Autor
|
Poruka
|
netko90
|
01.07.2013. 13:15
Poštovanje!
Imam poprilično redovite menstruacije.Dolaze svakih 28-29 dana. Najdulje mi je ciklus ove godine trajao 32, a najmanje 27 dana. Dobila sam menstruaciju 16.06. i na taj prvi dan sam imala spolni odnos, prilikom kojeg je došlo do ejakuacije. Zanima me dali postoje šanse za trudnoću i ako postoje, kolike su?
Veoma sam uplašena, tim više što me već par dana bole leđa i grudi, te imam neki čudan osjećaj koji ne znam da li je povezan sa strahom ili sa ozbiljnom mogućnošću da trudna ipak jesam...
Hvala unaprijed na odgovoru.
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
01.07.2013. 15:20
Dakako da se ne radi o trudnoći.
|
someone_like_me
|
01.07.2013. 19:55
Dragi doktore, pretpostavljam da niste vidjeli moje pitanje, ali mogu li Vas ipak zamoliti za odgovor? :/
Lijep pozdrav!
|
|
01.07.2013. 20:40
Drama, neka napravi test na trudnoću.
|
|
01.07.2013. 20:40
Simeone like me , u vašem slučaju nije moguća trudnoća.
|
loratra
|
02.07.2013. 11:05
Poštovani!
Pila sam linndinete 6 mjeseci, zadnja kutija i zadnja pilula 24.6.
Nisam ih nastavila piti, a dečko je zadnja dva dana ejakulirao u mene.
Pošto znam da postoji mogućnost trudnoće, zanima me kada bih trebala obaviti test.
|
|
02.07.2013. 11:35
Trudnoća nije moguća u ovom slučaju.
|
lejla11
|
02.07.2013. 13:50
Zanima me dali je moguca trudnoca ako decko svrsi svaki put nakon odnosa i da par dana nakon toga dobijem menstruaciju..i bude normalno 6 dana ,a tokom menstruacije jsmo imali 2 odnosa i tada je svrsio...kada bi otprilike mogla provijeriti dali sam trudna ako je to ikako moguce....ocekujem odgovor.... unaprijed hvala
|
|
02.07.2013. 21:00
Ne radi se o trudnoći. Dobijate menstruacije redovito i na vrijeme.
Ako vam kasni menstruacija, napravite test.
|
Marija505
|
03.07.2013. 00:10
Poštovanje, ja i decko nismo jos imali odnos ali smo jednom htjeli probati (nismo koristili nikakvu zaštitu) ali decko nije išao skroz unutra, samo mozda do pola i par puta smo tako samo probali kako je, nismo htjeli dalje jer nismo imali zaštitu tako da nije svrsio u mene i sve to je trajaoi mozda par minuta , zanima me da li je ipak moguće da sam nekako ostala trudna pošto smo to probali 3 dan nakon menstruacije, sljedeću menstruaciju trebam dobiti za 13 dana i dugo mi je to čekati da bi dobila odgovor, molim vas za pomoć
|
|
03.07.2013. 21:35
Ako dečko nije ejakulirao, naravno da nećete zatrudnjeti.
|
|
03.07.2013. 21:40
Postovanje jos jednom, imam jednu situaciju, desilo se poslije odnosa da su na partnerovom penisu ostali tragovi bijelog "sirastog" iscjetka, a par dana prije toga se desilo da su se na istom mjestu poslije odnosa nasli smedji tragovi (kao pred kraj menstruacije zgrusana krv), a nisam prethodno primjetila na rublju ikakve iscjetke,ni menstruacija nije ukljucena jer sam ju imala, tako da vjerojatno se radi o nekakvoj bakteriji ili upali u meni, pa me zanima ovako opcenito sto bi moglo biti a da za simptome ima taj sirasti ili smedji zgrusani iscjedak, pomalo bolne grudi i povremeni neugodan miris intimnog podrucja i ostro probadanje jajnika?? i da li se mozda to u ranoj trudnoci dogadja( jer imam i bolne grudi vec par dana)??
|
|
03.07.2013. 23:10
Radi se o gljivičnoj upali kod vas i kod partnera. Savjetujem Canesten vaginalete i kremu a partner samo kremu izvana.
|
muriem
|
07.07.2013. 04:00
pijem redovno cilest već tri mjeseca svaku večer oko 9 sati navečer a večeras sam zakasnila sa pilulom dva sata da li sam zaštićena ako partner svrši u men????
|
|
07.07.2013. 11:25
Zaštićena ste, dakako.
|
LL1944
|
07.07.2013. 18:05
postovanje, jucer sam imala prvi odnos s momkom i on je svrsio u mene...zadnja menstruacija mi je bila 20.6. i trajala je tjedan dana...zanima me jer moguca trudnoca...
i da, boli me jos uvijek trbuh od jucer...
|
procupada
|
07.07.2013. 19:45
Dali je moguće da zatrudnim ako je moj partner samo 'trljao' svoj polni organ od moj' a da je možda malo sjemene tečnosti ostalo na vagini, (nije svršio, nego je po malo sjemena tečnost izlazila, kako je osjećaj bio veći) tj. dali je moguće da tečnost uđe u vaginu. i dali je moguće da zatrudnim? a himen mi nije pukao jer nisam imala dnose nikada.
P.S : možda pitanje nije formulisano najbolje, ali sam jako zabrinuta jer imam učestalo mookrenje, nadutost i bolan stomak na dodir u donjem dijelu. i pojačan iscjedak (imala sam iscjedak i prije ali u manjoj količini). Te sam simptome čitala na jenom forumu kao rane simptome trudnoće, pa sam zabrinuta. Unaprijed hvala
|
|
07.07.2013. 21:00
LL dakako da je moguća trudnoća. Ako ne želite još trudnoću sutra ujutro kod ginekologa i zatražite postkoitalnu zaštitu.
|
|
07.07.2013. 21:00
Procupada, trljanjem spolovila nećete zatrudnjeti. Educirajte se.
|
LL1944
|
07.07.2013. 21:15
ako je jucer svrsio u mene, za koliko dana da napravim kucni test za trudnocu? da cekam menstruaciju mi je dugo 2 tjedna iscekivati...
|