Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Da li je moguca trudnoca??

Autor Poruka

netko90

01.07.2013. 13:15

Poštovanje!
Imam poprilično redovite menstruacije.Dolaze svakih 28-29 dana. Najdulje mi je ciklus ove godine trajao 32, a najmanje 27 dana. Dobila sam menstruaciju 16.06. i na taj prvi dan sam imala spolni odnos, prilikom kojeg je došlo do ejakuacije. Zanima me dali postoje šanse za trudnoću i ako postoje, kolike su?
Veoma sam uplašena, tim više što me već par dana bole leđa i grudi, te imam neki čudan osjećaj koji ne znam da li je povezan sa strahom ili sa ozbiljnom mogućnošću da trudna ipak jesam...
Hvala unaprijed na odgovoru.

Dejan Šakoronja, dr. med.

01.07.2013. 15:20

Dakako da se ne radi o trudnoći.

someone_like_me

01.07.2013. 19:55

Dragi doktore, pretpostavljam da niste vidjeli moje pitanje, ali mogu li Vas ipak zamoliti za odgovor? :/

Lijep pozdrav!

01.07.2013. 20:40

Drama, neka napravi test na trudnoću.

01.07.2013. 20:40

Simeone like me , u vašem slučaju nije moguća trudnoća.

loratra

02.07.2013. 11:05

Poštovani!
Pila sam linndinete 6 mjeseci, zadnja kutija i zadnja pilula 24.6.
Nisam ih nastavila piti, a dečko je zadnja dva dana ejakulirao u mene.
Pošto znam da postoji mogućnost trudnoće, zanima me kada bih trebala obaviti test.

02.07.2013. 11:35

Trudnoća nije moguća u ovom slučaju.

lejla11

02.07.2013. 13:50

Zanima me dali je moguca trudnoca ako decko svrsi svaki put nakon odnosa i da par dana nakon toga dobijem menstruaciju..i bude normalno 6 dana ,a tokom menstruacije jsmo imali 2 odnosa i tada je svrsio...kada bi otprilike mogla provijeriti dali sam trudna ako je to ikako moguce....ocekujem odgovor.... unaprijed hvala

02.07.2013. 21:00

Ne radi se o trudnoći. Dobijate menstruacije redovito i na vrijeme.
Ako vam kasni menstruacija, napravite test.

Marija505

03.07.2013. 00:10

Poštovanje, ja i decko nismo jos imali odnos ali smo jednom htjeli probati (nismo koristili nikakvu zaštitu) ali decko nije išao skroz unutra, samo mozda do pola i par puta smo tako samo probali kako je, nismo htjeli dalje jer nismo imali zaštitu tako da nije svrsio u mene i sve to je trajaoi mozda par minuta , zanima me da li je ipak moguće da sam nekako ostala trudna pošto smo to probali 3 dan nakon menstruacije, sljedeću menstruaciju trebam dobiti za 13 dana i dugo mi je to čekati da bi dobila odgovor, molim vas za pomoć

03.07.2013. 21:35

Ako dečko nije ejakulirao, naravno da nećete zatrudnjeti.

03.07.2013. 21:40

Postovanje jos jednom, imam jednu situaciju, desilo se poslije odnosa da su na partnerovom penisu ostali tragovi bijelog "sirastog" iscjetka, a par dana prije toga se desilo da su se na istom mjestu poslije odnosa nasli smedji tragovi (kao pred kraj menstruacije zgrusana krv), a nisam prethodno primjetila na rublju ikakve iscjetke,ni menstruacija nije ukljucena jer sam ju imala, tako da vjerojatno se radi o nekakvoj bakteriji ili upali u meni, pa me zanima ovako opcenito sto bi moglo biti a da za simptome ima taj sirasti ili smedji zgrusani iscjedak, pomalo bolne grudi i povremeni neugodan miris intimnog podrucja i ostro probadanje jajnika?? i da li se mozda to u ranoj trudnoci dogadja( jer imam i bolne grudi vec par dana)??

03.07.2013. 23:10

Radi se o gljivičnoj upali kod vas i kod partnera. Savjetujem Canesten vaginalete i kremu a partner samo kremu izvana.

muriem

07.07.2013. 04:00

pijem redovno cilest već tri mjeseca svaku večer oko 9 sati navečer a večeras sam zakasnila sa pilulom dva sata da li sam zaštićena ako partner svrši u men????

07.07.2013. 11:25

Zaštićena ste, dakako.

LL1944

07.07.2013. 18:05

postovanje, jucer sam imala prvi odnos s momkom i on je svrsio u mene...zadnja menstruacija mi je bila 20.6. i trajala je tjedan dana...zanima me jer moguca trudnoca...
i da, boli me jos uvijek trbuh od jucer...

procupada

07.07.2013. 19:45

Dali je moguće da zatrudnim ako je moj partner samo 'trljao' svoj polni organ od moj' a da je možda malo sjemene tečnosti ostalo na vagini, (nije svršio, nego je po malo sjemena tečnost izlazila, kako je osjećaj bio veći) tj. dali je moguće da tečnost uđe u vaginu. i dali je moguće da zatrudnim? a himen mi nije pukao jer nisam imala dnose nikada.
P.S : možda pitanje nije formulisano najbolje, ali sam jako zabrinuta jer imam učestalo mookrenje, nadutost i bolan stomak na dodir u donjem dijelu. i pojačan iscjedak (imala sam iscjedak i prije ali u manjoj količini). Te sam simptome čitala na jenom forumu kao rane simptome trudnoće, pa sam zabrinuta. Unaprijed hvala big-smile

07.07.2013. 21:00

LL dakako da je moguća trudnoća. Ako ne želite još trudnoću sutra ujutro kod ginekologa i zatražite postkoitalnu zaštitu.

07.07.2013. 21:00

Procupada, trljanjem spolovila nećete zatrudnjeti. Educirajte se.

LL1944

07.07.2013. 21:15

ako je jucer svrsio u mene, za koliko dana da napravim kucni test za trudnocu? da cekam menstruaciju mi je dugo 2 tjedna iscekivati...