Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Da li je moguca trudnoca??

Autor Poruka

Dejan Šakoronja, dr. med.

04.04.2013. 10:00

Netko treci: da sandrica123.njoj je odgovor išao.

Jasna 12345 dakako da se ne radi o trudnoći. Terapija koju ste dobili čini mi se u redu.

Moinka, dakako da se ne radi o trudnoći. Predejakulator? Što je to ?
Ajde se vi lijepo educirajte, jer naše stranice služe prvenstveno tome.

HallMiksa

04.04.2013. 15:20

Postovani,
Citajuci Vase postove i nekih analiza spermograma sa drugih sajtova, dosao sam do zakljucka da je nemoguce zatrudneti od sperme manjeg volumena od 1 ml.. Tako da ako se kojim slucajem na vrhu kondoma pre odnosa nadje mala kolicina ejakulata, 0,1ml,tj jedna kapljica il manje bez obzira na kvalitet sperme, do trudnoce nikako ne moze doci?

04.04.2013. 21:30

U teoriji je tako.

easyA

06.04.2013. 02:25

postovani, imam 16 i pol godina, prvu menstruaciju dobila sam prosle godine u 6. mj., potom sam je imala u 9., a zatim u 2. mjesecu ove godine. Krajem 12. mj., a onda i pocetkom 1. mj. sam imala petting s deckom te mi je prstenjacio.. dodirivanja spolnih organa nije bilo osim preko donjeg rublja. u zadnjoj menstruaciji sam na pocetku, a potom i 2 dana nakon menstruacije imala smedi iscjedak sto nije bilo u prethodne dvije. zanima me kolika je mogucnost trudnoce ako mi je decko slucajno moozda prenio sperme prstima? trebam li biti zabrinuta?

06.04.2013. 11:45

Nikakva. Educurajte se.

06.04.2013. 11:45

Postovani, moja djevojka i ja nismo imali spolne odnose, no bili smo intimni(30.3.) . Cura je nevina (nije joj probijen himen). Obadvoje smo bili u donjem rublju, trljali smo spolove, ja sam imao kondom da ne bi sperma procurila po njoj, no on se malo poskliznuo.Svrsio sam u kondom, no tada sam ga povukao da ne padne, ruke sam obrisao o majcu, a kasnije sam dirao klitoris. Nisam siguran da li postoji mogucnost da je sperma dosla do njezine vagine. Njoj i meni su gace bile mokre, no ona je tada imala iscjedak, te je to vjerojatno zbog toga. Menstruacija joj je kasnila oko tjedan dana, mozda i 2, ali je to kod nje normalno, nikad nije na vrijeme. Menstruacija je dosla (5.4.) znaci sada traje ali je slaba, dok je prijasnja bila vrlo obilna i trajal dulje od tjedan dana. Da li je moguce da je ikako trudna?

06.04.2013. 12:20

Poštovani, nikako se ne radi o trudnoći.

JovanaJovana

06.04.2013. 13:15

Poštovani,

Prije 28 dana sad imala prvi odnos sa dečkom. Nismo koristili nikakvu zaštitu. Nakon toga sam krvarila 5 dana, a sada mi menstruacija kasni 9 dana. Šta je u pitanju?

06.04.2013. 14:40

Da napravite prvo test pa da se onda javite?
Trudnoća je prvi uzrok koji morate isključiti.

easyA

06.04.2013. 14:40

razumijem sve, samo sam bila zabrinuta zbog moguceg prijenosa sperme prstima. hvala Vam, pozdrav.

06.04.2013. 17:50

Ne trebate biti.

izzy26

06.04.2013. 17:50

Poštovani! Opet ja! Htjela bi Vas zamoliti za savjet pošto me muči to da sam dobila menstruaciju 28.1 ali bila je jako kratka 3dana možda i jako slaba s obzirom da inače traje 5,6dana i bude dosta obilnija. Nakon par dana pojavilo mi se nešto smećkasto na gačicama,mislila sam da je to još kraj M ali evo sad i nakon 10dana šta je M završila to se opet ponovilo. Da li postoji mogučnost trudnoče? Jer sam čitala da su žene znale imati menstruaciju<slabiju nego inače> a bile su trudne! Neznam kad bi mi najranije test mogao pokazati!? Pisala sam Vam u prijašnjem postu da par dana prije M sam imala odnos u kojem neznam da li je dečko skroz ejakulirao van mene pošto je na meni bilo sperme. Unaprijed Vam se zahvaljujem...

06.04.2013. 20:30

Mislim da se ne radi o trudnoći a niti o pravoj menstruaciji. Svakako savjetujem pregled i uzv.

honey26091988

07.04.2013. 03:40

Postovani,decko i ja smo imali odnose za vrijeme plodnih dana,tocnije dan ovulacije,prakticiramo metodu prekinutog snosaja.Mene zanima kolike su sanse za trudnocu ako je decko ejakulirao na ulazu u rodnicu i odmah nakon toga imali peting,dali je moguce da dodje do trudnoce? Hvala

07.04.2013. 12:30

Poštovana šanse su svakako velike ako je dio ejakulata otišao u rodnicu.
Spermiji se progresivno gibaju.

viktorija656

07.04.2013. 15:55

Poštovani, obraćam Vam se u vezi slučaja koji me muči. Naime, imala sam spolni odnos sa dečkom, koji je trajao jako kratko, i on uopće nije ejakulirao u mene. Međiutim, menstruacija mi kasni (3-4 dana) i vidljiv je bijeli iscjedak. U čemu je problem, ne razumijem

07.04.2013. 22:05

Poštovana, prvo napravite test za svaki slučaj. Razloge izostanka pogledajte u prijašnjim postovima.

barbara19

10.04.2013. 21:50

Poštovani..ja se ispricavam zbog redovitih postova,ali jednostavno neznam kome se obratiti..dobila sam mjesecnicu 28.3 a danas su mi plodni dani po kalkulatoru
ja i dečko imali smo odnose,ali je pukao kondom.. nije doslo do ejakulacije! i odmah izvadio van..zabrinuta sam sam zbog tekucine koja muskarcima izlazi tokom spolnog odnosa i ostaje u kondomu i to je poprilicno dosta. kolike su sanse za trudnocu? Hvala unaprijed