Autor
|
Poruka
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
10.03.2016. 21:20
Ne mogu znati o čemu se radi. Sugeriram analizu spolnih hormona i hormona štitnjače s obzirom na dugo trajanje krvarenja i produžene cikluse.
|
sanidica
|
15.03.2016. 12:05
Postovani, u poslednje vreme imam problema sa imunitetom, bila sam bolesna, dosta opterecena poslom ,posto sam prr neki dan celi dan sedela i radila kad sam ustala da idem do toaleta osetila sam bol u rodnici i nakon toga sam imala poprilocno dosta belog sekreta bez mirisa. Kad sam otisla kuci videla sam da mi na ulazu u rodnicu,sa lijeve strane ima kao neka bubuljica koja me malo boli, ne lici na bradavicu. Mislim da je to i pre bilo tu ali me nije bolelo sada me boli i imam neki neugodan osecaj, ne pecka me kada vrsim nuzdu ali osecam bol kada ustanem. Od sinoc stavljam macrimor vaginalete, jutros sam stavila ulozak jer mi je dosta iscurilo. Sta da radim ? Da li je normalno da iscuri sadrzaj i da li ce se ovo povuci? Da napomenem da nisam spolno aktivna vec duze vreme. Hvala unapred na odgovoru
|
|
15.03.2016. 22:40
Koristite Macmiror najmanje 6 večeri pa ćete vidjeti hoće li vam se stanje poboljšati. Vjerovatno hoće.
|
Milicaa12
|
06.05.2016. 14:35
Imam kondilome i zakazano uklanjanje 17. maja. U medjuvremenu sam otkrila da imam i bakteriju ureaplasma. Doktor mi je rekao da moram prvo nju da izlecim, prepisao mi je lekove i vaginalete koje treba da uzimam 10 dana. Medjutim, ne mogu da pocnem da koristim lekove jer cu dobiti menstruaciju za 2, 3 dana. Na klinici su mi rekli da bakteriju lecim do zakazanog uklanjanja i da nastavim posle. Zanima me sta je hitnije da resim, posto se bas ne poklapaju misljenja.
|
|
06.05.2016. 23:55
Prvo rješite kondilome a onda bakteriju.
|
Nikolinanebitnoz
|
08.05.2016. 02:40
Postovani,imala sam odnos sa deckom prije tjedan dana i nismo imali nikakvu zastitu.On kada je osjetio da bi mogao ejakulirati prekinuo je i zadrzao to u sebi i krenuo dalje i nakon nekog vremena je ejakulirao vani. Dali bi morala biti zabrinuta i pitati se jesam li u drugom stanju ?
|
|
08.05.2016. 20:10
Prema opisanoj situaciji šansa za trudnoćom je vrlo vrlo mala. No tu postoji predejakulat i vaš subjektivan opis i neiskustvo.
Savjetujem vam za iduće odnose svakako korištenje zaštite da se ne iznenadite.
|
MAR-S
|
08.05.2016. 23:25
Poštovani,
rodila sam prije 3 mjeseca. Vaginalan porod. Bez komplikacija. Bez komplikacija sam i ostala trudna.
Prije nego sam zatrudnjela obratila sam se ginekologici vezano za problem menstruacije koja je bila po obilnosti uobičajna (niti sam krvarila pretjerano niti oskudno) i dolazila je redovito,ali se skratila na trajanje od 2 dana. Osim tada nikad nisam imala probleme s menstruacijom. Zatražila je da izvadim prolaktin te TSH. Prolaktin je bio urednih vrijednosti.
S obzirom na nizak nivo TSH pratila sam stanje tijekom trudnoće. Endokrinolog me uputio da mjesec dana nakon poroda izvadim TSH te FT3 i FT4. Vrijednosti su bile uredne te je zaključio da je TSH s trudnoćom došao na nizak nivo. Za pola godine trebam opet vaditi hormone štitnjače.
Neki dan sam otišla na pregled kod ginekologice. Prvi nakon poroda. Papa test uredan. Palpatorno uredno sve. Kako mi je uzimala uzorak za PAPA test vidjela je krvarenje te mi kaže došla ti je menstruacija. Po izlasku iz njezine ordinacije osjetila sam kako krvarim. Mogla bih reć da je to krvarenje bilo po obimu za recimo 1/3 uloška u okviru nekih uru vremena koliko sam osjetila da mi curi, krvarenje samo taj dan i nakon toga ništa.
Lohije su mi prestale nakon 7 tjedana po porodu. Imala sam posije toga također oskudno krvarenje.
Dojila sam tj. izdaja se nekih 8 tjedana.
Trebam li vaditi spolne hormone??
|
MilkaOreo
|
09.05.2016. 00:55
Poštovani,
Imala sam nezaštićeni odnos, dva dana prije ovulacije, nije ejakulirao nikako u vrijeme odnosa ali je par sati prije. Zanima me je li moguća trudnoća?
|
|
09.05.2016. 19:15
Mars krvarenje je od pregleda. Ne trebate vaditi spolne hormone za sada jer za to nema potrebe
|
|
09.05.2016. 19:15
Milka šanse su jako jako male.
|
theglamfairy
|
15.05.2016. 19:25
Pozdrav.
Radila sam biopsiju grlića maternice prije 3 dana. Još uvijek imam blagu sukrvicu i kao nekakvu sluz. Zanima me da li će to ubrzo stati i kada bi smjela ponovo imati spolni odnos? U bolnici mi nisu ništa rekli.
Hvala vam unaprijed.
|
|
15.05.2016. 22:50
Još koji dan apstinenciej od odnosa, a onda možete imati odnose dalje.
|
theglamfairy
|
16.05.2016. 11:40
A recite, kad bi ta sluz i sukrvica trebale stati s obzirom da je sada 4.dan od biopsije?
|
|
16.05.2016. 23:00
Kroz koji dan, ovisno o opsežnosti biopsije. Treba vremena da epitelizira. Koristite vaginalete Cicatridine.
|
Elaaaaa7
|
03.06.2016. 19:05
Postovani, zanima me je li opasan bijeli iscjedak(malo gusci) koji na donjem rublju ostavlja zuckasti trag, a nije popracen ni svrbezom niti boli ili necim takvim? Hvala
|
|
03.06.2016. 21:30
Rezultat je upale u rodnici. Sugeriram da posjetite ginekologa za terapiju.
|
ANONIMNAAA
|
15.06.2016. 23:00
Postovani,zadnju menstruaciju imala sam 26.5.kao i svaka trajala je 6 dana. Ciklus je od 30 do 35 dana. Jucer sam imala dva nezasticena odnosa. Znam da je prerano govoriti o trudnoci,no postoji li sansa? Nadam se Vasem odgovoru. Lp.
|
|
16.06.2016. 10:20
Mislim da ne bi trebalo doći do trudnoće. 20. dan ciklusa i ovulacija je vjerovatno već davno završila.
|
lili12345
|
18.06.2016. 14:45
Poštovani,imam pitanje vezano uz bol u grudima. Da li je normalno da se pojavi bol u dojikama od dana ovulacije pa traje nekoliko dana te onda nestane? Inače svaki mjesec 5,6 dana prije menstruacije me bole te sam se iznenadila kad se bol pojavila tako rano-desetak dana prije. Ovo je prvi put da se bol pojavila neposrednonakon ovulacije i onda nestala. Osjećala sam bol malo niže od pazuha te na sredini uz bradavice.
|