Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Da li sam trudna?

Autor Poruka

galeb0101

17.03.2013. 15:30

ispravak...nije bio smedi iscjedak...nego kao nesto prozirno-bijelo... i danas popodne je nije nista boliol, a jutros je se grcila od bolova...

galeb0101

17.03.2013. 15:30

iii joss ama bas nikakvih simptoma nije imala...

Dejan Šakoronja, dr. med.

17.03.2013. 20:00

Sutra je ponedjeljak, savjetujem da se javi na pregled. Pozdrav.

kiwi55

17.03.2013. 20:05

lijep pozdrav..
ovako...kasni mi menstruacija 3 dana....nemam nikakve znakove da bi mogla stići...imam bijeli iscjedak,ponekad i proziran...napravila sam test pokazao je negativnost...dali je ipak moguće da sam trudna??molim vas da mi odgovorite..hvala-..

17.03.2013. 22:20

Poštovana, ne radi se o trudnoći. O uzrocima kašnjenja pročitajte u našem prijašnjim postovima.

**Lola**

04.04.2013. 13:45

postovanje....
zadnju menstruaciju sam imala 11.03.bila je oskudna i trajala samo 3 dana,inace imam redovne cikluse na 28 dana,prije martovske menstruacije imala sam i 13.02.sto znaci da je ova zadnja uranila 2 dana...medjutim meni su se zadnjih 10 dana pocele jevljeti mucnine i povracanje,uradila sam test i bio je pozitivan sa svjetlijom testnom linijom,danas sam bila kod doktora i ovo mi je napisao pa molim da mi malo pojasnite...
ZM 11.03.oskudna
ima mucnine povracanje,gx slabo +
Uzv-tvs:
Uterus kao ranije,endometrij 1,2cm debljine,reflektivniji,tracak tecnosti u cavum-u,Gs se ne registrira,desni ovarij kao ranije,na lijevom ovalna,hipoehogena cisticna tvorba 1,6cm promjera,sa cirkulcarnim protokom sa RI=0,44..
Dgomgbs graviditas UU
Savjetuje se hospitalna opservacija.

04.04.2013. 21:30

Ne vidim elemenata trudnoće u maternici. Mislim da se ne radi o trudnoći. Trebate napraviti beta hcg pa mi se javite sa nalazom istog.

JovanaJovana

06.04.2013. 02:25

Imala sam prvi odnos prije oko 28 dana, i dečko nije koristio kondom. Sada meni menstruacija kasni 9 dana. Da li je moguće da sam trudna?

06.04.2013. 11:45

Dakako da je moguća. Napravite test na trudnoću.

croviky

08.04.2013. 19:15

Postovani!

Zadnja menstruacija mi je bila pocetkom 3.mjeseca (1/2.3)., zavrsila je 8.3.
Nezasticeni spolni odnos je bio 15.3. s ejakulacijom.
18.3. u rano jutro popila sam EllaOne tabletu.
8.4. (danas) sam se testirala na beta hCG i pokazalo mi je < 0.100
Osijecam neku bol u jajnicima doduse. S obzirom da mi menstruacija kasni par dana, zanima me postoji li mogucnost da sam trudna? Preporucate li da ponovim beta hCG? Ako da, za koliko dana?

Unaprijed zahvaljujem

bubamara_5

08.04.2013. 21:55

Postovani doktore!
U posljednjih mjesec dana imala sam par spolnih odnosa s deckom; svaki je bio uz prisustvo kontracepcije (prezervativ). No par puta se znalo dogoditi da dodje do dodira spolnih organa bez zastite. Jucer sam imala splni odnos bez zastite i danas sam popila pilulu. Inace, moj menstrualni ciklus je neredovit, ali ako vam moze pomoci, posljednje dvije menstruacije bile su 9. veljace i 12. ozujka. Postoji li mogucnost trudnoce? Zahvaljujem unaprijed!

bubamara_5

08.04.2013. 22:05

Zaboravila sam naglasiti da je u odnosu bez kondoma decko ejakulirao vani.

09.04.2013. 00:05

Croviky ne treba vam ponovni beta hcg. Negativan je. Pričekajte menstruaciju kroz koji dan.

09.04.2013. 00:05

Bubamara, ne postoji šansa za trudnoćom. Nije došlo do ejakulacije a i popili ste postkoitalnu zaštitu. Dakle ne brinite.

croviky

09.04.2013. 22:20

Puno hvala na odgovoru.
Htjela bih samo jos pitati, nakon koliko dana kasnjenja menstruacije bi se trebala zabrinuti, ponovno testirati ili sto bi trebala napraviti ako ne dodje kroz tjedan dana? S obzirom da vec danas kasni oko tjedan dana..

Unaprijed hvala

09.04.2013. 23:15

Pričekajte menstruaciju još kojih tjedan dana.
Ako ne dođe do tada savjetujem uzv. Ne treba vam ponavljati test.

anaa07

12.04.2013. 16:20

Poštovani,
Užasno sam zabrinuta i panično se bojim neželjene trudnoće.. Već treći dan osjećam mučninu i manjak apetita. Osim toga, osjećam se i kao da ću dobiti menstruaciju, no prošlu sam već imala 30.3, i završila je 3.4. Dan poslije toga, 4.4 imala sam nekakav "odnos" s dečkom, no izravnog kontakta spolnih organa nije bilo,a ja sam na sebi imala gaćice. No poslije mi je on svršio na grudi, i zatim smo to pobrisali maramicom. Dirao je i moje spolovilo prstima, i je li moguće da se na njegovim prstima nalazilo nešto sperme koju je na taj način mogao unijeti u mene? Inače, još sam djevica.
Kolika je mogućnost da sam trudna? Nemam iskustva i stoga me zaista strah.
Unaprijed Vam zahvaljujem na odgovoru.

13.04.2013. 00:00

Poštovana u vašem slučaju trudnoća nije moguća. Ne brinite.

curica91

14.04.2013. 01:55

Poštovani,
unaprijed se ispričavam što Vas malo gnjavim...naime imam jedno pitanje 24.03. sam imala nezaštičen odnos(prekinuti snošaj), 29.03. sam normalno dobila menstruaciju,inače mi ciklusi traju 26 dana...postoji li ikakva mogućnost da sam trudna iako sam dobila menstruaciju najnormalije?Predpostavljam da nisam,i ispričavam se što gnjavim,al malo sam zabrinuta...8.9. i10.04. imala sam onako malo krvavo smeđkasti iscjedak i bol u desnom jajniku,predpostavljam da je to bilo ovulacijsko krvarenje?zadnjih par dana su mi nekako osjetljive grudi prepostavljam da je pms u pitanju(menstruaciju bi trebala dobiti oko 23.04.),ali evo voljela bi Vaš odg da me malo umiri...Hvala!

14.04.2013. 23:40

Poštovana, nikako se ne radi o trudnoći. Ne brinite.

Nazad
1 ... 40 41 42 43 44 45 ... 99
Naprijed