Autor
|
Poruka
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
29.08.2013. 22:05
Nela prerano ste ih napravili.
Napravite beta hcg iz krvi jer očito ne znate napraviti ispravno test i prerano ga radite.
|
|
30.08.2013. 12:20
poštovanje zanima me da li korištenje medazol i ecalin vaginaleta mogu umanjiti djelovanje kontracepcijskih pilula (logest tocnije), hvala
|
|
30.08.2013. 16:50
Ne mogu.
|
ivaslika
|
31.08.2013. 03:10
Doktore znam da se jako djetinjasto ponasam i veliki sam paničar.
Dečko se skinuo i mal na penisu je bilo nesta mogro i malkice sluzavo,nije bila sperma jel nije drkao i sad neznam dali je to meni slucajno on rukama prenio na mene a mislim da nije. , onda sam se ja obukla a on je bio bez hlačica i ja sam mu drkala jedno 5-10 minuta mozda vise i on je svrsio na posteljinu znaci po meni nije nista otislo bila sam u stvarima. nemoj te me molim vas izrugivat veliki sam paničar pa me zanima. hvala vam
Znaci bila sam u trenerci kad je on svrsio i nije na mene mozda mi je malo na ruku oslo al to sam obrisala pa oprala. Zanima me jel mogu ostati trudna?
Znam da je glupo pitanje ali paničar sam veliki hvala vam.
|
|
31.08.2013. 13:10
Na taj način ne možete ostati trud a.
|
Milana25
|
31.08.2013. 13:10
Poštovani, imala sam nezaštićeni odnos dan nakon završetka menstruacije. Posle otprilike 12 sati popila sam jutro posle pilulu. Da li je moguća trudnoća?
|
|
31.08.2013. 21:00
Nije. Ne trebate brinuti. Niste ju ni trebali popiti ako su vam ciklusi redoviti.
|
Tranquila_J
|
31.08.2013. 21:05
E ovako. Odnos s dečkom sam imala 1.7. i nakon toga sam imala normalnu mjesečnicu 13.7. Od 1.7.nisam imala uopće odnose s dečkom i sad mi kasni 15 dana. Da li postoji mogućnost da sam ikako trudna ili je nešto drugo u pitanju ?
|
|
31.08.2013. 22:35
Trudnoća nije ako ste imali menstruaciju u normalno i očekivano vrijeme i istog intenziteta.
Nešto drugo je posrijedi. O uzrocima izostanka čitajte u prijašnjim postovima.
|
Black-Magic
|
01.09.2013. 22:20
Poštovani,
menstruaciju sam dobila 24.08., trajala je 6 dana, a 31.08. je decko tokom nezasticenog odnosa svrsio u mene. ciklusi su mi inace redoviti, i traju 28-29 dana. Kolika je sansa za trudnocu?
|
|
02.09.2013. 10:55
Još uvijek mala ali savjetujem ipak postkoitalnu zaštitu.
|
petrastc
|
02.09.2013. 13:50
Postovanje,
ovako, dijagnosticirani su mi PCO jajnici, zadnja menstruacija mi je kasnila 2 tjedna, a sada mi kasni 3 tjedna, grudi su mi naotekle, a bolovi u donjem dijelu trbuha su ko da ce stici svakog trena, al je nema a bolovi nekad znaju biti stvarno jaki, Inace na ultrazvuku u 4 mjesecu su rekli da nemam zutih tijela i da je mala vjerojatnost da ostanem u drugom stanju..ginekolog mi je rekao da napravim test za trudnocu i dodem sutra do njega, mene zanima jeli moguce da sam trudna ili moze biti neka upala zbog koje menstruacija toliko kasni???
|
|
02.09.2013. 22:00
Mala je šansa za trudnoćom. Menstruacija kasni zbog anovulacijskog ciklusa i pcos-a.
|
petrastc
|
03.09.2013. 10:30
Hvala vam na odgovoru, ujutro cu jos test napravit, i otic kod ginekologa, mogu vam rec da mi je pao teret sa srca
|
jatarzan
|
03.09.2013. 11:05
Poštovani,
menstruaciju sam imala 6.08 a odnos sa dečkom 24.08. Koristili smo kondom i nije svršio u mene. Menstruaciju sam dobila 2.09, mada je sad malo oskudnija nego inače. Kakve su šanse da sam trudna, jer sam čula da postoji tzv. lažna menstruacija.? Svi simptomi su mi kao i inače kad dobijem menstruaciju.
|
|
03.09.2013. 14:10
Ne radi se o trudnoći. Ne brinite.
|
mely01
|
03.09.2013. 19:00
Poštovani, imala sam odnos na 2 dan mjesečnice. Koristili smo kondom, ali tek smo na kraju vidjeli da je puknuo, kad je dečko već ejakulirao u mene. Da li mogu ostati trudna, te da li bi bilo dobro da odem ginekologu da mi propiše hitnu kontracepciju. Ciklusi su mi inače redoviti.
Hvala.
|
|
03.09.2013. 20:50
Trudnoća nije moguća. Ne treba vam dodatna zaštita.
|
paccow
|
04.09.2013. 21:55
Postovani doktore, oprostite na smetnji i mozda poduzem tekstu ali molim odgovor.
Naime, ono kad smo bili u kadi vrucom vodom i svrsio sam u kadu i dodirivali se rekli ste da nije moguca trudnoca, e sad imali smo peting djevojka i ja ona je bila u gacicama ja sam bio bez iceg, moj penis nije usao u njenu vaginu jer je imala gacice, da li postoji sansa da je trudna jer mi djevojka govori kako je boli u donjem predelu tj tamo kod jajnika i bole je grudi...ponekad ima mucnine, taj peting se dogodio prije tjedan dana a nju boli vec 4-5 dana donji dio a sad su i grudi krenule.Da li postoji sansa trudnoce? Hvala na odgovoru. p.s. u petingu nisam svrsio jedino ako je bilo one tekucine prije...ali opet gacice, zbunjen sam, trebam pomoc od specijaliste kao sto ste vi! Hvala vam!
|
ana222
|
05.09.2013. 20:20
Poštovanje,
zanima me je li moguća trudnoća ako mi je menstruacija kasnila 2 tjedna, tada je došla ali malo slabijeg intenziteta nego inače. također prije i nakon menstruacije imala sam smeđi iscjedak, a sada imam pojačani bijeli ili vodeni iscjedak. nakon što je menstruacija završila napravila sam uzv pregled i sve je u redu. je li potrebno napraviti test na trudnoću? unaprijed hvala!
|