Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Mogućnost trudnoće?

Autor Poruka

veomazbunjenna

11.06.2014. 02:35

Zdravo svima, imam veliki problem! Volela bih ako moze neko da mi pomogne. E,pa da pocnem. Imala sam nezasticen odnos sa deckom 1. maja (nije isao do kraja) ,2. maja sam dobila menstruaciju,sve je bilo kao i obicno. 29. maja sam trebala ponovo da dobijem,medjutim meni se par dana ranije pojavio braon sekret,a posle toga vrlo slabo krvarenje,samo dok piskim i kada se obrisem.Od tada je proslo 10 dana i nisam vise krvarila. Da napomenem da imam problema sa stitnom zlezdom i pijem lekove da je drzim na normali. U periodu od 2. maja do 29. sam se jako nervirala,kada sam 28. maja radila analize za stitnu tsh je bio visok i pored lekova. Mene zanima da li je moguce da sam trudna i pored toga sto sam dobila normalnu menstruaciju dan posle odnosa ili je sve to zbog stitne? Hvala vam unapred.

All

11.06.2014. 08:55

Postovani, zadnju menstruaciju dobila sam 1.6.. Ciklus mi traje 28 dana..Vec godinama pijem Logest, od 2.6 do 9.6 pila sam antibiotik Cefalin 1g. Zanima me dali utjece na djelotvornost Logesta?? Naime imala sam nezasticeni spolni odnos 8.9 , decko nije svrsio u mene prvi puta, ali prije sljedeceg odnosa nije obrisao spolovilo. Zanima me dali postoji mogucnost trudnoce?! Dobila sam od doktora dva razlicita odgovora.. Jedan da mi taj antibiotik ne utjece a drugi da utjece na logest. Nakon zadnje uzete tablete - antibiotika pojavilo mi se drugi dan malo krvarenje.. Koje mi se tu i tamo pojavi kroz dan.. Dali je to posljedica antibiotika ili?! Zahvaljujem na odgovoru

Dejan Šakoronja, dr. med.

11.06.2014. 21:55

All, isti ne utječe na djelotvornost pilula.

11.06.2014. 21:55

Veoma zbunjena, ne radi se o trudnoći. Sa visokim TSH teško je zatrudnjeti.

miniss

12.06.2014. 00:45

Poštovani! Dugo vremena pijem Yaz. Zadnju menstruaciju sam imala 3.5. Spolne odnose imala sam 10.,17.,22. i 25.5. ,bez kondoma,uz metodu prekinutog snošaja. 18.5., 16. dan ciklusa (tokom 3. tjedna u blisteru) sam zaboravila popiti pilulu. 19.5. oko14h popila sam zaboravljenu pilulu međutim,tek navečer sam pročitala upute da bi trebala uzeti obje pilule odjednom pa sam drugu uzela tek oko 21h Dalje sam napravila prema uputama; popila sam sve aktivne pilule,placebo bacila. 26.5. oko 18h sam popila zadnju aktivnu pilulu iz blistera Sa 27.5. na 28.5. oko pola 1 ujutro sam započela novi blister. Od tada pijem sve redovno. U uputama je stajalo kako najvjerojatnije neću dobiti menstruaciju ovaj mjesec nego eventualno točkasto krvarenje tokom uzimanja ovog blistera. Tako je i bilo. Očekivana menstruacija 30.5. nije došla, a jučer sam dobila smećkasto-crveno lagano krvarenje. S obzirom na spolne odnose, i sate kada sam popila spomenute pilule,postoji li mogućnost trudnoće? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
Srdačan pozdrav

12.06.2014. 09:35

Mislim da se ne bi trebalo raditi o trudnoći.

biljana990

12.06.2014. 12:10

Poštovani rodila sam prije 3 mj popila sam lindinete 30, 20 dana i zadnju sam zaboravila i nisam popila prokrvarila sam 3.6 i nisam nakon 7 dana nastavila ih pit nezaštičeni odnos smo imali 11.6 svršio mi je po stidnim usnicama s tim da penisom nije ulazio uopče u mene odmah sam sve obrisala dali postoji mogučnost trudnoće?Hvala unaprijed

12.06.2014. 20:40

Ne radi se o mogućnosti trudnoće.

