Autor
|
Poruka
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
08.09.2013. 21:00
Leti,samo ako dio sperme završi u rodnici tada je moguće. U protivnom ne.
|
tontabubili
|
09.09.2013. 10:40
Prosli mjesec odgodila sam mengu trebala sam ju dobit pred 8 dana novu kutiju yaza koji nisam otvorila s obzirom na neke cudne simptome sumnjam na trudnocu koliko je moguce kad se odgodi menga da ostanem trudna
|
shagy
|
09.09.2013. 11:30
pozdrav, djevojka koja ima neredovite cikluse, zavrsi joj mjesecnica i vecer poslije ima spolne odnose, dali moze ostati trudna? tj. kolike su sanse? Hvala
|
bpranjic99
|
09.09.2013. 12:50
Postovani doktore! Menstruacija mi je uvijek dolazila nakon 28, 30 dana, medutim u 7 mj mi je trebala doc 28.07 a dosla je 30.07 to se ispostavilo da sam imala upalu jer sam uu 8 mjesecu dobila jake bolove pri mokrenju i mokrila sam krv, posljednju mjesecnicu sam imala 24.08 i namjerne nezasticene spolne odnose svadi dan od 31.08 do 9.08 zelim ostat trudna i zanima me kolika je mogucnost s obzirom na upalu koju sam imala. Puno hvala.
|
|
09.09.2013. 17:35
Tontabubili, mala je šansa. Svakako napravite test premda mislim da nije riječ o trudnoći. Uz te pilule česta je atrofija sluznice zato neki put ne nastupi menstruacija.
|
|
Šhagy šansa dakako da postoji ako je ciklus neredovit.
|
|
Bpranjić svakako da šansa postoji. Po ciklusu je oko dvadeset posto. Infekcija mjehura neće utjecati na mogućnost trudnoće.
|
MOKICA
|
10.09.2013. 01:30
Postovani dr, moji ciklusi su od 27-32 dana. Zadnja mjesecnica je bila 26.08, a sesti dan ciklus, 31.08, sam imala nezasticen odnos, sa prekinutim snosajem, i to partner nije bio ni blizu ejakuliranju. Ostali ciklusi su bili zasticeni sa prezervativom. Inace glavni simptom pms-a su bolne grudi, koje pocnu da bole 10-ak dana prije mjesecnice. Medjutim sad su pocele da me bole 15 danan ranije. Takodje jako cesto mokrim, s tim da osjecam bol u donjem dijelu stomaka i postoji mogucnost upale jer me pre mokrenja pocne jako da boli donji deo stomaka. Zanima me koja je mogucnost trudnoce, tj da li su ovi simptomi povezani sa trudnocom. Hvala vam
|
|
10.09.2013. 09:45
Ako je tako kao što ste opisali dakako da se ne radi o trudnoći.
|
MOKICA
|
10.09.2013. 23:10
Hvala vam na brzom odogovoru. Pozdrav
|
Jako zabrinuta
|
10.09.2013. 23:10
Doktore molim Vas pomoć! Rodila sam prije 3 mj. Isključivo dojim dan/noć! Imala sam odnos 7.8 sa zaštitom iako sam ja popila escapeel pilulu za svaki slučaj, nakon toga sam imala 23.8 odnos sa kondom, nije svrsio u mene! Ali mene muči ja već par dana imam osjećaj da cu dobiti mengu, imam bolove u donjem djelu trbuha, ledja, glavobolja, i danas me malo zazigalo u jajnicima! Prije 10-ak dana imala sam malo smedjeg iscjetka i to je to!! Bojim se nezeljene trudnoće, pa me zanima dali je to sve normalno posto nisam dobila mengu poslije poroda, i da... Poslije escapeel pilule sam prokrvarila 4 dan i krvarenje je bilo normalno !! Molim brz odgovor, zabrinutA!!!unaprijed hvala
|
|
11.09.2013. 19:30
Odgovorio sam vam.
|
|
11.09.2013. 19:45
Postovani doktore,
Interesuje me da li se moze zatrudniti na nacin da decko dira rukama zadnjicu, oprostite na izrazu ali da budem direktna ako decko "vata" za zadnjicu a da mu pri tome eventualno ima suhe sperme na rukama (ruke su mu bile suhe,al je moguce da je bilo osusene sperme,sto ne mogu znati sada) ali ne ulazi prstima u vaginu niti je prstima zadovoljavao curu, nego samo radi sto sam vec navela.
I interesuje me i da je doslo uopste stavljanja prstiju u intimne dijelove, da li i tada od osusene sperme moze zatrudniti? Pri tome jos da dodam, oboje su obuceni,s tim da je djevojka bila u donjem rublju,tacnije tangama.
Unaprijed zahvalna!
|
|
11.09.2013. 23:45
Odgovorio sam vam.
|
|
11.09.2013. 23:45
Postavani,
Dali je moguce da dodirivanjem spolova sperma dode do malih usna i preko njih u rodnicu i da se tako zatrudni?
Hvala
|
|
12.09.2013. 01:05
Oprostite sto sam stavila na dvije teme, moja greska i hvala!
|
|
12.09.2013. 09:30
Dodirivanjem spolovila bez odnosa nitko nijeo ostao trudan.
|
|
12.09.2013. 22:30
Poštovanje cijenjeni doktore, dobila sam od svog ginekologa logest kontracepcijske pilule koje nisam jos pocela piti (i prije toga nisam nikad uzimala kontracepcijske pilule), i rečeno mi je da ih počnem piti prvog dana menstruacije, danas mi se pojavila mala sukrvica sad mi je i vrijeme da dobijem menstruaciju ali je vrlo oskudna i nije obilna kao inače (vjerojatno od stresa ili nečega nije normalno obilna), zanima me da li da počnem sad piti pilule ili da ipak pričekam do slijedećeg mjeseca normalnu menstruaciju? hvala puno
|
|
12.09.2013. 22:50
Započnite sada.
|
|
12.09.2013. 23:35
Ok hvala puno na strpljenju i brzom odgovoru, znači i ako slučajno ova moja sukrvica i nije menstruacija nego predmenstruacija ili nešto slično, svejedno da popijem pilulu pa će mi od slijedećeg mjeseca nadam se menstruacija biti normalna?
|