Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

trudnoca?

Autor Poruka

Adejisaa16

18.06.2016. 13:30

Još samo da se nadovežem da imam obilan vodenasti iscjedak . Također se javljaju i bijeli sirasti i žuti iscjedak koji nemaju mirisa .

Dejan Šakoronja, dr. med.

18.06.2016. 18:35

Ne znam da li ste trudna. Morate sačekati da menstruacija nastupi ili izostane. Smetnje koje imate su nespecifične.

Adejisaa16

19.06.2016. 11:35

Posumnjala sam na trudnoću zbog te dvije kapljice krvi , nikad mi se prije to nije desilo . Znači da prvi dan izostatka menstruacije napravim test ? To će biti 14.dan poslije ovulacije. Hvala vam doktore.

19.06.2016. 18:40

Tako je ponovite tets nakon kašnjenja menstruacije od 1-2 dana najranije.

Lovre112

20.06.2016. 14:20

Poštovani , ja i moja djevojka smo imali odnos 5.6. mene zanima pošto smo imali odnos prekinutim snošajem , postoji li mogućnost trudnoće pošto joj je taj dan bila ovulacija , kasni joj menstruacija dva dana , no međutim nema nikakvih simptoma trudnoće , već je bole grudi i ima osjećaj pms-a , samo me zanima vaše mišljenje pošto nije došlo do ejakulacije unutar rodnice . Postoji li mogućnost trudnoće? Unaprijed, Hvala.

20.06.2016. 22:40

Ako ste sigurni da nije bilo ejakulacije onda neće doći do trudnoće.
No mladi ste i neiskusni a djevojci kasni menstruacija, bolje je da trudnoći isključi s tetsom na trudnoću.

dina2909

23.06.2016. 10:00

Poštovani,
12.06.16. imala sam aspiraciju, 16.06.16. bio je enbriotransfer. 18.06.16. dobila sam povišeni tlak pa su me na hitnoj poslali na ginekologiju da se javi njima s obzirom na trasfer, tamo je utvrđeno da se vide 2 gv sa vidljivim zamecima. hcg trebam vaditi 12-14 dan nakon trasfera. sada me zanima dali se 16.06.16. računa kao nulti dan ili je to već prvi dan transfera? također kada najranije mogu raditi kućni test na trudnoću (ciklus je počeo 01.06., a aspiracija je bila 12.06., pa bi to tome prvi dan cilusa trao biti i nedjelju)?
puno hvala
lp

23.06.2016. 17:25

Sigurno se nisu vidjele 2 gv 2 dana nakon transfera. To je nemoguće.
Test na trudnoću ili bolje beta hcg iz krvi napravite najranije nakon 12 dana od transfera.

dina2909

23.06.2016. 19:10

aaa sad ste me zbunili i to jako. kod samog transfera dr. mi ih je pokazao na ekranu gdje su i dao mi slikicu. na hitnoj me gledala dr. na uzv i rekle i ona i sestra da ih vide i još mi ih pokazivale na ekaranu. u otpusnom pisumu napisala da: urađen uzv kojim su vidljive 2gv sa vidljivim zamecima, veličina jajnika normalna, vidljivo malo slobodne tekućine, utvrđena trudnoća 2 tjedna. sa ginekološke strane sve u redu upućuje se internisti radi terapije za krvni tlak.
kako da si sada to objasnim???
puno vam hvala

Sombre

24.06.2016. 11:45

Poštovani, iskreno bih voljela da čujem vas savjet. Naime, 11.05 sam pokušala da izgubim nevinost sa svojim dečkom, medjutim to se nije desilo, ali je on svršio na ulaz u vaginu i naravno kada sam ustala sperma je iscurila, tada su mi bili plodni dani. Nakon sat vremena od toga popila sam Ellaone pilulu. 25.05. uredno sam dobila menstruaciju,bez kašnjenja, bila je uobičajena. 08.06. Mi se pojavilo krvarenje, koje je trajalo sam taj dan, a sljedeća menstruacija trebala mi je biti 20.06, ali kasni već pet dana.zanima me da je je to znak trudnoće, ili pak hormonski poremećaj zbog tablete, ili nesto treće? Unaprijed hvala na odgovoru, srdačan pozdrav!

24.06.2016. 13:15

Dina poslušajte doktoricu na hitnoj. Poslušajte me što sam vam napisao.

24.06.2016. 13:15

Sombre ne radi se o trudnoći.