trešnja123

13.06.2014. 01:00

pozdrav, zadnja 4 mj imala sam svaki mjesec zadnji dan i menstruacija bi mi trajala 6 dana..zadnju m sam dobila 30.4. i trajala mi je do 5.5....par dana poslije, imala sam odnos ali smo samo kratko, znaci par puta je gurnuo u mene i nismo vise, danas je 12.6. jos nisam dobila, grudi me uzasno bole,trbuh me zna nekada bolit ali ne stalno,uhvate me grčevi pa drze 2-3 min i pusti me,ali grudi nemogu da taknem,malo se sad vec zabrinjavam, imali mogucnosti trudoce? nije bilo svršavanja, spominjem opet kratko smo samo i nismo dalje ni nastavili..odkad sam prvu m dobila stano su mi neredovite ali sad zadnja 4 mj stalno su mi zadnji dan u mj dolazile..sve mi smeta, jako sam zivcana, grudi me jako bole, grčevi mi znaju biti u trbuhu,kao da cu dobiti, malo me i kicma boli sto vi kazete na to sve? unaprijed hvala

13.06.2014. 21:05

Prema opisanom ne bi se trebalo raditi o trudnoći.
O uzrocima kašnjenja pročitajte u prijašnjim postovima.

trešnja123

13.06.2014. 23:55

Hvala doktore,dali je moguce kašnjenje zbog treninga,nisam se bavila duze vrijeme i sad u 5.mj sam krenula...da nije zbog toga možda?

14.06.2014. 23:30

Svakako da je moguće.

jopa46

24.07.2014. 14:45

Postovani doktore.
Dakle imam jedno pitanje.. Djevojci mi je menstruacija kasnija skoro 2 tjedna te je trajala 5 ili 6 dana, dan poslje zavrsetka menstruacije imali smo odnos.. Svrsio sam u nju ali mislim da nebi trebala biti trudna jer je rekla da su to neplodni dani.. Taj odnos kada se to dogodilo bio je prije 13 dana, jucer mi je rekla da osjeca kao da joj grudi bujaju i osjetljive su, u zadnje vrijeme je dosta zivcana.. zelim vase iskreno misljenje doktore, oprostite na smetnji i hvala unaprijed.. Ljep pozdrav!

25.07.2014. 00:50

Neće doći do trudnoće prema navedenom.

jopa46

26.07.2014. 21:50

Proslo je 15 dana, ima bolove kod pupka i mucninu, povisenu tjelesnu temperaturu i glavobolju... dali je moguce da se ti simptomi pojavljuju vec u prva 2 tjedna i da li su neplodni dani uopce sigurni? Molim za iskren odgovor, hvala unaprijed!

26.07.2014. 22:35

Odgovorio sam vam.

jopa46

26.07.2014. 22:35

Zna da ste rekli da po navedenom nece doci do trudnoce ali mi je sve sumnjivo ubog ovih simptoma i to vec kroz 15 dana... nezelim biti dosadal ali me muci to neznam sto da mislim dal je trudnoca ili ne

27.07.2014. 15:50

Nemam vam što za dodati.

adully

11.08.2014. 10:35

Poštovani moja djevojka i ja smo spavali bez zaštite ('kondoma ili pilula') ali nisam svrsavo uposte...to je sve bilo 01.08.2014...a ona je dobila menstruaciju 06.08.2014g i jucer mi je rekla da ima neke bolove u stomaku i neke vrtoglavice i to sve poslije menstruacije...pa vas molim da mi odg da li je moguce da je trudna omg i sta treba da radimo ako jest....i uz ovo sve da vas pitam plaća li se 'čišćenje' (abortus) u drzavnoj bolnici tacnije bolnici GRADINA TUZLA. i ako slucajno znate cijenu tog abortusa da mi odg hala vam mnogo unaprijed..pozdrav

11.08.2014. 22:40

Ne radi se o trudnoći ako je imala menstruaciju. Neka se javiti liječniku obiteljske medicine, jer smetnje nemaju veze s trudnoćom.
Pobačaj u Republici Hrvatskoj se plaća, a kako je u BIH to pitanje regulirano doista ne znam.

Nazad
1 ... 6 7 8 9 10 11 ... 36
Naprijed