Autor
|
Poruka
|
Blackandel
|
22.10.2017. 18:20
Lp
Rodila sam prije 2 i pol mj carskim rezom
Mengu jos nisam dobila medutim prekjucer mi je bilo malo roskastog iscjedka a jucer smede skroz
Dojim
Dali je moguce iako je parter ejakulirao van da sam trudna? Ili je to normalno?
|
Ivo Balenović, dr. med.
|
22.10.2017. 20:05
Poštovana, budući da niste još dobili menstruaciju moguće je da je došlo do krvarenja zbog hormonskog disbalansa. Ukoliko sumnjate na trudnoću preporučam test.
|
Frudela30
|
03.11.2017. 12:45
Poštovani,
Zadnju menstruaciju sam dobila 9.10. inače mi ciklusi nisu bas redoviti i znaju varirati 4-5 dana. Imala sam nezaštićeni odnos 22.10. ali nije došlo do ejakulacije.
Prekjucer me odjednom ulovila užasna mučnina s nagonom na povraćanje i smetanje mirisa hrane, parfema i ostalog. Tada sam i primjetila smećkasti iscjedak. Mučnina je još aktualna i proteze se gotovo kroz cijeli dan s glavoboljom.
Znam da je gotovo ne moguće, ali ima li mjesta za paniku?
Lp
|
Ivo Balenović, dr. med.
|
05.11.2017. 20:15
Poštovana, prema navedenom teško da je došlo do trudnoće. Simptomi koje navodite veoma su nespecifični i mogu biti posljedica enteroviroze. Ukoliko menstruacija ne dođe na vrijeme napravite test.
|
nebitno1999
|
14.11.2017. 22:30
Postovani, imam problem. Naime vec 2 dana imam slab smedi iscjedak nakon brisanja i bolove u donjem dijelu trbuha ko kad trebam dobit menstruaciju. Menstruacija mi je trebala doci prije 2 dana, ali su mi menstruacijski ciklusi neredoviti. Imam li razloga za brigu? Svaki spolni odnos nam je zasticen te uvijek na kraju provjeravamo. Molim brzi odgovor, hvala. Lp.
|
Ivo Balenović, dr. med.
|
15.11.2017. 10:20
Poštovana, simptomi koje navodite govore u prilog pms-a. Ukoliko koristite zaštitu ne bi se trebalo raditi o trudnoći.
|
Flower410
|
22.11.2017. 09:15
Postovani,
Molim Vas za pojasnjenje situacije. Menstruaciju sam uredno dobila 11. Ovoga mjeseca i sve je bilo uobicajeno. Krvarenje obicno traje 6 dana. Taj sesti dan sam imala spolni odnos i poslije toga a do danasnjeg dana svako jutro uocavam smedji iscjedak. Ne znam radi li se o nekoj povredi prilikom odnosa ili o zaostaloj krvi poslije menstruacije? Sve se cini normalnim pa ne znam bi li trebala na pregled ili je ovo normalno? Zadnji put sam kod ginekologa bila prije par mjeseci i nalazi papa testa kao i ultrazvuk su bili uredni.
Lp
|
Ivo Balenović, dr. med.
|
22.11.2017. 09:50
Poštovana, moguće da se radi o blažoj hormonskoj neravnoteži (produljeno djelovanje žutog tijela?). Ukoliko bi se ponavljalo u idućim ciklusima savjetujem da učinite analizu hormona.
|
njuska55
|
30.01.2018. 10:00
Postovani,
Treci mi je mjesec kako ne pijem Lyndinette 20 te su mi do sad moja tri ciklusa redom trajali, 23 pa 24 dana.
Menstruaciju sam imala 04.01., a nezadticeni spolni odnos 21.01. Nije bilo ejakulacije u rodnicu, vec izvan nje, nekoliko sekunda prije samog cina. Partner mi je jednom odgodio orgazam pa me strah da je pri tome izaslo nesto sperme u rodnicu, ako je to moguce.
29.01. mi se u prijepodnevnim satima javio smedji iscjedak koji je povremeno crven, slabijeg pa nesto jaceg izljeva sa sitnim ugruscima. Takodjer mi je prisutna bol u ledjima. Grcevi u donjem dijelu trbuha su bili prisutni, ali su prestali te nisu dugo trajali. Krvarenje mi je oskudnije od mjesecnice, cak za dnevni ulozak. Nisam sigurna o cemu je rijec. Ejakulacije u rodnicu nije bilo, a zanima me vase misljenje i u kojoj fazi ciklusa mislite da sam bila u vrijeme spolnog odnosa.
|
Ivo Balenović, dr. med.
|
30.01.2018. 17:55
Poštovana, vjerojatno se radi o menstruaciji slabijeg intenziteta, ali za svaki slučaj učinite test na trudnoću.
|
sanidica
|
02.02.2018. 16:30
Postovani, menstruaciju sam inala od 22-25 danas mi se javio smedji iscedak u malim kolicinama. Da li je to normalno ako mi je sada ovulacija ili imam neki problem ? Hvala
|
Ivo Balenović, dr. med.
|
02.02.2018. 20:45
Poštovana, nema razloga za brigu. Radi se o ovulacijskom krvarenju.
|
Koala25
|
04.02.2018. 21:45
Postovani.,
Zadnja menstruacija je bila 24tog 1. Odnos sam imala 26.1.prvo sam imala normalni iscjedak I sad vec par dana imam sedi mozda i tamnocrveni iscjedak. O cemu se radi? Imam I bolove u jajnicima. Trudna?
|
Koala25
|
05.02.2018. 01:20
Uz smedi iscjedak imam I bolove. A inace imam stalno bijele iscjetke stalno moram imat dnevni ulozak da li bi bilo dobro koristit kanesten.?
|
Ivo Balenović, dr. med.
|
05.02.2018. 21:20
Poštovana, prema navedenim datumima, najvjerojatnije se radi o ovulacijskom krvarenju i bolovima. Trudnoća nije u pitanju. Nema potrebe za canestenom
|
Daki100
|
06.02.2018. 19:10
Postovani.
Juce sam imala manji svetlo smedji iscjedak.
A danas sam vec imala malo veci tamno smedji iscjedak. Inace sam u danima ovulacije, a danas mi je najplodniji dan. A odnos sam imala pre 9 dana, bez zastite ali momak je izvadio i pre vremena cak. Pa me zanima da li bi to moglo biti zbog ovulacije ili nesto drugo ? Unapred hvala.
|
Ivo Balenović, dr. med.
|
07.02.2018. 12:20
Poštovana, najvjerojatnije se radi o ovulacijskom krvarenju. Nema razloga za brigu.
|
Daki100
|
07.02.2018. 16:40
Postovani, hvala vam na odgovoru. A i samo da naglasim da je odnos bio tokom neplodnih dana, tako da vjerovatno i jeste tako kao sto vi kazete. Lp.
|
Ivo Balenović, dr. med.
|
08.02.2018. 11:35
Devet dana prije ovulacije su neplodni dani tako da nema razloga za brigu.
|
Daki100
|
11.02.2018. 17:55
Postovani. Ponovo ja.
Ovulacija mi je prosla u petak, ali iscjedak jos uvek ne prolazi. U petak sam imala rozikasti iscjedak. A evo vec dva dana imam crni iscjedak, od kako je prosla ovulacija. Ja sam cula da je crni iscjedak prehlada. Ali zanima me vase misljenje?
|