Autor
|
Poruka
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
05.09.2013. 22:55
Ana napravite test svakako.
|
|
05.09.2013. 22:55
Pavoe trudnoća nije moguća.
|
ana222
|
06.09.2013. 14:25
Hvala na brzom odgovoru, napravila sam Intim Plus test i negativan je, no brine me što prije nego su poplavile crte u testnom i kontrolnom prozorčiću je nakratko cijela površina poplavila. znači li to da je urin ušao u sam test i da je on nevažeći? zaboravila sam napisati da partner i ja uvijek koristimo kondom i da mi je inače mjesečnica redovita. no ipak sam jako zabrinuta. nemam nikakve simptome osim što me nekad bole jajnici i donji dio leđa te taj pojačani sekret.
|
mica993
|
06.09.2013. 15:35
Postovani,
poslednju menstruaciju sam imala 18.8. vec 31. sam imala odnos sa deckom, prvi minut odnosa je bio bez kondoma, nakon cega smo koristili, interesuje me koliko je moguca trudnoca ? cula sam za neku presemenu tecnost, jel se ona javlja jos na pocetku odnosa ili nastaje kasnije?
|
mica993
|
06.09.2013. 15:50
jos nesto, nemam nikakve simptome poput glavobolje, mucnine, nekih bolova, i slicno.. jedino temperaturu 37, ali tako mi uvek ide kad sam pod stresom.. i ciklusi su mi uredni na 30-31 dan.
|
|
06.09.2013. 18:15
Ana22 odgovorio sam vam.
|
|
06.09.2013. 18:15
Mica odgovorio sam vam.
|
gimnazijski_huligan
|
07.09.2013. 12:50
Dečko i ja imamo redovne odnose, nekoristimo bas zastitu ali uvjek ejakulira vani i kako on kaze uvjek stane prije nego ima onaj osjebaj. Zadnju mengu sam imala 5.8. I inace imam redovno svakih 29 dana. U 7.mjesecu sam dobila nekoliko dana ranije a ovaj mjesec mi kasni vec 5 dana. decko me uvjerava da nije rijec o trudnoci jer on kaze da nije bio niti blizu da ejakulira i uvjek smo na vrijeme stali pogotovo u razdoblju plodnih dana,on me uvjerava da je to zbog kasnjnja u 7. Mjesecu . Pa bi pitala je li to moguce jer meni inace nekasni nikada vise od 3. dana. Nemam ni nikakve simptome ni da cu dobit a niti da sam trudna. Molim vas pomozite
|
Anicaa
|
07.09.2013. 12:55
Poštovani sinoć sam imala spolni odnos sa dečkom, 4 dana prije očekivane menge sam imala odnos, imala sam 3 odnosa za redom, između svakog odnosa smo imali stanku i svaki puta se dečko prebrisao i svaki puta je koristio zaštitu. Svaki puta prije nego sto bi trebao svršiti(da oprostite na izrazu) on je spolovilo izvadio i tako sva 3 puta i kondom je uvjek bio citav i nije bio puknit. Dali mogu ostati trudna? malo je glupo pitanje ali izvinite, sva tri puta smo imali zastitu i sva tri puta je izadio prije i svrsio u kondom i kondom je uvjek bio čitav s tim da je to bilo par dana prije menge mengu očekujem 10.9, hvala vam na pažnji i odgovoru!
|
|
07.09.2013. 17:00
Gimnazijski huligan, pustite uvjerava ja. Sugeriram test na trudnoću.
|
|
07.09.2013. 17:00
Anica, nema šanse za trudnoćom.
|
VAGA14
|
07.09.2013. 22:25
poštovani,
u zadnjh tj dana imam osječaj da ću dobiti menzis a tek bi trebala oko 15.09.
zadnja menga bila 18,08 a odnos 29,08.drugih simptoma nemam ima li šanse ???
|
|
08.09.2013. 05:15
Svakako je moguće da ranije dođe do menstruacie.
|
JelenaN
|
08.09.2013. 05:15
Poštovani, 31.avgusta i 5. septembra imala sam odnose sa dečkom. Kondom smo stavili nakon par ulaska, što je daloko pre ejakulacije. Već par dana se osećam prilično malaksalom, a danas sam primetila roze iscedak i blago krvarenje, koje me je prilično zabrinuo... Inače, poslednju menstruaciju sam imala 18. avgusta i trajala je oko 5 dana. Do sada su uglavnom bile uredne (30-34 dana). Možda je potrebno napomenui da sam pre par meseci imala problem sa cistama na jajniku. Zakazala sam pregled za kraj iduće sedmice, ali bih do tada volela da sznam kolika je šansa da je došlo do oplodnje, pošto mislim da su odnosi bili u toku plodnih dana?
Unapred zahvalna
|
Anicaa
|
08.09.2013. 15:55
Poštovani, sinoć 7.9 sam imala odnos a mengu očekujem 10.9.
Tjekom odnosa nismo koristili zaštitu ali je dečko izvadio i onda je on drkao jedno 5 minuta i svrsio ali ne po meni! (oprostite na izrazu)
Dečko je bio malo popio nije bio pjan bio je svega svjestan a brine me to sto sam ja tjekom odnosa 4-5 puta svrsila a on nije mogao i onda je drkao 5 minuta i svrsio ali ne po meni, dali je moguce ostati trudna?
|
Shelly
|
08.09.2013. 15:55
Poštovani, 23. juna sam imala spolne odnose. Koristili smo zastitu, ali je nekako spao i malo je uspjelo da iscuri. Poprilicno sam sigurna da nista nije uslo unutra. 7 dana nakon odnosa sam dobila mengu, koja je bila uobicajena, samo je dosla 7 dana ranije. Nakon toga sam imala jos 2 menge, ali ciklus mi se promjenio, umjesto 30-32 dana, traje 25-28 dana. Ali jos uvijek me strah da nisam trudna, jer mnoge zene govore da su imale cikluse u trudnoci. Da li je trudnoca moguca? Takodjer u augustu sam napravila test na trudnocu, ali strah me da nije neispravan jer sam popila puno tecnosti prije. Inace jedan je od onih osjetljivijih, te nije trazio prvu jutarnju mokracu. Veliki pozdrav
|
|
08.09.2013. 18:15
Poštovani,
Mene zanima da li djevojka kojoj nije probijen himen i nije imala spolne odnose, ako dođe u kontakt sa spermom (znači malo sperme dođe do njezinog spola) , da li može ostati trudna?
Hvala.
|
|
08.09.2013. 20:55
JelenaN , naravno da se ne radi o trudnoći. Koristite adekvatnu zaštitu.
|
|
Anica, naravno da trudnoća nije moguća.
|
|
Shelly, dakako da se ne radi o trudnoći. Ne umišljajte si.
|