Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Da li je moguca trudnoca??

Autor Poruka

Dejan Šakoronja, dr. med.

22.06.2013. 19:05

Vrlo zabrinuta ne radi se o trudnoći.

Karimaks ne radi se o trudnoći.

Msc od tri tablete neće se ništa dogoditi.

HallMiksa

Postovani, da li postoje ikakve sanse za trudnocu u sledecem slucaju: kratak odnos (1min) za vreme plodnih dana. Bio sam dosta uzbudjen pa je bilo i dosta providne sluzi. Nisam ejakulirao dva dana pre tog odnosa, a i tokom odnosa nisam ejakulirao niti sam osetio da je vrhunac blizu.
Da li je potrebna pilula za dan posle ili zasigurno nece doci do trudnoce iako su plodni dani?
Hvala.

klementina

22.06.2013. 22:50

POštovani doktore! Zadnja menstruacija je bila 31.5,spolni odnos sam imala 14.6 i 20.6 s kondomom. Ciklus mi je uglavnom traje 26-28 dana. Danas mi se pojavilo krvarenje pa me brine dali je to menstruacija ili se trebam zabrinuti? dali je moguca trudnoca?

Hvala unaprijed

Karlmaks123

22.06.2013. 22:50

Hvala vam! happy

renata55

23.06.2013. 04:35

Poštovani,
Inače mi je ciklus 28 dana i menstruacije mi traju 5-7 dana i do sada nikada nisam imala probleme s time.
Međutim, u stresnom sam razdoblju i menstruacije su mi se malo pobrkale; 11.03., 01.04., 22.04. i 19.05. Imala sam zaštićeni odnos u vrijeme neplodnih dana (10.06. i 14.06.), ali mi sada tjedan dana kasni menstruacija. I još bi htjela napomenuti da sam u srijedu, 12.06. imala smečkasti iscjedak i mislila sam da je to početak menstrucije, ali sam se prevarila. Je li moguće da sam trudna ili se radi o nekom poremećaju?

Unaprijed hvala!

Aki05

23.06.2013. 12:25

Postovani doktore,
Da li je moguca trudnoca ukoliko devojka legne u spermu na krevetu? Pre nego sto se to desilo krevet je upio veci deo,ali se ipak videla mokra fleka.. I da li postoji sansa za trudnocom ukoliko decko zadovolji devojku suvim prstom,ali ba kome bi moglo da bude malo sperme? Ali je prst bio potpuno suv.. Trebala bih danas da dobijem,ali uopste nemam taj osecaj,osim sto me grudi jako bole i izlazile su mi bubuljice..
Hvala inapred!

ivana.

23.06.2013. 12:45

Poštovani!

Vrlo sam zabrinuta. Imala sam odnos s deckom odmah nakon mjesečnice 25.3 . Inace mi mjesečnica traje 7 dana. Dobivam svaki mjesec mjesecnicu u razmaku od 31-34 dana. 
Odnos smo imali bez zaštite taj dan nakon mjesečnice i to tri puta. Prvi put odnos je trajao vrlo kratko i on je svršio dosta dugo nakon odnosa. Drugi put isto tako, a treci put nesto dulje smo imali odnos ali opet trebalo mu je duze vremena da svrsi nakon toga. da li je moguca trudnoca? Od odnosa je proslo vrlo dugo gotovo 3 mj i u 4mjesecu i 5, a i sada u 6 mjesecu dobila sam mjesečnicu. Nisam imala mučnine,grudi su mi normalne. Ali nekako sam stegnuta u trbuhu kao neki mali trbšcic da je unutra. Pomalo je tvrd i zbog toga sam zabrinuta. Izgubila sam i 2.5 kg. Nisam vjezbala! Smanjila sam samo prehranu. Strah me zbog trbuha. Ovo sve mozda zvuci smijesno ali sam zabrinuta. Mozda sam si umislila to sve, ne znam. Nisam radila test i ne zelim ga raditi :/ Trbuh je na gornjem sloju malo "salast" ali unutra se nesto događa.

lool2

24.06.2013. 00:30

Poštovana, zadnju menstruaciju imala sam 4.5., 14.06. imala sam spolni odnos bez zaštite, metoda prekinuti snošaj, međutim, nije dugo trajalo, par puta je ušao, mensruacija mi je neredovita, i jel moguće da sam ostala trudna? da napravim test ili da pričekam do sljedećeg datuma kada bi trebala dobit menstruaciju? iako nemam nikakve siimptome trudnoće ili nešto slično.

