Autor
|
Poruka
|
harambasa123
|
27.12.2013. 01:25
Pozdrav.
Imala sam odnos s deckom za vrijeme menstruacije, svrsio je u mene drugi i treci dan, a menstruacija mi inace traje 5 dana i redovita mi je svaki 28 dan. Dali postoji mogucnost da sam trudna?
Hvala
|
jash58
|
27.12.2013. 11:35
Imala sam odnos s deckom tijekom ovulacije
Nije ejakulirao u mene,ali mu je ostalo ejakulata na prstu..i stavio ga je u vaginu
mogu li ostati trudna???
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
27.12.2013. 18:55
Harambasa, ne postoji.
|
|
27.12.2013. 19:00
Jash, možete.
|
jash58
|
28.12.2013. 00:20
Kolika je vjerovatnost
|
|
28.12.2013. 14:50
U praksi vrlo mala, premda sam vidio takvih slučajeva.
|
nela000
|
29.12.2013. 06:20
Poštovani,
unaprijed Vam zahvaljujem na odgovoru.
Situacije je sljedeca, prošlu menstruaciju imala sam 25.11. i nakon toga nekoliko odnosa s deckom bez zastite. Pocetkom 12. mjeseca imala sam poteskoca s mokrenjem sto sam pripisala upali mjehura kao i povisenu temperaturu koja se pri tom javljala. Međutim, sredinom ciklusa počeli su mi se javljati simptomi poput povećanih i osjetljivih grudi, bjelkastog gustog iscjedka, povecanog apetita, a kasnije i umora te gadenja prema ponekoj vrsti hrane. Kod ginekologa sam bila prije 10ak dana i sve je bilo u redu.
Ciklus mi je inace redovit, 23-25 dana, rijetko kasnjenje . Prvi dan je bolan, a drugi i treci krvarenje nesto obilnije, dok cetvrti i peti bude sasvim slabo.
Međutim, ovaj mjesec kada sam trebala dobiti imala sam samo svijetli smeckasti iscjedak jedan dan i nastavak gore navedenih simptoma uz temperaturu 37,1 ili 37,2, nikada vise. Tijekom tog vremena imala sam i bolove kao pred mjesecnicu, samo ne ostre nego tuplje i blaze u desnom i lijevom jajniku ( inace me uvijek boli lijevi jajnik).
Tocno tjedan dana nakon toga iscjedka,26.12. dobila sam menstruaciju, bol u lijevom jajniku me probudila u noci, bilo mi je uzasno hladno i muka. Krvarenje je manje obilno no inace i 28.12. vec slabo.
Zanima me postoji li mogucnost trudnoce ili je rijec o nekom drugom poremecaju te da li je potreban posjet ginekologu?
Hvala
|
sramotasam18
|
29.12.2013. 06:20
Postovani, imam 18 godina i prvi spolni odnos sam imala u 6. mj. Prakticiram siguran seks sa deckom. Ciklus mi varira od 27-31 dan. Zadnju menstruaciju trebala sam dobiti najkasnije 26.12. Naime 27.12. imala sam spolni odnos sa kondomom koji nije bio puknut te sam ujutro slijedeceg dana imala nezasticen "odnos " tj
sjedila sam na nj i nije imao kondom no bio je doslovno suh ko barut a decko mi ima problem sa svrsavanjem tj dugo mu treba tako da sam sigurna da nije svrsio. Menstruacija mi kasni 3 dana, natecene su mi dojke te me jako bole i imam uzasna probadanja u donjem dijelu trbuha. Je li moguce da sam trudna?
|
|
29.12.2013. 13:05
Nela, ne radi se o trudnoći. Kad završi vidjet ćete da li ćete imati kakave smetnje.
Ako budu javite se na pregled.
|
|
29.12.2013. 13:05
Sramotasam, ako je ovo bio jedini nezaštićen odnos u ovom ciklusu naravno da se ne radi o trudnoći.
