Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Trudnoća?

Autor Poruka

Minionka

05.07.2017. 13:45

Poštovani,ja sam prije 4 dana dobila menstruaciju,dakle 28.dan ali ja obično pred menstruaciju imam bolove ko da ću ju dobit,a ovaj put ih nisam imala,došla je na vrijeme al je boljela samo prvi dan dok inače boli cijelo vrijeme,tekla je prvih tri dana do popodneva jako kasnije ko da je nestala i danas je samo kapljica,dakle ko da je nestala,a inače mi ide jače sve do četvrtog dana uz bolove,a nemam ni bolove,to je bilo samo prvi dan,traje dakle 6 dana jer onda ide manje od četvrtog do šestog i rastegne se dok skroz ne nestane,imam jake mučnine,slabije jedem,izgubila sam na kilaži i imam pritisak na mjehur,svako malo idem na wc i onda zna bit samo po par kapi,šta to znači?

Ivo Balenović, dr. med.

05.07.2017. 19:05

Poštovana, menstruacija ne mora uvijek biti istog intenziteta i duljine trajanja. Bolovi su povezani s koncentracijom prostaglandina u endometriju koja isto tako ne mora svaki ciklus biti ista.

Minionka

06.07.2017. 18:30

Poštovani,jučer me čak i malo boljelo dok sam urinirala al to samo jednom kasnije više ne i opet je bilo kao malo krvi,ili možda to šta sa bubrezima povezano,upala neka? S tim da sam sa dečkom imala prethodno nezaštićeni odnos i on je ejakulirao u mene

Ivo Balenović, dr. med.

07.07.2017. 09:45

Poštovana, prema navedenom moguće je da se radi o urinarnoj infekciji. Preporučam da učinite sediment urina i urinokulturu.

Minionka

09.07.2017. 00:25

Poštovani,bila sam kod doktorice opće prakse i dala mi je uputnicu za krv,urin i bas mikrobiološki,ali mi je također i rekla da neka kupim test za trudnoću za svaki slučaj,meni je jučer nestalo krvarenje,dakle po tome sam krvarila 6 dana,i ništa me ne boli,samo mi se jako urinira,mučno mi je i grudi su me počele iritirati

Ivo Balenović, dr. med.

09.07.2017. 15:45

Možete napraviti test ali ako ste dobili menstruaciju ne radi se o trudnoći.