Autor
|
Poruka
|
lejdib
|
14.01.2016. 19:50
E ovako.. Poslednji put sam dobila 6.12. odnos sam imala 27.12.. Tokom odnosa kondom je spao ali mislim da nije bilo penetracije bez kondoma jer je odma stavio drugi kondom. Menstruaciju jos uvek nisam dobila. Da li je moguce da sam trudna u slucaju da je bilo penetracije?
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
14.01.2016. 21:50
Edysa prema opisanom se radi o menstruaciji.
|
|
Mali ne radi se o trudnoći. LP.
|
|
Trava prema opisanom nemate razloga za strah.
|
|
Lejdib prema opisanom ne radi se o trudnoći.
|
Kron
|
15.01.2016. 13:50
Postovani,
9. dan ciklusa (inace redovni oko 30 dana) doslo je do puknuca kondoma. Na Vasu preporuku sljedeci dan popila je ella one tabletu. Nije bilo nikakvih nuspojava, osim iscjedka koji se i inace svaki mjesec dogadja, s tim da je ovaj puta bio mozda malo obilniji i tamniji nego inace, ali ne zasigurno. Danas je 33. dan ciklusa, procitao sam da je moguce kasnjenje do tjedan dana, to bi znacilo da bi menstruacija mogla nastupiti tek oko 40. dana ciklusa? Malo me panika hvata pa da potvrdimo gradivo.
Lijep pozdrav!
|
|
15.01.2016. 20:55
Ne bi trebalo doći do trudnoće prema opisanom. Normalno je da kasni uz uzimanje pilule za dan poslije.
|
LeahM52
|
16.01.2016. 11:35
Poštovani,
Je li trudnoća moguća u mom slučaju... Prvi spolni odnos s dečkom mi je bio nezaštićen, ali on tada nije uopće ejakulirao upravo iz straha od trudnoće. Svaki sljedeći odnos je bio zaštićen i on je svaki puta nekoliko sekundi prije izvadio i ejakulirao vani, no to je bilo tokom plodnih dana. Nakon tog prvog puta osjećala sam bolove tokom par dana kao da ću dobiti mentruaciju, ali sam pretpostavila da se radi o ovulaciji. Također, ponekad dok mokrim osjećam peckanje, no i za to sam pretpostavila da je jednostavno od prvog puta. Rekla bih da sam prošla sve simptome pms-a (prištići, nadutost...) te sam jučer trebala dobiti i osjećala sam ponovno bolove kao da hoću, no još uvijek imam samo bijeli iscjedak. Možda je glupo spomenuti, ali zadnjih dana sam se svaku noć sjećala snova... Je li moguće da se radi o trudnoći?
|
Studentica94
|
16.01.2016. 13:20
postovani,
imala sam odnos pocetkom i sredinom 12. mjeseca djelomicno bez zastite, napravila sam 3 testa (pocetkom 1. mjeseca) i svi su bili negativni. mjesecnica mi je trebala doci krajem 12.. Zbog prehlade sam pila antibiotike, pa mislim da je to razlog male sukrvice pocetkom 1. mjeseca. Inace mi ciklus traje puno duze od 28 dana pa se inace ne bi ni brinula da nije bilo odnosa pred mj dana. Trenutno imam jako rastezljivi prozirni iscjedak koji podsjeca na ovulaciju, ali nisam sigurna skroz zato me zanima imam li se razloga brinuti oko trudnoce?
Unaprijed hvala na odgovoru
|
|
16.01.2016. 14:00
Leah prema opisanoj situaciji neće doći do trudnoće
|
|
16.01.2016. 14:00
Studentica ako su testovi negativni dakako da se ne radi o trudnoći. Sugerairam da pročitate prijašnje postove o uzrocima kašnjenja menstruacije.
|
Samsunggalaxynote
|
16.01.2016. 16:00
Imao sam odnose s curom uglavnom zasticene.
2-3 puta smo isli metodom prekinutog odnosa s tim da je jednom bilo po drugi put nakon mog orgazma tako da je ostalo sperme dolje.
Nije redovna inace, znalo joj je kasnit i po 15ak dana. Sad joj kasni 2 do 3 dana i rekla mi je da je jednom tijekom dana povracala. Mozda ce malo blesavo zvucat al je spomenula da je neki dan pojela cijelu teglu krastavaca. Ne znam koliko to znaci ista. Tijekom tih odnosa mislim da nisu bili plodni dani i siguran sam da nikad nije do ejakulacije unutar rodnice. Kolike su sanse za teudnocu?
|
anamaria123456
|
16.01.2016. 16:35
Pozdrav, sa deckom sam imala tri nezasticena spolna odnosa.. nije doslo do ejakulacije u mene jer pazimo da ga izvadi iz mene prije ejakulacije. 100%...Naime, sigurno vec tjedan dana lijecim upalu mjehura i pijem Sinersul tablete..a mjesecnica mi kasni vec 4 dana. Dakle trebala sam ju dobiti 12.1. napravila sam 2 testa za trudnoću. prvi prije 2 dana te danas drugi i oba su negativna. zanima me postoji li mogučnost trudnoće i ima li ikakve veze ta upala mjehura s kasnjenjem?
|
anamaria123456
|
16.01.2016. 19:05
Napomena; ovo ljeto dijagnosticirane su mi pseudociste u Douglasovom prostoru ali krajem 11 mjeseca sam isla na dogovorenu kontrolu i ginekolog je uzv-om utvrdio stacionarno stanje... a ovo ljeto otkrivene su zbog kasnjenja menstruacije 2tjedna
|
|
16.01.2016. 19:25
Samsung, niste baš koherentni u opisu. Sugeriram da ako joj kasni menstruacija neka napravi test na trudnoću.
|
|
16.01.2016. 19:25
Anamaria ako je test negativan , ne radi se o trudnoći.
|
anamaria123456
|
16.01.2016. 21:45
Hvala lijepa
|
nadrealno123
|
17.01.2016. 04:00
Postovani,
Imala san spolni odnos s deckom za vrijeme mjesecnice (to je bio zadnji dan, inace traje 6 dana i nie bilo krvarenja tokom dana, a mjesecnice su mi redovite i ciklus traje ugl 28 ili 29 dana)
Inace uvijek koristimo zastitu, ali ovaj put je bilo bez ikakve zastite i to vrlo kratko i ejakulirao je vani.
Vec je jednom ejakulirao prije tog odnosa pa me zanima koje su sanse da zatrudnim i preporucujete li mi konzumiranje za dan poslije? Unaprijed hvala!
|
misbiribis
|
17.01.2016. 13:25
Doktore polne odnose nisam imala 8 mjeseci. 7.1 ove godine sam imala odnos sa zastitom. Sada m kasni menstruacija 2 dana. Pa me interesuje da li je moguce da menstruacija kasni jer nisam imala dugo odnos, a sada pred menstruaciju sam ga imala?
|
|
17.01.2016. 13:30
Neće doći do trudnoće, ne treba pilula za dan poslije.
|