Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Mogućnost trudnoće?

Autor Poruka

Dejan Šakoronja, dr. med.

16.04.2014. 22:10

Odgovorio sam vam. Ponavljate se.

Semah

16.04.2014. 23:35

Izvinite ali nemam nigdje odgovora ovdje sam postavio pitanje..Pozdrav jeli može ovdje odgovor

17.04.2014. 09:35

Ako nije bilo ejakulacije , i ako dio ejakulata nije prilikom analnog odnosa dospio u rodnicu onda se ne radi o trudnoći.

Semah

17.04.2014. 11:10

ona je imala prije na 5-6 dana normalno pms menstruacije samo sto je jos nema sta mislite da uradi test za trudnocu..

17.04.2014. 18:30

Neka napravi za svaki slučaj.

Meryann

30.04.2014. 13:45

Poštovani,

zadnja menstuacija mi je bila 25.3,neka blaga sukrvica je bila 21.03 i trajala 2 dana. Test na trudnoću sam radila 26,04 i bilo je pozitivno. Nakon toga sam bila na UZV 28,04 gdje se vidio plod od 2mm. A danas mi je počelo krvarenje kao da je menstruacija došla. Zanima me što mi je sad uraditi?
Hvala

30.04.2014. 21:50

Javite se na odjel ginekologije u bolnici.

Meryann

02.05.2014. 19:05

Postovani,
bila sam kod dr. na pegledu, medjutim dogovorili su mi novi uzv u pon. Nisu mi nikakve preglede napravili, a mene je strah spontanog. Krvarenje je danas stalo.
hvala

03.05.2014. 12:25

To je važno utvrditi da li se radilo o spontanom pobačaju ili je trudnoća još uvijek u maternici.

vikii90

03.05.2014. 12:30

Postovani, zadnju menstruaciju dobila sam 21.februara a odnose 15 i 29. marta uz prekinuti snosaj. Inace ciklusi su mi znaju biti i do 40 dana. Ponekad i vise. Ovo nije prvi put da se desava. S vremena na vrijeme osjetim simptome kao pred menstruaciju ali nista. Postoji li mogucnost trudnoce? Namjeravam napraviti test sledece sedmice..

03.05.2014. 14:30

Šansa postoji. Napravite test čim prije.

lorena.d

08.05.2014. 22:30

Poatovani, prije tjedan dana sam imala malo intimniji odnos s deckom. Nikad nisam imala odnose i ovo mi je bio prvi put. Ne mogu rec da je uso u mene ali bio je jako blizu moje vagine, nije imao zastitu. Nije trajalo vise od dvije minute i nije imao zastitu. Zanima me je li moguce da sam trudna. Ponekad mi se javljaju mucnine iako je to na neki nacin to normalno za mene, menstruacija mi inace nije redovita, od tad jos nisam dobila ali ovih dana imam neke simptome pms-a.

09.05.2014. 10:15

U vašem slučaju nije moguća trudnoća. Educirajte se.

Krsto

09.05.2014. 10:15

Je li mora da bude krvi kada je djevojci prvi put?Jer meni uopste nema krvi pa da vidim sta je u pitanju? Hvala unaprijed.

09.05.2014. 17:00

Ne mora.

ivannna1992

10.06.2014. 15:35

Poštovani,
zamolila bih vas ako mi možete dati odgovor na moje sljedeće pitanje:
s dečkom sam imala orani sex i peting u vrijeme plodnih dana. prije nego sto je on mene zadovoljavao oprao je ruke te u vrijeme zadovoljavanja nije doslo do ejakulacije. Nakon toga sam ja njega ručno zadovoljavala te je on svrsio. nakon 20 min sam se isla oblaciti te sam rukama dodirnula unutrasnjost svojih gacica i obrisala vaginu maramicom prije nego sto sam oprala i obrisala ruke . zanima me moze li se tako prenijeti dio sperme da bi doslo do trudnoce buduci da sam bila jako vlazna nakon oralnog sexa? menstruaciju sam dobila, ali je trajala kraće. inace traje 6 do 7 dana, a sada je trajala 5 i bila je puno oskudnija i svjetlija iako su i dalje bile prisutne one "grudice" kada dolazi do ljustenja prilikom menstruacije. Da li bi se tu moglo raditi o implantacijskom krvarenju? prije nego sto sam dobila tu menatruaciju imala sam simptome pms-a (bol u trbuhu, ledima). moze li oskudnija mjesecnica biti zbog oralnog sexa buduci da mi je to prvo seksualno iskustvo? i da li bi trebala napraviti test za trudnocu?

malalali

10.06.2014. 17:05

Poštovanje,
Dečko i ja smo željeli dijete, napravili smo sve po propisu, ja sam dobila sve moguće simptome, i jučer mi je test pokazao da sam trudna. Odmah sam se išla naručiti kod ginekologa, ali će me primiti tek 05.07. Vijest o mojoj trudnoći se proširila i ljudi me već zovu sa čestitkama. mene zanima da li se sigurno radi o trudnoći, mislim da li još uvijek postoji šansa da se plod "ne primi"?Također imam i blago krvarenje, pretpostavljam da je to normalno?

11.06.2014. 02:35

Ivana u vašem slučaju nema šanse da se radi o trudnoći.
Educirajte se.

Malalali ako je test pozitivan radi se o trudnoći.
Dakako nije dobro što imate sukrvicu i stoga bi nužno bilo čim prije se javiti na pregled.
Nažalost šansa za spontani pobačaj je oko 10 posto inače.

miniss

Poštovani!
Dugo vremena pijem Yaz.
Zadnju menstruaciju sam imala 3.5.
Spolne odnose imala sam 10.,17.,22. i 25.5. ,bez kondoma,uz metodu prekinutog snošaja.
18.5., 16. dan ciklusa (tokom 3. tjedna u blisteru) sam zaboravila popiti pilulu.
19.5. oko14h popila sam zaboravljenu pilulu međutim,tek navečer sam pročitala upute da bi trebala uzeti obje pilule odjednom pa sam drugu uzela tek oko 21h
Dalje sam napravila prema uputama; popila sam sve aktivne pilule,placebo bacila.
26.5. oko 18h sam popila zadnju aktivnu pilulu iz blistera
Sa 27.5. na 28.5. oko pola 1 ujutro sam započela novi blister.
Od tada pijem sve redovno.
U uputama je stajalo kako najvjerojatnije neću dobiti menstruaciju ovaj mjesec nego eventualno točkasto krvarenje tokom uzimanja ovog blistera.
Tako je i bilo. Očekivana menstruacija 30.5. nije došla, a jučer sam dobila smećkasto-crveno lagano krvarenje.
S obzirom na spolne odnose, i sate kada sam popila spemute pilule,postoji li mogućnost trudnoće?
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
srdačan pozdrav!

Nazad
1 ... 5 6 7 8 9 10 ... 36
Naprijed