Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Da li je moguca trudnoca??

Autor Poruka

Dejan Šakoronja, dr. med.

03.11.2013. 20:20

Pahuljica šansa za trudnoćom svakako postoji. Trebali ste uzeti postkoitalnu zaštitu ukoliko ne želite trudnoću.

Matovilka o kakvoj trudnoći govorite. Imali ste menstruaciju. Trudnoća nije moguća.

Zubic vila, imali ste menstruaciju. Ne brinite.

hanibani

03.11.2013. 20:25

mjesečnica mi kasni 5 dana, grudi su mi bolne i malo nabrekle vec dva tjedna medutim zadnja tri dana na trenutke osjetim bolove u jajnicima i maternici, dečko i ja uvijek pazimo i on nikada ne ejakulira u mene, ovaj mjesec sam trebala početi piti pilule yaz međutim i dalje čekam mjesečnicu, i sada trenutno me lagano boli maternica. mjesečnicu nikada prije nisam sama računala nego sam imala aplikaciju na mobitelu koja mi ju je računala sama i inače su odstupanja bila 3-4 dana kašnjenja, izgubila sam mobitel i nisam mogla provjeriti kada će mi menstruacija doći ali kada sam na kalendar računala od prvog dana kada sam ju prošli put dobila pa 28 osam dana ispalo je da mi je trebala doći prije 5 dana. Nisam sigurna koliko dana traje moj ciklus ali mislim da je i inače bio duži od 28 dana, dali je moguće da mi menstruacija kasni jer sam prošli tjedan imala lagani iscjedak odn. upalu vagine i malo me svrbjelo , dečko i ja smo pokušali imati odnos ali mi je bilo strašno neugodno i nekako me peckavo boljelo pa smo prestali. mi inače ne koristimo zaštitu jer sam ja vjerojatno alergična na lateks jer kad smo prvih par puta koristili kondom sve me svrbjelo i peklo i naotekla mi je bila vagina pa smo prestali i onda evo 7 mjeseci smo skupa i prakticiramo nezaštićen seks ja sam ovaj mjesec trebala preći na pilulu napokon jer moja majka nikako da me odvede ginekologu i sad evo ona kasni.. molim vas utješite me ja i dalje čekam jutro da mi gaćice budu crvene. pozdrav sad

03.11.2013. 21:25

Nažalost morate napraviti test i isključiti trudnoću.

pahuljica_mala

03.11.2013. 21:25

Znaci, dovoljna je samo mala kolicina spreme da zatrudnim u plodnim danima?
Da li trebam odmah uraditi test za trudnocu, ili sacekati jos nekoliko dana?
Na svu srecu mi zelimo bebu, samo sto se ovo desilo ne planirano.
Hvala vam na odgovorima...

03.11.2013. 22:05

Tek u očekivano vrijeme menstruacije napravite test na trudnoću.

bebalo

04.11.2013. 09:45

Poštovani,ja i dečko smo prije 2 dana imali nešto slično odnosu,ali ne bi to mogli tako nazvati jer je nije trajalo ni punu minutu,samo je 2-3 puta ušao i izašao iz moje rodnice,bez ejakulacije i daljnjeg zadržavanja.Zanima me,koliko su šanse da ostanem trudna,jer nas je sad veoma strah i trudnoća nam je zadnje što bi si smjeli dopustiti u ovom trenutku.Također,zanimalo bi me dali postoji mogućnost da zatrudnim od sekreta što ga muškarac izbacuje tijekom spolnog odnosa,napominjujući da se u meni zadržao nepunu minutu pa bi me zanimalo da li je moguće da je u tu minutu ispustio dovoljno sekreta za oplodnju.Napominjem da mi je to bio 9.dan ciklusa tj. menstruacija mi je zavrsila dan ranije,kako sam racunala,to bi mi trebali biti neplodni dani.Jedno veliko hvala unaprijed!

markoj25

04.11.2013. 09:45

Postovani,
djevojka je dobila menstruaciju u ponedjeljak, 28.10., a mi smo skupa bili u petak 1.11.), prvo me zadovoljila i svrsio sam, a za nekih sat vremena sam usao u nju, ali samo malo jer ju je bolilo ( jos uvijek nismo imali pravi odnos, ona nije jos bila s momkom), pa me zanima je li moguca trudnoca (ako je mozda izaslo iz mene u tom trenu od prethodnog svrsavanja malo) jer je ona vidim zabrinuta. Citao sam tu u forumu o plodnim i neplodnim danima, ona kaze da joj je ciklus otprilike svako 25-30 dana, ali vidim da je zabrinuta malo pa sam vas odlucio pitati. Unaprijed velika hvala na odgovoru!
Pozdrav

