Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Liječenje Candide

Autor Poruka

mj3185

05.05.2015. 07:00

Postovani,
Nisam znala gdje da pitam stoga Vas pitam ovdje. Naime,prije nekoliko dana sam osjetila bol pri odnosu,cak i krv te peckanje pri mokrenju i pojacan iscjedak.
Imam 22 godine i pijem Logest inace.
Otisla sam kod ginekologa koji me pregledao i dao mi poligynax vaginalete.Koristila sam ih kako je navedeno,no jos uvijek imam simptome...idem ubrzo opet na pregled ali me zanima i Vase misljenje.

Mnogo hvala

gost0405

05.05.2015. 07:00

Sta da uradim povodom gljivicne upale?

Dejan Šakoronja, dr. med.

05.05.2015. 16:15

mj3851, ako imate smetnje kod mokrenja onda se javite obiteljskom liječniku,

05.05.2015. 16:15

Probajte s malo dužom terapijom lokalno u obliku vaginaleta i terapijom na usta.

ketty3

07.05.2015. 22:00

Poštovani, često patim od gljivične infekcije cca svakih 3 mjeseca javlja se svrbež, pečenje i nelagoda izrazito navečer.
U veljači sam posjetila ginekologa koji mi je preporučio Vagisan Mikro Kombi vaginaleta+krema, to sam uzimala i prošlo je. Također mi je rekao kako se za takve stvari ne treba dolaziti kod ginekologa već da si mogu sama kupiti nešto u ljekarni (jednostavno je užasno škrt davati nešto na recept). Prije 4-5 dana svrbež i pecakanje se opet javilo i odlučila sam na svoju ruku kupiti Canesten 3 vaginalete kremu još imam vagisan kada sam stavljala 2. vaginaletu primjetila sam otopljene tablete javio i svijetlo crveni tj. rozi iscjedak koji je bio još i idući dan uz otopljenu tabletu. Zanima me da li je to opasno, da li je to nuspojava i da li da uzmem još danas tu treću vaginaletu ili ne?
Srdačan pozdrav

09.05.2015. 03:10

NIje opsano. Stavite i vaginaletu danas.

ketty3

09.05.2015. 20:00

Poštovani, evo javljam se opet, iskoristila sam sve 3 vaginalete i dalje krvarim a neznam zbog čega. Menstruaciju sam imala 26.4-1.5 i to s time da mi je u 3 mjesecu preskočila (imala sam samo par kapi i to dva dana) a u drugom mjesecu ju uopće nisam imala. Sve je bilo normalno što se tiče menstruacije prije tjedan dana ali brine me to da možda to krvarenje i nije od vaginaleta već možda zbog poremećaja. Samo što se je ko za inat javilo baš nakon korištenja vaginaleta. Zabrinuta sam, odnose nisam imala već pola godine, u veljači sam napravila papa test i pregled sve je bilo dobro jedino što često imam gljivične infekcije. Što Vi mislite, da li je sad to krvarenje uzrokovano vaginelatama ili bi mogla biti riječ o kakvom poremećaju? Krv nije klasične boje kao prava menstruacija već između tamno roze i svijetlo crvene boje, ujutro sam primjetila također i još uz to ostatke otopljene tablete. Hvala na Vašim odgovorima
Lijep pozdrav

10.05.2015. 13:05

Savjetuje skori pregled. Moguće je od upale, ciste , hormonskog poremećaja.

Splitoneum

13.05.2015. 13:40

Zdravo! Vec godinu dana imam vaginalne infekcije, bjelicast i ne tako.obiman sekret. U pocetku sam to rejsavala canesten.kremom koja mi je pomogla, ali nakon par dana opet se vrate simptomi. Onda mi je.ginekolog radio VS gdje je.bila III i VI grupa, pa mi.je dao polyginax vaginalete. Nakom par dana.poboljsanja.neprijatan miris zuckastog sekreta iz rodnice i bol u.donjem dijelu stomaka pa mi je dr dala Neo Penotran 7 dana. I opet nista. Sad imala upalu vulve, sa blazim.otokom, crvenilom, peckanjem, perutanjem koze i spolja genitalija i.oko anusa. Vise ne znam sta da.koristim i kako.da se.rijesim toga. I u toku.odnosa imam bolove i neprijatnosti. Hvala vam

13.05.2015. 17:05

Zatražite svoju doktoricu da vam napravi briseve cerviksa. Svakako je nužna terapija i pratnera.

carp

20.05.2015. 00:05

Poštovani
Moja djevojka koristi rojazol vaginalete koje joj je propisao ginekolog zbog gljivična infekcije +canesten krema
ja sam na glavicu dobio crvene točkice uz svrbež i ja sam koristio 7dana canesten ali se te točkice nisu sve povukle ima još pokoja svraba vise nema
Dali je potrebno još da mažem ili mi savjetujte nešto drugo
Hvala

20.05.2015. 10:05

Mažite još koji dan.

mikbob

21.05.2015. 17:25

Poštovani,
uz primjenu antibiotika uvijek dobijem i gljivice. Pošto moram poceti piti antibiotik mogu li preventivno uzimati Lactogyn kapsule i Plimycol kremu jednom dnevno ?
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru

21.05.2015. 21:40

Dakako. Toplo preporučam.

easyA

26.05.2015. 13:30

Postovani, u zadnji dva tjedna sam primjetila da imam gust, bijeli iscjedak. Nema neugodnih mirisa, ali zna me dosta svrbjeti. koristim mirisne dnevne uloske, a citala sam da moze biti od toga. Spolnih odnosa nema vec 3 mjeseca. Htjela sam pitati mogu li ispirati rodnicu kamilicom? Je li to preporucljivo?

26.05.2015. 22:35

Koristite Canesten vaginalete tri večeri rađe.

29.05.2015. 23:10

Postovani doktore smijem li se mazati obicnom canesten kremom (10mg/g krema coltrimazolum) ili iskljucivo mora biti gyno-canesten? Hvala vam happy

30.05.2015. 20:20

Može obična.

hanab

18.06.2015. 01:50

Poštovani,

mom partnru je u ejakulatu pronađen manji broj bakterije e.colli. Ja imam bijeli jezik i čitajući po portalima moguće je da imam candidu. Ponekad imam iscjedak koji je gust ali bez neugodnog mirisa. Ponekad tokom odnosa isto imam taj iscjedak ali mog partnera zna poslije odnosa da pecka penis i primijeti nešto poput iritacije na glaviću... Da li je moguće da imam candidu i šta mi preporučujete? lp

18.06.2015. 11:00

Canesten za njega a za vas ako se radi o oralnoj kandidijazi preparat za istu.

Nazad
1 ... 30 31 32 33 34 35 ... 62
Naprijed