Autor
|
Poruka
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
14.01.2013. 16:15
Ako je to doista bila mjesečnica, koja je došla na vrijeme, bila intenzitetom i količinom kao i ranije, onda nije moguće.
|
sarica000
|
14.01.2013. 22:40
Poštovani,
je li moguća trudnoća ako dečko masturbira i ejakulira, i nakon nešto više od pola sata (skoro sat vremena) ima kratak odnos s curom (par minuta) bez prezervativa ?
Nadam se odgovoru. Hvala!
|
|
15.01.2013. 13:05
Poštovana, tada je trudnoća moguća jer u spolovilu muškarca ostane još dovoljno sperme za eventualnu oplodnju.
|
sarica000
|
15.01.2013. 17:45
Evo pronašla sam odgovor. A je li možete reći jesu li velike šanse za trudnoću ili male?
|
|
15.01.2013. 19:05
Odgovorio sam vam. Nisam prognostičar.
|
mala_od_skandala
|
15.01.2013. 23:45
poštovani doktore,
zadnju mengu sam imala 26.12.2012. ... po izracunu, slijedecu trebam dobiti 24.01.2013. godine... a veceras 15.01. sam dobila nekakvo krvarenje, nije slicno kao menga, nego obicno krvarenje... postoji li mogucnost da je to trudnoca ili ipak neki problem, posto sam i prije prosle menge takodjer par dana prije nego sto sam ju trebala dobit imala slicno krvarenje ali puno obilnije, tzv- lokva krvi...zabrinula sam se bila tada ali sam uredno dobila mengu sa 2 dana kasnjenja.... ?? da li je ovo nesto slicno ako se ponavlja? i znate li koji bi to mogao biti uzrok? hvala
|
|
16.01.2013. 11:05
Poštovana vjerovatno se radi o probojnom krvarenju zbog loše funkcije žutog tijela.
Također je možda došlo do prsnuća ciste. Teško mi je odgovoriti bez pregleda.
|
emachines
|
16.01.2013. 16:55
zdravo... da li ta tzv."lazna menstruacija " moze da se pojavi prije vremena nego se treba javiti redovna menstruacija. ili se ona ipak javlja poslije ocekivanog datuma menstruacije
|
|
16.01.2013. 23:05
Prije vremena kad je trebala doći uglavnom.
|
dexico
|
18.01.2013. 11:45
Postovani, poslednju menstruaciju sam imala 1.1, a nezasticene odnose sam imala 10, od tada mene probada po dnu stomaka, zanima me da li moze doci do trudnoce? Dobijam na 27-30 dana. Hvala
|
merkel123
|
18.01.2013. 13:55
Postovani doktore,
da li lazna menstruacija ima simpotme kao i prava ili se dogodi samo krvarenje? Informacije na internetu su jako oskudne o tome!
|
|
18.01.2013. 22:35
Poštovana dexico svakako da postoji šansa za trudnoćom.
To ćete tek saznati ako vam izostane menstruacija, nikako prije.
|
|
18.01.2013. 22:35
Uglavnom samo krvarenje bez smetnji vezanih uz pms.
|
barbara19
|
19.01.2013. 14:00
Postovani..imala sam odnose jucer uz to so mi bili plodni dani,stavio je kondom i za minutu on je puko,izvadio ga van i stavio novi..dali je moguca trudnoca zbog njihove tekucine koja izlazi tokom seksa?ponavljam,puko je na pocetku,i odmah stavio novi i nastavili sa odnosim.hvala unaprijed
|
|
19.01.2013. 16:30
Nije moguće. Nije bio ni blizu ejakulacije.
|
vanca
|
19.01.2013. 16:30
Poštovani,
zadnju menstruaciju dobila sam 30. 12. 12. a ciklus mi traje 25 -26 dana. 7. 1. navecer i 8. 1. ujutro sa suprugom sam imala spolni odnos ali kratko (oko pola minute) i nije doslo do ejakulacije, ali prije toga dok smo se mazili čini mi se da mu je izislo malo sperme. u srijedu, 16. 1. sam imala velike užarene bolove u gornjem dijelu leđa koje sam osjećala i u prsima (ali s time imam problema vec 2 god. kada dignem nešto teže, odem na hitnu na injekcije i dobim tablete protiv bolova) što me tjeralo na povračanje, temperaturu 37,2 i proljev koji je trajao sve do danas. pila sam lupocet i ibuprofen jer mi odgovaraju. bolovi u leđima i prsima su prošli. u gornjem i donjem dijelu trbuha osjećam kao neku težinu i nadutost i pomalo bolove kao da ću dobiti menstruaciju, ali te iste bolove imam svaki mjesec oko ovulacije pa kako koji dan sve dok ne stigne menstruacija koja je jako bolna (imam jako bolne menstruacije od prvoga dana). sada me zanima da li sam prema svemu ovome, što sam Vam napisala, trudna ili da ipak ocekujem menstruaciju koja bi se trebala pojaviti, prema mom izračunu, 25.1.? Hvala na razumijevanju i s nestrpljenjem očekujem Vaš odgovor. unaprijed hvala!
|
|
19.01.2013. 17:20
Poštovana, šansa za trudnoćom je mala.
Izglednija je menstruacija. Nije bilo ejakulacije stoga ne mislim da će doći ovaj ciklus do trudnoće.
|
Latinka
|
19.01.2013. 19:45
Poštovani, imala sam spolne odnose sa zaštitom i svaki put bi svršio unutra, ali kondom nikad nije pukao, te sam nakon zadnjeg menstrualnog ciklusa imala spolni odnos s prekinutim snošajem, menstruacija mi je uvijek bila redoita (dva dana ranije ili kasnije) sad mi kasni dva dana, napravila test i bio je negativan, nemam nikakve simptome rane trudnoće i zadnjih tjedan dana sam prehlađena. Je li trudnoća moguća? Unaprijed hvala.
|
nesretnik
|
19.01.2013. 19:45
Postovani,
sa djevojkom sam imao odnos preko odjece 4.12. ( DJEVOJKA JE NEVINA) ,sperma je presla na njene gacice, plasili smo se da je prilikom diranja trenerke da vidi koliko je sperme preslo prenijela iste nesto na svoje prste i onda prilikom brisanja spolovila (od njenog sekreta) prenijela prstima spermu u rodnicu i na taj nacin ostala trudna. Cekali smo menstruaciju i dosla je 19.12. a prethodna je bila 22.11., imala je PMS prije ove zadnje menge(19.12) i trajala je 5 dana,cinila se sasvim normalnom, iz straha od lazne menge uradili smo i 2 testa na trudnocu 28.12. i 29.12. medjutim pored ROZE linije koja je trebala pokazati ispravnost testa pokazala se druga SKORO NEVIDLJIVA linija koja pokazuje pozitivnost testa (oba puta). Nismo obracali paznju toliko na nju jer smo mislili da to znaci da je test negativan medjutim zabrinula nas je menstruacija koju treba sad da dobije...prosao je vec 31 dan, ona ima samo bolne grudi od prije 4 dana ali kaze da osjeca kao da i one PRESTAJU, ima malo izrazenije lucenje sekreta zadnjih dana i nema vise nikakvih PMS...molimo Vas da nam kazete sta Vi mislite da li postoji mogucnost trudnoce,s obzirom na testove i prethodnu mengu te kasnjenje trenutne! Hvala.
|
|
20.01.2013. 03:05
Poštovana latinka ne radi se o trudnoći.
|