bebalo

04.11.2013. 10:15

Poštovani,ja i dečko smo prije 2 dana imali nešto slično odnosu,ali ne bi to mogli tako nazvati jer je nije trajalo ni punu minutu,samo je 2-3 puta ušao i izašao iz moje rodnice,bez ejakulacije i daljnjeg zadržavanja.Zanima me,koliko su šanse da ostanem trudna,jer nas je sad veoma strah i trudnoća nam je zadnje što bi si smjeli dopustiti u ovom trenutku.Također,zanimalo bi me dali postoji mogućnost da zatrudnim od sekreta što ga muškarac izbacuje tijekom spolnog odnosa,napominjujući da se u meni zadržao nepunu minutu pa bi me zanimalo da li je moguće da je u tu minutu ispustio dovoljno sekreta za oplodnju.Napominjem da mi je to bio 9.dan ciklusa tj. menstruacija mi je zavrsila dan ranije,kako sam racunala,to bi mi trebali biti neplodni dani.Jedno veliko hvala unaprijed!

Molila bih odgovor što prije,ako može...zaboravila sam reći da smo koristili metodu prekinutog snošaja,koji je trajao nepunu minutu,a moji ciklusi traju od 25-32 dana...to mi je bio 9 dan ciklusa a menga mi inace traje po 7 dana...nakon tog kratkog odnosa on ga je izvadio van 5-6 sekundi prije svrsavanja i oboje smo 100% sigurni da nije svrsio,ali nas je oboje strah od te tekucine...također,na taj dan odnosa cijeli dan mi je curila neka gusta ,sluzava ,prozirna tekucina pa me zanima dali je moguce da su mi to bili plodni dani ali sumnjam jer je to dan nakon menge..Hvala.

04.11.2013. 11:00

Bebalo ako nije bilo ejakulacije i nije bio blizu ejakulacije svakako da šansa ne postoji.

04.11.2013. 11:00

Markoj, trudnoća nije moguća. Bili su neplodni dani.

bebalo

04.11.2013. 11:15

Oprostite na smetnji ali zanemarili ste moje pitanje u vezi sluzi koju sam imala na dan spolnog odnosa pa me zanima kakve su sanse da su mi to bili plodni dani,iako mi je menstruacija završila dan prije??

04.11.2013. 22:40

Ne mislim debatirati s vama. Odgovorio sam vam što sam mislio.

bebalo

04.11.2013. 23:00

Kakvo debutiranje,bože sačuvaj.samo me zanimalo otkud ta sluz i da li bi značila plodne dane 9.dan ciklusa ako mi je menstruacija završila 7.dan,al očito je da ću odgovor morati potražiti kod nekog drugog.

05.11.2013. 09:40

Da znači plodne dan. Prema sredini ciklusa sluz postaje sve obilnija, prozirnija i rastezljiva. Najrastezljivija je i najviše je ima tijekom ovulacije.

bokij100

05.11.2013. 18:55

Postovani,
Zadnju menstruaciju sam imala 12.10..sa partnerom sam imala odnos 26.10 pri cemu nam je pukao kondom i on svrsio unutra. Trazili smo da kupimo tabletu dan poslije,ali ne moze bez recepta,a nemam svog ginekologa ovdje. Ciklus mi traje 25-26 dana. Vec sam postavljala pitanja u vezi ovoga.. Jutros sam radila test za trudnocu,i pokazala se jedna crtica,znaci da je negativan. Zanima me da li i dalje treba da se brinem?
Hvala unaprijed.

Regina Mills

05.11.2013. 19:00

Poštovani,

Menstruacija mi kasni 15 dana, prije 2 dana sam napravila test za trudnoću i rezultat je bio negativan. I inače imam neredovite cikluse, ali inače mi je znalo kasnit samo 5 dana i to je to. Imam sve simptome kao da trebam dobit, ali tako je od 21.10., kada sam trebala dobit. Osjećam pritisak u donjem dijelu stomaka i bolove u leđima, i umorna sam! Spolni odnos sam imala 1.10 i 17.10, i zadnji 1.11. ..1.11 sam primjetila malo krvarenje i poslije toga ništa više, samo smeđi iscjedak... Koristila sam http://www.propharma.hr/images/primastick_thumb_2.jpg ...napravila sam ga navečer i zanima me jel postoji mogućnost da je test bio lažno negativan ili? Hvala Vam!

05.11.2013. 20:20

Bokij, niste dobili menstruaciju i test ste prerano napravili.
Prvo nek vam izostane menstruacija a nakon toga napravite test.

05.11.2013. 20:20

Regina ne radi se o trudnoći jer je izostanak velik a da se radi o trudnoći zasigurno bi bio pozitivan.