Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

pitanje za ginekologa

Autor Poruka

Dejan Šakoronja, dr. med.

19.12.2014. 22:05

Znači da je rezerva jajnih stanica melena i da su vjerovatno jajne stanice u manjem broju i možda slabije kvalitete.

Mery2012

20.12.2014. 10:20

Poštovani,molim vas odgovor na pitanje. Dali menstruacija dolazi ukoliko nije bilo plodnih dana tj.ovulacije taj mjesec. Hvala.

20.12.2014. 15:40

Svakako.

marelica2

26.12.2014. 17:55

Postovanje,
Nakon sto sam nazvala ginekologicu i rekla joj kako mi zadnja 3 mjeseca trbuh znatno povecao ,kao da imam loptu u njemu u donjem dijelu trbuha te je osjetno tvđi ,puno napetiji i osjecam nelagodnost stalno i tezinu u njemu; inace imam psco i pijem kontracepcijske pilule..ona je rekla da provjerim betu
Na nalazu je pisalo <5
Da li to posve iskljucuje trudnocu,ili ?
Na pregled moram pricekat posto je doktorica na godisnjem...zabrinuta sam radi tog trbuha stvarno nikad nisam imala problema s njim svuda sam u tijelu mrsava samo je trbuh naphnut i totalno upada u oci... sto sve moze biti uzrok toga?

27.12.2014. 00:10

Ne radi se o nikakvoj trudnoći. Koji je uzrok ne znam.
Možda cista ili nešto slično.

28koma

27.12.2014. 00:10

Poštovani, ja imam problem a ne znam kome bi se obratila pa sam mislila da će te mi vi moći objasniti... radi se o tome da jako brzo dođem do orgazma.. ponekad mi spolni odnos ne potraje duže od jedne minute, najduže što mi je potrajalo bilo je oko 3 minute iako sam možda i puno rekla.. ne znam što da radim po tom pitanju i zašto mi se to događa... izluđuje me to a ni mom partneru nije baš svejedno.. nadam se da će te mi moći nekako pomoći... puno hvalaa unaprijed

goga72

27.12.2014. 00:15

poštovani, moja situacija je ovakva, imala sam lagano pozitivni test na trudnoću prije dva dana kad mi je trebala i nastupiti mjesečnica..međutim danas mi se pojavilo lagano smećkasto vodenasti iscjedak pa sam zabrinuta jeli to opasno..inače imam 41 godinu i bebu planiram već neko vrijeme..šta mi je za raditi, za ginekologa je prerano ili?

goga72

27.12.2014. 00:15

poštovani, mjesečnica kasni dva dana i isto toliko ima da imam blago pozitivni test, ali danas imam neko smećkasto vodenasto isjedak, o čemu je riječ...hvala

27.12.2014. 14:50

28koma pitanje je za seksologa.

27.12.2014. 14:50

Goga napravite beza hcg iz krvi a nakon toga mi se javite.

goga72

27.12.2014. 17:05

poštovani evo se opet javljam, betu nisam radila neznam dali ima i potrebe, jer se mi danas ide kao tamna mjesečnica, ali oskudnija još uvijek..dali da svejedno idem na betu ili nakon krvarenja da ponovim test?hvala

27.12.2014. 20:50

Krvarenje nije nalik na menstuaciju. Ako sutra ne krene prava menstruacija napravite beta hcg iz krvi.

marelica2

30.12.2014. 12:10

Doktore,
Nakon uzimanja Belare moja menstuacija je bila u obliku gustog tamnosmedeg iscjedka i to oskudnog,ginekologica mi je dala estrofem od iduceg mjeseca da ga pijem prvih 9 danna ciklusa zajedno s Belarom
Mene zanima sto vi mislite u toj terapiji posto se gospoda u lijekarni krizala i rekla da je to bomba za organizam :/?
Hvala unaprijed

30.12.2014. 20:45

Nije bomba ali ne vidim potrebe za time. Ima na tržištu i drugih pilula.

Luna87

01.03.2015. 15:30

Poštovani,

dečko za kojeg sam saznala da ima HPV me dirao po genitalnom području preko gaćica i oko genitalnog područja preko tankih hulahopki. Prije toga je dirao sebe (imao je spermu po rukama), ali je oprao ruke prije diranja mene (i prošlo je oko pola sata). Da li je moguće da me zarazio HPV-om na ovaj način?

Unaprijed hvala.

01.03.2015. 19:45

Nije moguće.

Ajla789

01.03.2015. 19:50

Postovanje

Meni je menstruacija dosla 15 dana ranije inace nikada nisam imala takvih problema uvijek je bila redovna pored toga imam svrbez ponekad i stalno imam neki kao sekret ili sta je to vec bijele boje i mene zanima da li trebam otici kod ginekologa i je li to normalno ? Hvala Vam unaprijed.

02.03.2015. 10:25

Nije normalno ali događa se ponekad. Za sada ne trebate na pregled.

Luna87

02.03.2015. 21:35

Poštovani,

zanima me da li sam mogla dobiti neku (bilo koju) spolnu bolest nakon što sam pojela puding od prijatelja koji ga je prije mene jeo? Znači, bilo je vjerojatno njegove sline unutra. Prijatelj je inače imao spolne odnose s puno cura, ali ne znam da li ima kakvu bolest...

Unaprijed hvala.

03.03.2015. 08:30

U teoriji da u praksi teže.

Nazad
1 ... 13 14 15 16 17 18 ... 62
Naprijed