Psihijatrija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 667 | Broj poruka: 1506

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

----------

Autor Poruka

dijana

20.12.2004. 19:53

cao svima! iMAM PITANJE VEZANO ZA FLUOXETIN!Inace mi je 30 godina i imam depresije i sve vezano uz njih!!!fluoxetin sam pocela uzimati u 6-om mjesecu trudno ce tj 01,06 ove godine ispocetka pola a onda cijelu tabletu tj.20mg.pri kraju trudnoce smanjila sam opet na pola tabl, i sad vec 5 tjedana uzimam opet cijelu(20 mg):Ali neosjecam nikakvo poboljsanje.Nesigurna sam, strasljiva,tuzna,nekoncentrisana.beba je vec 3 mjeseca i voljela bi da opet ucestvujem u ovom zivotu ali neznam dali je lijek pokazao svoje djelovanje ili mozda jos nije poceo djelovati.jednostavno neznam kako dalje i sta da radim.Hvala unaprijed i pomozite mi...

Prof. dr. sc. V. Folnegović Šmalc

17.03.2005. 13:01

Lijek je već morao početi djelovati ( učinak se postiže oko 3-5 tjedana).Fluoxetin je dobar i prokušan lijek , no ako nije pokazao učinka vjerojatno će trebati povisiti dozu o ćemu će trebati posavjetovati sa svojim psihijatrom, osobito ako dijete dojite.