Autor
|
Poruka
|
Anicaa
|
01.11.2013. 00:55
Poštovani, danas mi je 3-4 dan plodnih dana u ciklusu sam ovulacije, i dečko me je skinuo danas i sebe je skinuo, i prstima je dirao moj spolni organ onda je dirnuo svoj rukom a na njegovom spolnom organu je bilo nesta mokro onda me je samozadovoljavo moza 15 sekundi(prstenjačio) zanima me dali se od te vodice moze zatrudniti s time da je sredina ciklusa i plodni dani ovulacija.
Ali dečko nije svojim spolovilo ni pipnuo moje niti je drkao niti ista samo se skinuo i pipnuo rukom spolovilo bilo je nesta mokro i onda prstima na moje.
dal mogu od toga zatrudniti? Možda su pre djetinjasta pitanja ali još sam mlada i zanima me hvala vam na razumjevanju. pozz
|
Mau
|
01.11.2013. 00:55
Postovani,
Ovako, kasni mi 12 dana, nemam nikakve simptome trudnoce, ama bas nikakve (ni natecene dojke, ni potamnele bradavice, ni mucninu, ni umor, cesto mokrenje, ama bas nista). Sa momkom sam 3 god, uvek koristimo "prekinut snosaj" metodu. Znam da je to najnesigurniji vid kontracepcije, ali za ove 3 god se nista nije desilo.
Od preksinoc imam braon iscedak (kao kada mi prestaje menstruacija). Imala sam ogroman stres, mozda mi i zbog toga kasni. Da li postoji mogucnost da sam trudna i da li sada mogu da se nabave negde pilule za spontani pobacaj? Hvala unapred!
|
Studentica94
|
01.11.2013. 01:15
Postovani,
zanima me da li je moguca trudnoca ako sam zadnju menstruaciju dobila pocetkom ovog mj i iduca bi trebala doci u subotu, a pred tj dana sam imala odnos sa deckom, koristili smo kondom ali tek nakon par min... i jucer sam imala prozirni rastezljivi iscjedak tipican za ovulaciju i inace imam neredovite menstruacije do 2 tj kasnjenja...
ukratko, zanima me da li dolazak ovulacije iskljucuje mogucnost trudnoce?
Hvala
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
01.11.2013. 12:15
Anica trudnoća nije moguća u vašem slučaju. Educirajte se.
|
|
Mau, svakako da postoji šansa za trudnoćom. Napravite test na trudnoću. Tableta za izazivanje pobačaja nisu registrirane u Hrvatskoj.
|
|
Ne isključuje. Ako su vam ciklusi neredoviti ne možete računati plodne dane.
|
AnaJur
|
01.11.2013. 18:10
Poštovani,
poslijednja menstruacija završila je 28.10.. Moje pitanje je slijedece - postoji li mogucnost trudnoce i kolika je ako decko svrsi izvan mene? Inace koristim kontracepciju buduci da imam problema s jajnicima i ne mogu normalno imat menstruacije no doktorica me maknula na neko vrijeme pa me strah ako je moguce zatrudjet od predejakulata.
|
|
01.11.2013. 18:30
Nije moguće ako nema ejakulacije. Educirajte se. Predejakulat je sasvim nešto drugo.
|
ikanapikana
|
02.11.2013. 17:50
Postovani ,
imala sam rizican odnos 7.10. (prekinut snosaj)
Redovno sam dobila menstruaciju 17.10.
Uradila sam 21.10 Beta hcg i bio je negativan , zatim sam 28.10. i 2.11. uradila testove za trudnocu i oba su bila negativna. Da li postoji mogucnost trudnoce , malo sam u panici i ne mogu da docekam narednu menstruaciju ....
|
|
02.11.2013. 19:00
Ne razumijem vas. Imali ste menstruaciju i čemu tolika panika i toliko bespotrebih testova.
Za vas je bolje da nemate odnose.
|
ivana992
|
02.11.2013. 20:10
Poštovani doktore,
Nedavno sam izgubila djevičanstvo te sam nakon toga dobila menstruaciju 5 dana ranije. Trajala je normalno, oko 4 dana. Naime, 5. dan sam imala nezaštićeni seks sa dečkom. Iako je svršio izvan, strah me trudnoće. Znam da su to neplodni dani, ali me zanima da li je moguća trudnoća jer mi je menstruacija došla 5 dana ranije. Naime, u zadnje vrijeme mi se apetit povećao (iako je vrlo moguće da je to zbog povratka na treninge) i imam male mučnine navečer.
|
ikanapikana
|
02.11.2013. 20:40
Doktore u pravu ste I ja sam sama odlucila da vise nemam odnose , jer mi je u glavi posle odnosa naucna fantastika. imam bolove u ledjima i cesto mokrim , odradila sve testove vezane za uroloske probleme i sve je ok, ali , svi mi govore da sam mozda trudna i da ta menstruacija koji sam imala ne mora nista da znaci (!?) i da cekam narednu ... Zato sam Vas i pitala . Hvala na odgovoru u svakom slucaju.
|
ikanapikana
|
02.11.2013. 20:55
I da napomenem da je menstruacija bila normalna i po duzini i po boji.
|
|
02.11.2013. 21:10
Ivana, trudnoća nije moguća a niti ste trudna.
|
|
02.11.2013. 21:20
Ikanapikana, mislim da sam vam dovoljno jasno odgovorio da se ne radi o mogućnosti trudnoće.
|
slamkica
|
03.11.2013. 18:50
Pozdrav doktore ! Bila sam tu prije 2,5-3 mjeseca i radilo se o kriticnom odnosu koji je bio 16.8 , kasnila je mensteruacija 7 dana i dosla 27.7 i kasnije menstruacije su tj dvije poslije skroz redovne sto prije nije bio slucaj , i trajanje i intezitet je isti samo dodje svakog 28 dana , zadnja je bila 20.10 sljedeca treba biti 16.11 , da li se moze reci da je sve uredu i to ? danas smo ja i kolegice imale osjecaj kao da cemo dobiti ali nije vrijeme da li je to moguce zbog nekog virusa ili necega a imam upalu mokracnih kanala zadnje vrijeme borim se sa tim ?
Unaprijed Hvala na odgovoru i svako dobro , Hvala Va sto postojite
|
pahuljica_mala
|
Poštovani,
19.10 sam dobila poslednju menstruaciju koja je trajala 5 dana. Menstruacija mi je redovna(27-28 dana). Pre neki dan sam spavala sa deckom, imali smo odnos, nismo koristili zastitu, medjutim, dok je svrsavao, nije ga na vrijeme "izvadio", pa je malo sperme izaslo. Racunala sam da sam bila u plodnim danima. Inace , drugi dan nakon sexa, osjecala sam vrtoglavicu i mucninu, a danas imam blage bolove u stomaku, kao da cu dobit...
Mozete li mi reci, da li ima sanse da sam ostala trudna?
Hvala unaprijed....
|
matovilka007
|
postovani ,
s deckom sam imala nezasticen spolni odnos 26.10 ,trebala sam sam dobiti 25.10.znaci kasnila mi je jedan dan.decko je svrsio u mene 2 puta.dobila sam menstruaciju 28.10odmah nakon toga,dali je moguce da bi i za vrijeme neplodnih dana mogla ostati trudna.kolike su sanse ?hvala unaprijed
|
|
Poštovani doktore,
odnos sa dečkom sam imala u noci sa 14. na 15. 10. Koristili smo zaštitu ali je moguce da je kondom puknuo jer je on svršio izvan ali smo vidjeli tragove na plahti, pa je normalno moguce da je dio završio i u meni... Inace imam redovite menstruacije 28-30 dana, a prošlu menstruaciju sam imala 3.10 ...
28. 10. sam dobila menstruaciju , tj bar se nadam da je to bila menstruacija. inace mi traje kraće, ali sad evo i peti dan još traje. Da li je moguće da je došlo do implementacijskog krvarenja ? Koje su mi šanse da sam zatrudnjela ? inace dobim bolove odma prvi dan, a sada sam ih dobila tek treci dan...
Citala sam da implatacijsko krvarenje traje puno krace i da je obimom puno manje od normalnog krvarenja, pa eto nadam se da je sve uredu...
|
|
03.11.2013. 20:20
Slamkica, pritisak i osjećaj nelagode je zbog upale u mokraćnom sustavu.
|