a da sam trudna? jer imam vec tri mjeseca celo to vreme opcutlivi i polni dojki in van cikluca mi je tako bolni dojki. Bila sam na ultrazvuk i analiza krvi i sve to je pokazalo negativno al ipak niko mi nije objasnio sto se desava zasto so mi celo vreme tako dojki bolni i menstriacija ima mnogu cista bledo crvena boja? unapred hvala happy

28.11.2013. 11:30

Nije moguće da ste trudni. Savjetujem da napravite spolne hormone i prolaktin iz krvi.

cindirella

29.11.2013. 09:25

Dali je moguca trudnoca ako me decko zadovoljavao prstima na kojima je vrlo vjerojatno bilo sperme prije nekih 20 dana a mjesecnica mi je trebala doci prije petnaest medutim 2 dana nakon datuma na koji je trebala doci mjesecnica pojavio mi se samo jednom smeđi iscjedak.pa postoji li mogucnost?

lili vanili

29.11.2013. 15:20

S deckom sam u vezi duže vrijeme , upražnjavamo seksualne odnose, nekad s kondomom, ali u zadnje vrijeme koristimo metodu prekinutog snosaja. Posljednje 3 menstruacije su mi dosle tacno na vrijeme, 28 dan ciklusa. Zadnju menstruaciju sam dobila jucer,također 28 dan ciklusa, bila je pracena jakim bolovima, ali je problem u tome sto je jako oskudna, inace mi menstraucije nisu obilne, ali sad je oskudnija nego inace, i 2 dana prije menstruacije sam povremeno imala mucnine. Da li je moguce da se radi o krvarenju u vrijeme trudnoce, ako menstruacije dolaze na vrijeme? Kad se moze uraditi test na trudnocu?

29.11.2013. 21:00

Cindirela, sperma od pred 20 dana. Pa što je vama. Zar stvarno mislite da spermiji mogu preživjeti 20 dana na prstima. Na zdraku i van ginekološkom sustava ugibaju za nekoliko sati.

29.11.2013. 21:00

Mili vanili, mislim da se ipak radi o menstrualnom krvarenju. Ako ipak sumnjate na trudnoću test možete napravite već sutra.

cindirella

30.11.2013. 10:55

Ne mislim da on nije bio u doticaju sa spermom 20 dana vec da se to dogodilo mislim na zadivoljavanje prije 20 dana i tada je bilo najvjerojatnije sperme po njegovim prstima

30.11.2013. 13:20

Prije neg pošaljete pitanje, nužno ga je pročitat. Šansa je samo teoretska.

enic77

01.12.2013. 18:15

Poštovani

Imam jedno pitanje koje me dosta muči pa mislim da bi mi vi mogli pomoći.Zadnju menstruaciju imala sam 9.11. ali ciklusi mi nisu redoviti ,23.11 oko 11 sati decko mi je pogurao svoje spolovilo 1,2 cm al sam bila jos nevina i to je trajalo malo i kad ga je izvadio bilo je nesto bijelo na njemu ali nije svrsio , no postoji mogucnost da je to i od mene ? No zatim 24.11 sexala sam se s deckom sa zastitom al je on svrsio izvana zatim nakon 10 min opet al ga je obrisao ali smo isli bez zastite ,dali postoji mogucnost da je nesto sperme otislo ? i to su mi bili plodni dani ....25.11 sam popila u 11 Escapelle tabletu i dal je tableta pokrila ta dva odnosa ? 26.11 mi je isto pogurao i svrsio izvana a nakon 20 min smo immali opet spolno odnos bez zastite i svrsio je izvana jel moze sta biti ? helppp, dali postoji mogucnost trudnocee ??? Hvala unaprijed...

01.12.2013. 19:45

Šansa je vrlo mala jer ste uzeli postkoitalnu zaštitu. Savjetujem bolji način zaštite od trenutne nikakve.

enic77

01.12.2013. 19:55

Al opet postoji sansa jel ? I isla sam na ispiranje rodnice , jel se to moze vidjeti u krvi nakon 8,9 dana dal sam trudna ?

01.12.2013. 21:20

Ne može. Tek kad izostane menstruacija.