Autor
|
Poruka
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
16.02.2013. 19:35
Poštovani ako su joj ciklusi redoviti ne postoji šansa za trudnoćom.
|
mara51
|
16.02.2013. 20:35
Poštovani,
Nedavno sam imala spolni odnos sa svojim dečkom, koristili smo zaštitu, no kada je on izvadio spolovilo,i ponovno ga stavio,nakon 5 sekundi primjetili smo da je kondom pukao. Automatski smo prestali sa seksualnim odnosom, te on tvrdi kako nije bio niti blizu svršavanja jer smo tek bili počeli. Mjesečnica mi nije redovita, no prema posljednjem ciklusu trebala je doći 10.-12. ovog mjeseca,a još uvijek ju nisam dobila. Je li moguća trudnoća? Unaprijed hvala.
|
|
16.02.2013. 20:50
Nije, ako je siguran da nije došli do ejakulacije.
|
kety#
|
17.02.2013. 04:20
postovani.zanima me dali je moguca trudnoca ako je partner lezso.na meni.i nadi spolni.organi se dodirivali.medutim on nije ejakulirao.niti.penis nije usao u vaginu.i jos uvijek.sam djevica.
|
anonimka
|
17.02.2013. 04:25
Mene zanima ako sam imala odnos s partnerom i ako smo koristili kondom i kad je skinuo kondom jel moguce da ostanem trudna...ali pritom nije svrsio u mene nego je samo drugi puta bez kondoma ali odma nakon sto je svrsio u njega i skinuo ga i kad smo opet krenuli
|
|
17.02.2013. 13:55
Kety dakako da nije moguća trudnoća na taj način.
|
|
17.02.2013. 13:55
Anonimka, naravno da je moguća trudnoća na taj način. Takvom nepažnjom i neodgovoronošću najčešće i dolazi do neželjene trudnoće.
|
kety#
|
17.02.2013. 15:00
Znaci i ako smo bili goli i samo pokusali imat spolni odnos a nije islo i nastavili tako s trljanjem isto nije moguce? jer citam na forumima i ima tolikih gluposti da ni ja vise nezz sta je istina sta ne..
|
kety#
|
17.02.2013. 15:20
Zato sto svi spomiju predejakulat,,i da je on dovoljan za trudnocu..al posto nije doslo do ejakulacije nije bilo ni niceg sto bi moglo dovest do trudnoce zar nije tako?
|
|
17.02.2013. 20:40
Tako je. Trljanjem nećete zatrudnjeti.
|
anonimka
|
18.02.2013. 01:30
Al ono nije u mene ejakulirao...a ovo mi je bio prvi spolni odnos
|
MajaT9
|
18.02.2013. 01:30
Poštovani,
Imala sam ne zaštićene spolne odnose u vrijeme plodnih dana i ovulacije, prva menstruacija nakon toga mi je došla 16.1. U uobičajenom trajanju od 4 dana, sada mi već kasni 5 dana, da li je moguca trudnoća usprkos sto smo pazili?
|
|
18.02.2013. 10:25
Anonimka ako je tako šansa ne postoji. Educirajte se i zaštitite.
|
|
18.02.2013. 10:25
Da li ste nakon 16.1 bila spolno aktivna? Ako ne, onda se ne radi o trudnoći.
|
MajaT9
|
18.02.2013. 11:50
Bila sam... kada je pravo vrijeme da napravim test?
|
|
18.02.2013. 12:05
U vrijeme očekivane menstruacije ili ako kasni koji dan.
|
kety#
|
18.02.2013. 14:55
doktore ja se izvinjavam ali imam jos jedno pitanje.znaci trljanjem nije moguce nikako zatrudniti ni u vrijeme plodnih dana?ili ipak ima neka opasnost?decko je sav izvan sebe jer cita na forumu i pisu i ako si u blizini vagine da i trljanjem moze biti moguca trudnoca.napominjem nije bilo ejakulacije.
|
Mervul
|
18.02.2013. 20:25
Postovani,
zanima me da li je moguca trudnoca u slijedecem slucaju : zadnju menstruaciju sam imala oko 23.jan , ne mogu odrediti tacno dan.
Nakon sto je zavrsila 2 puta sam imala odnos s tim da je oba puta doslo do penetracije bez zastite sto je trajalo vrlo kratko i to na samom pocetku odnosa (odnosno bez ejakulacije) . Jutros sam primjetila smedji iscjedak a potom i krv i cijeli dan osjecam bolove u jajnicima. Zadnjih sedmicu dana sam bila i prehladjena i da li je to moglo uticati na raniju pojavu menstruacije ili je u pitanju trudnoca ? Napominjem i da nisam kao i obicno imala simptome prije menstruacije odnosno bolne grudi i sl.
Hvala
|
Fakultetlija
|
Poštovani,
Mengstruacija mi je završila 1.2 ali sam nakon završetka menstruacije još imala dva dana smeđi iscjedak.
7.2. sam imala nezasticeni spolni odnos al decko nije ejakulirao te nije bio ni bilzu ejakulacije. Zadnja dva dana imam bolove u trbuhu slične bolovima u vrijeme nadolazeće menstruacije,nisam je dobila unatoč sličnim bolovima, ali još mi nije ni vrijeme da ju dobijem. Zanima me da li postoji mogućnost trudnoće?
|
cura22
|
Poštovanje,molim vas za mišljenje.
Menstruacija mi kasni danas drugi dan.Zadnja menstruacija mi je pocela 25.1.2013 i obicno mi traje 5 dana.Ciklus mi je 23 dana (ima ponekad odstupanja da mi dode dan ranije ili zna 2 do 3 dana kasniti).Imala sam odnos bez zastite ali prekinut,dakle sa ejakulacijom vani 02.02.2013.U subotu,16.02.2013 napravila sam test za trudnocu (na kraju dana,oko ponoci jer pise na clearblue testu da se moze raditi u bilo koje doba dana od datuma ocekivanje mjesecnice).Test je bio negativan.Dakle prakticki test je uraden 14 dana nakon jedinog odnosa i tocno na dan ocekivanje menstruacije.Dali postoji sansa za trudnocu ili je nesto drugo u pitanju? (oko sredine ciklusa mi se na par dana pojavio bijeli iscjedak i svrbez ali se povuklo kroz 5 dana,takoder u tih par dana sam morala cesce urinirati).
Hvala
|