Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Razlozi kašnjenja menstruacije.

Autor Poruka

Dejan Šakoronja, dr. med.

22.08.2013. 21:45

Ne mogu vam jednoznačno odgovoriti na vaše pitanje.
Ne znam nalaz spermiograma! Ovo loše u medicinskom smislu mi ništa ne znači.
Također ne znam niti vaš hormonski status, prohodnost jajovoda niti druge stvari.

02.09.2013. 22:00

Poštovani,
Imam vrlo neredovitu menstruaciju, zimi mi traje po mjesec dana, nekad i vise, a po ljeti je ni nema. Nisam imala spolne odnose, no decko i ja trljali smo spolne organe s tim da nikad nije svrsio na meni i imali smo gace, nekad i zastitu. No strah me da nebi moglo malo sperme ostati na meni. Dosta sam smršavila, pa je mozda i to razlog ali dosla sam na idelanu tezinu, a menstruacije i dalje nema. Hvala.

02.09.2013. 22:15

Naravno da se ne radi o trudnoći. Bez obzira na to što niste spolno aktivni savjetujem konzultacije kod ginekologa i uzv.
Ne možete ne imati menstruacije.

minimala77

13.09.2013. 22:30

Oprostite, nešto me zanima.. Imala sam menstruaciju 10.8.do 15.8 imala sam odnos sa svojim deckom bez zastite poslije toga, a trenutno mi kasni 2 dana, prije nekih 5 dana mi je bila muka, imam bijeli iscjedak, raztezljiv i malo me pecka na desnoj strani.. Zanima me da li da pricekam jos koji dan ili da napravim test. happy kakve su mogucnosti da sam trudna? ako možete što prije odgovoriti. hvala!!

13.09.2013. 22:40

Ako je bilo ejakulacije u vrijeme plodnih dana šansa dakako postoji da je došlo do trudnoće.
Sutra ujutro napravite test za početak.

minimala77

19.09.2013. 23:20

Imali smo odnos tijekom menstruacije.. msm. meni se tako smanji bol kad dobijem.. Evo danas je 6-ti dan da mi kasni ...međutim pila sam tablete Klavocin tj. antibiotike jer sam imala upalu sinusi,. mozda mi to utjece na kasnjenje... znaci bili su neplodni dani kad smo spavali.

20.09.2013. 09:50

Mislim da se ne radi o trudnoći ako su ciklusi inače pravilni.

manuela16

20.09.2013. 11:45

poštovani, zadnju menstruaciju dobila sam 17.8. i završila mi je 24.8.. nije mi redovita uvijek kasni po 5 dana nekad i po 3, sve zavisi..24.8. navečer sam imala spolni odnos i kada smo krenuli kondom nam je pukao i odmah smo stali..par dana poslije opet smo imali spolni odnos imali smo zastitu, i nismo isli do kraja bilo je par puta u mene...po tome računala sam 28 dana, ja sam trebala dobiti 13.9., dns je 20.9. ja nisam još dobila..uvijek prije menstruacije znaju me boliti grudi i trbuh..sada osjecam da me trbuh boli, iz mene ide neki iscijedak jako bijel, nekad je jako gust nekada je slabiji nak..nekada me malo bole grudi ali nije kao prije da me užasno bole..zašto mi kasni? dali je moguce trudnoca ili? kad bi otprilike trebala dobiti, uskoro ili? :/
unaprijed hvala

21.09.2013. 03:55

Ako je tako i nije bilo ejakulacije u rodnici onda nije ni trudnoća uzrok.
Zašto vam kasni ne znam. Pogledajte prijašnje postove o uzrocima kašnjenja.

FaNjki

22.09.2013. 14:05

Pozdrav
Naime ja i moja cura nismo imali snošaj
ali bilo je samo do penetracije i brzo sam ga izvadio
to se dogodilo za vrijeme njezine ovulacije
sada joj kasni menga 8 dana
ovog tjedna je bila samo prehlađena i samo je bila pod stresom u školi
imam li razloga za brigu

22.09.2013. 20:20

Ne ako nije bilo ejakulacije.

