Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Trudnoca

Autor Poruka

Ljubaav

12.10.2016. 15:10

Poštovanje. Molim vas za pomoć. Muž i ja već dvije godine željno čekamo bebu, međutim, još nikakvih rezultata. prija nekoliko dana mi se desilo blago krvarenje, nije čak bilo na vešu, nego sam vidjela poslije upotrebe toalet papira, da je krv. Drugi dan sam imala samo smeđi iscjedak, a već treći dan nije bilo ništa. To mi se prvi put dešava. dakle, zadnja menstruacija je bila 21.09., a to krvarenje se pojavilo 08.10. Kod mene inače menstruacija kasni 5-7dana. Da li postoji mogućnost trudnoće, ili je nešto drugo u pitanju??' Molim vas pomozite..

Dejan Šakoronja, dr. med.

12.10.2016. 21:45

Mislim da se ne radi o trudnoći, no za svaki slučaj napravite test na trudnoću.

euro12

12.10.2016. 22:05

Postovani . Peti dan menstruacije imala sam odnos sa deckom, gdje je on ejakulirao u mene( menstruacije mi nisu redovne). Nakon dva sata popila sam tabletu za dan poslije. Moja pitanja su :
Da li je moguca trudnoca ? Da li da uradim test , od odnosa je proslo 3 sedmice i koliko je nezdrava pilula za dan poslije?
( ovo je prvi put da se ovakvo nesto desi, a i da uzmem pilulu za d.p i nadam se zadnji ) . Hvala Vam !

Dejan Šakoronja, dr. med.

13.10.2016. 12:00

Odgovorio sam vam.