justme

24.06.2013. 10:20

poštovani....ovako sad me polako vec hvata panika....prekinula sam s deckom jos u sijecnju, ali smo jos tada prije prekida imali spolni odnos 11 dan nakon menstruacije (znaci može biti plodan dan i ponavljali smo....tako sam i s prvim ostala trudna) ....uzimam Cilest vec godinu i pol, taj mjesec sam preskocila 1 ili 2 tablete par dana prije odnosa (koliko se sjecam jos iz sijecnja)....posto sam paranoik napravila sam slijedeci mjesec (znaci u veljaci) kucni test za trudnocu i bio je negativan, menstruacija dosla kada je i trebala....i to je ostalo na tome, i dalje pijem cileste relativno uredno (sad ovu turu zadnju par sam zaboravila), ali se ne brinem jer od tada nemam nikoga niti sam imala spolne odnose i jos i kontracepciju pijem (rekao bi covjek nemoguce!). E sad znaci 5 mj poslije malo me panika uhvatila jer udebljala sam se 7 kg, dosta na stomaku...apetit mi je znatno povecan, umor prisutan, grudi narasle ponekad bolne i natekle, neke male mucnine pokoji dan u zadnjih par mjeseci, ali redovite menstruacije nisu pobuđivale nikakvu sumnju....sve do sad....vec sam rodila jedno djete pa su mi poznati simptomi...e sad mene zanima, posto sam malo paranoik sto se tice toga da ne zatrudnim...da li je moguce da sam trudna (a da to do sada nisam shvatila) i uz cileste i redovite menge?!?! 6 do sada menstruacija od sijecnja, i sada bi trebala ovih dana sedma...inace nemam jako krverenje nikada. Ovo zadnje je bilo dosta slabo ali je trajalo 5 dana kao i uvijek. Svi ''simptomi'' mozda su i preuvelicani zbog brige da nisam trudna i daju se pripisati panici i slucajnosti, ali opet sta ako sam trudna?? I rad crijeva (ako je to u pitanju) vec pripisujem da nije mozda komesanje bebice....?? Molim vas sto prije odgovor jer stvarno sam u panici....znaci konkretno me zanima da li je moguce da sam trudna (a da to nisam shvatila) i uz cilest tablete i da u ovih 5 mj imam redovite menstruacije? Uvijek sam se cudila onim ženama koje nisu znale da su trudne, a sad se pita da nisam jedna od njih.... :/ molim vas pomoć. hvala happy LP

mirnav

24.06.2013. 13:05

Poštovani,
predzadnju menstruaciju sam imala 27.05. , ciklus mi traje 26 dana, a odnos sa deckom sam imala 09.06. prilikom kog je on ejakulirao u mene.
17.06. pojavile su mi se neke tackice i mrljice slicne krvarenju i trajale su sve do 21.06. kad sam dobila menstruaciju koja je bila prilicno cudna, jer je u pitanju bilo vrlo tamno krvarenje i trajalo je samo taj dan,a sledeci vrlo malo. Dva dana nakon krvarenja uradila sam test za trudnocu i bio je negativan. Da li postoji mogucnost trudnoce i ako ne postoji da li treba da se zabrinem sto mi se pojavilo to cudno krvarenje par dana prije nego sto sam trebala dobiti menstruaciju?
Samo da napomenem, menstruacije su mi uvijek redovne i nikad nisam imala neko slicno krvarenje, i traju oko 3 dana krvarenja i 2 dana mi je vrlo malo krvarenje.
Hvala unaprijed!

24.06.2013. 18:25

Halmiksa nije moguća trudnoća. Ne treba ništa dalje.

Aki ni jedno ni drugo nijemoguće.

Ivana ne radi se o trudnoći. Ne umišljajte si.

Lol ne radi se o trudnoći .

Justme ne umišljajte trudnoću.

Mirnav ako je test negativan, ne trebate brinuti.

klementina

24.06.2013. 23:40

Zasto meni niste odgovorili?

LP!

Crnodite

24.06.2013. 23:40

Postovani!
Zadnju menstruaciju sam imala 13.6 i trajala je 4 dana... Ja i moj decko smo imali odnos 21,22.6.,bez zastite i on je svrsio u meni.Baby majby je pokazao da su mi plodni dani vec bili 20.6, dali je to moguce i kolika je mogucnost da dode do oplodnje? Puno hvala