Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Trudnoca

Autor Poruka

anamalie

22.05.2016. 23:05

Dobar dan htjelabi pitat danas sam dobila menzis prvi dan. A imala sam i spolni odnos ali nije svrsio u mene. Zanima me jel mogu ostat trudna

Dejan Šakoronja, dr. med.

23.05.2016. 17:20

Nećete ostati trudna. Ne brinite.

Amy57

14.04.2017. 17:45

Poštovani, mozda mi je glupo pitanje ali sestra mi pokusava ostati u drugom stanju. Sa ginekoloske strane je sve ok, ali u krvnoj slici su joj poviseni limfociti, 58% su a leukociti su uredu 5,4 malo su joj sniženi i granulociti,i doktorica kaze da je vjerovatno virus u pitanju.. ako su poviseni limfociti smije li piti beta glukan, i dali moze ostati trudna ako ga pije s obzirom da uništava nepoznata tijela u organizmu dali ce unistiti i spermatozoide npr... i da li moze uopšte zatrudnit ako su poviseni limfociti, kolko sam skonala to su antitijela.. u trudnica inace budu niski.. molim Vas za odgovor.. lijep pozdrav

Ivo Balenović, dr. med.

15.04.2017. 18:00

Poštovana,
vjerojatno je viroza u pitanju. