Kontracepcija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Qlaira

Autor Poruka

Nataša Šemnički, dr. med.

16.10.2012. 11:25

Lolica144 ,

sigurnije je dodatno se zaštiti ovaj ciklus.

L.p.

valentina90

16.10.2012. 22:40

evo imam jedno pitanje....htjela bi pocet sa vitminima IMMUN44 zanima me dali bi to smanjilo ucinkovitost pilula?

17.10.2012. 19:15

valentina90,

nažalost nepoznat mi je satav ovog proizvoda pa ćete se morati posavjetovati s ljekarnikom ili distributerom.

L.p.

michenn

22.10.2012. 22:30

Postovana,
prije 3 mj sam pocela piti Qlairu. Na 19. piluli pojavio se smeckasti iscjedak a nakon toga i menstruacija. Danas sam popila 26. pilulu i krvarenje jos traje,no sada je nekako sluzavije i nema mnogo krvi. Zanima me trebam li posjetiti ginekologa ili je sve u redu?
Hvala!

valentina90

23.10.2012. 09:35

je li normalno da dobijem neko kao krvarenje na 12. tableti? (ovo mi je 3. kutijica)

24.10.2012. 11:35

michenn ,

ako se ponovi sa slijedećom kutijom javite se ginekologu.

L.p.

24.10.2012. 11:35

valentina90 ,

ako se nastavi ponavljati potrebno je promjeniti tablete ili dodati gestagene u dugoj polovici kutije

L.p.

marija007

29.10.2012. 18:40

Poštovani,
pijem tablete već drugi mjesec. U posljednjih par tjedana sam primjetila da me tokom odnosa boli vanjski dio rodnice,čak i nekoliko centimetara iznutra. U posljednjih par dana ta vanjska bol je postala svakodnevna. Da li mi se to događa zbog tableta ili se radi o nečemu drugom?
Lijep pozdrav

30.10.2012. 19:55

marija007

potrebno je učiniti pregled kako bih se isključila upala.
Možete pokušati smanjiti tegobe sa Feminella hylosoft vag svaku 2. večer uz Rosalgin oblog izvana 2xd uz premaz nevenovom mašću ozvana.

l.p.

Maza302

01.11.2012. 19:30

Poštovani,
upravo završavam prvu kutiju Qlaire i već sam sad jako razočarana ovim tabletama.
Od 15-og dana imam smeđi iscjedak (menstruaciju još nisam dobila) i užasne emocionalne reakcije.
Zaista se pitam koja je poanta uzimanja tableta na koje se treba privikavati do 6 mjeseci i s kojima se samo mučim?!
Jer gotovo dvotjedni iscjedak je za mene, a i za mog partnera mučenje!
Kako da objasnim partneru da će se idućih nekoliko mjeseci (možda i pola godine) u mojem intimnom dijelu susretati sa smeđom sluzi i tamnim komadićima?
To nije nimalo privlačno ni meni, a ni njemu!
Molim vas, recite mi što da radim?
Zašto je Qlaira toliko bolja od drugih tableta kad evidentno 0stvara probleme brojnim ženama, i zašto ju ginekolozi propisuju šakom i kapom?
Ako već pijem kontracepcijske tablete, onda se ne želim pola mjeseca suzdržavati od spolnih odnosa jer mi je neugodno zbog smeđeg iscjetka!
Ova kritika dakako nije upućena vama, već samo dokazuje kako Qlaira djeluje na moje emocije!

Lolica144

02.11.2012. 11:35

postovana,
nakon popite tablete i 3 i pol sata imala sam mekanu stolicu, moram li uzeti jos jednu tabletu? to mi se desilo na 24 (danasnjoj piluli)
Unaprijed hvala na odgovoru

03.11.2012. 17:40

Lolica144 ,

ne morate.

l.p.

valentina90

05.11.2012. 19:25

opet me nesto muci na 12.tableti sam dobila kao mengu koja je trajala do 22.tablete,tada je nastupio nekakav smedi iscjedak sa komadicima.ovo mi je sad 3.kutija,a 2. kutija mi je savrseno prosla,dosla mi je kad je trebala i otisla kad je trebala.sto da sad radim?ostale su mi jos dvije bijele i prelazim na 4. kutiju,da popijem to i da vidim kako ce biti na 4. kutiji ili?jer sam svjesna da mora proci bar 6 mj prilagodbe

07.11.2012. 14:25

valentina90 ,

ne mogu vam točno odgovoriti jer vas nisam pregledavala.

l.p.

valentina90 ,

ne mogu vam točno odgovoriti jer vas nisam pregledavala.

l.p.

Maza302,

konzultirajte se o konverziji na druge tablete.
Ono što je drugima dobro ne znači da je i vama, zato je potreban individualni pristup u odabiru tableta.

L.p.

petraa21

12.11.2012. 11:10

poštovana,

uzimam qlairu već 5 mjeseci, od 2. kutije na 15. tableti dobijem oskudno krvarenje i tako cijelo vrijeme.
ginekolog mi je rekao da ne odustajem da se još privikavam i da je to normalno.
nemam nikakvih nuspojava od tableta, ali zanima me koliko će još to trajat?

Lijep pozdrav

19.11.2012. 12:40

petraa21,

ako ste učinili ginekološku kontrolu kojom se isključila upala i drugi uzroci uranjenog krvrenja moguće je dodati vam Duphaston tbl od 12.d.m.c. kroz 10 dana i tako 3mj.
Ako niti to ne pompogne ponovna kompletna gin kontrola i ev konverzija kontracepcije.

L.p.

aeon:)

20.11.2012. 12:00

poštovani,
pijem Qlairu več nešto više od godinu dana, i nemam nuspojava ni ništa, sve je u najboljem redu,mjesečnice su oskudnije ali normalne i traju oko 2 dana. Samo me zanima, danas trebam počet s novim pakiranjem,a nakon što sam popila drugu crvenu pilulu u prethodnom pakiranju, pa sve do danas (znači neka 3 dana) imam smeđkast iscjedak, znalo mi se to nekoliko puta dešavati ali ne tako oskudno, pa mi je ginekologica uvijek rekla da je to zapravo mjesečnica. A sad me malo ulovila panika, iako sam pila pilule redovito, nisam nikad kasnila 12 sati sa pijenjem, pa dali je to uredu da mi je ovaj mjesec mjesečnicu zamjenio taj smeđkasti iscjedak ili nije?
Hvala.

21.11.2012. 18:30

aeonhappy ,

obzirom da se ponavlja onda se radi o krvrenje.
Ako vas je jako strah učinite test.

l.p.

Nazad
1 ... 17 18 19 20 21 22 ... 39
Naprijed