Loolica

23.09.2013. 23:16

Zdravo. Prvi dan zadnje menstruacije sam imala 18.08. a zadnji dan bio je 23.08. Nakon toa imala sam odnose sa deckom. menstruaciju ni prije nikada nisam dobijala redovno, i sada kasni 5 dana vec, imala sam predznake menstuacije (bujnije drugi, vise jedem slatko, osip bubuljica po licu, bolove u kraljesnici, itd.) Da li je kasnjenje menge znak trudnoce?

24.09.2013. 11:40

Svakako da kašnjenje menstruacije može biti znak trudnoće. No ako imate inače neredovite cikluse te znakove nadolazeće menstruacije, mislim da se ne bi trebalo raditi o trudnoći. Napravite test svakako da isključite trudnoću.

manuela16

27.09.2013. 10:55

poštovani, danas je 27.9. a ja jos uvijek nisam dobila, napisala sam vam u prijašnjem postu sve sam vam objasnila,ali jos uvijek nisam dobila menstruaciju..polako se vec počinjem brinuti..menstruacija mi je neredovita, nekad dobijem nakonn 31 dana, nekad 35 dana..kao sto sam rekla 17.8 sam dobila zadnju menstruaciju, 24.8. sam imala spolni odnos i kondom je pukao odma smo stali..poslje toga par dana smo imali opet ali nije svršio u mene.a mozda mu je kapnulo ali svejedno obrisala sam se poslije odnosa..neredovita mi je..svaki mjesec drukčije dobijem nekad na početku mjeseca nekad u sredini mjeseca...sad je vec kraj mjeseca ja jos uvijek nisam dobila...grudi me užasno bole i to je tako uvijek prije svake menstruacije, i počelo me je u trbuhu žigati, malo sam se udebljala, a po grudima imam kao strije,ali uvijek mi porastu prije nego trebam dobiti pa je vjerojatno od toga, imala sam i problema ovako privatnih,puno živciranja je bilo..neznam sta da radim, dali da pravim test ili da čekam jos ? zabrinuta sam užasno :/ , hvala unaprijed

27.09.2013. 21:15

Mislim da se ne radi o trudnoći. Ipak savjetujem test.

manuela16

27.09.2013. 21:15

i uz sve ovo sta sam vam navela zaboravila sam vam reci da imam iscijedak, gusti bijeli, i vidim kao da se na gačicama mrvi, kao suh je onak..

27.09.2013. 22:45

Iscjedak je rezultat sekrecijske faze ciklusa.

maja1007

28.09.2013. 13:30

poštovani, predzadnju menstruaciju sam imala 22.7,a zadnju 9.8. tada sam bila na moru pa mi je zato valjda bila uranjena. Inaće su mi menstruacije neredovite i često ih dobivam oko 35-40 dana, no ovu još nisam dobila,a danas je 28.9. S dečkom imam redovite odnose, ali uvijek koristimo zastitu i pazimo. Imala sam na početku mjeseca nekakav smeđi iscjedak, koji je trajao par dana, još vam moram napomenut da sam prehladila mjehur. Uglavnom često me zna boljeti dolje trbuh, imam osjećaj da ću svaki tren dobit, ali nikako da dođe. nikada mi toliko nije kasnila, pa me sad to brine jako. Molim vas da mi odgovorite o čemu je riječ, hvala!

28.09.2013. 18:45

Ako je test negativan savjetujem da se javite liječniku.
Oralna kontracepcija bi vam bila lijek i rješila bi problem redovitosti ciklusa.

manuela16

29.09.2013. 18:50

dali mi mozete reci sto znači mala, smeđa točkica?? to sam vidjela na gačicama, skroz je mala, ali vidi se smeđkasta je, imam sve kao da trebam dobiti i grudi me jako bole, i trbuh me boli, i iscijedak ide, ali jučer sam primjetila tu smeđu malu točkicu, ubiti 2 su bile..vec sam vam objasnila da mi kasni i da mi je uvijek neredovita...jos ju nisam dobila ali kao da osjecam da cu dobiti ali nikako..dali mi mozete objasniti sto znace te smede točkice?

Nazad
1 ... 12 13 14 15 16 17 ... 39
Naprijed