Menstruacija će doći za koji dan.
|
|
04.01.2014. 02:10
Poštovani, zadnju menstruaciju sam dobila 23.12., ciklus mi obično traje oko 30 dana, a ova menstruacija je došla 25 dana nakon prethodne. Imala sam odnos 1.1. i koristili smo zaštitu (kondom). Nakon par sati osjećala sam mučninu. Ta mučnina se ponovila 2 dana kasnije. Postoji li mogućnost da je to simptom trudnoće?
|
|
04.01.2014. 11:25
Naravno da ne postoji. Ne umišljajte si. Imali ste odnos uz zaštitu i tako rano nema simptoma trudnoće.
|
mark93
|
21.01.2014. 22:40
Poštovana,
imala sam nezaštićen odnos 22.12. i popila sam escapelle tabletu u roku 60 sati jer ju nisam mogla dobiti ranije. Menstruaciju sam dobila 7.1. ali je bila čudnija od uobičajene. Sada već par dana imam jake bolove u predjelu jajnika i vrtoglavice ujutro. Zanima me da li postoji mogućnost trudnoće ili je možda u pitanju upala?
|
afraid22
|
22.01.2014. 09:45
Postovani doktore, imam neredovite cikluse koji variraju od 30 dana do izostanka mjesecnice (jednom), prosjek je 35 dana. Imala sam odnos s deckom u vrijeme plodnih dana (sluz mi je bila prozirnija i razvlacila se). Odnos je poceo penetracijom nekoliko puta bez kondoma, odmah nakon toga smo nastavili s kondomom i on je nekoliko puta bio blizu vrhunca pa je mozda malo predejakulata zavrsilo u kondomu i samim tim na njegovom penisu...nastavila sam ga "masirati" rukama uljem pa je on u jednom trenutku prosao glavicem po stidnim usnama i ulazu u vaginu, ali nije usao...zanima me je li na taj nacin trudnoca moguca? Hvala
|
|
22.01.2014. 10:40
Mark mislim da se nije radilo o menstrualnom krvarenju.
Menstruacija uskoro treba biti pa su vjerovatni bolovi zbog toga.
|
|
22.01.2014. 10:40
Afraid, nije moguća trudnoća tim načinom.
|
tajanina
|
22.01.2014. 16:10
POŠTOVANI!!
ZANIMA ME DALI JE MOGUĆE KORISTITI KLOMIFEN TABLETE UZ SEROXAT ZA LIJEČENJE NAPADA PANIKE?
U BRAKU SAM 4 GOD. I NIKAKO DA DOĐE DO TRUDNOĆE .
|
nina nina
|
22.01.2014. 19:50
Postovanj,
zanimam me dali se radi o trudnoci. Zadnji menzes sam imala 21.12.2013,ciklus je redovan,medjutim jos uvjek nisam dobila menstruaciju.Radila sam test na trudnocu druga linija je bila svijetla.
Pa me zanima dali sam trudna
Hvala
|
saneah
|
22.01.2014. 21:15
Poštovani,
ja sam vam vec pisala.. sad vas zelim obavjestiti o daljnjem ishodu i pitati za savjet. dakle, da ponovim, zadnji menstruaciju sam imala 12.12. nezasticen odnos sam imala 23. kad je ddecko svrsio u mene. 24-og mi se pojavljuje oskudni krvavi, smedjkastu iscjedak koji traje oko tjedan dana. 1.1 opet imam nezasticen odnos. menstruaciju sam trebala dobiti 10.01. a nisam pa sam napravila test tri dana kasnije i bio je negativan. medjutim ja jos nisam dobila. vi ste mi rekli da je.sigurno neka upala ili ciste pa sam otisla kod ginekologa koji mi je rekao da je sve u redu, da nemam ciste. rekao je samo da imam gljivice i da mi je ovulacija ukasnila i da bi trebala dobiti kroz dva tri dana, i onda mi je kroz smijeh jos dodao da.je mozda rijec o ukasnjeloj trudnoci ako ne dobijem. no nije vidio nikakav plod a na jajniku mi je zuto tijelo, to znaci da je ovulacija bila. rekao je.da mu se javim ako bude.kasnilo jos 5 dana. Sutra je 5i dan i ja nemam nikakav osjecaj da cu dobit. Pa sto bi onda moglo biti?
|
|
22.01.2014. 22:05
Tajanina moguće je.
|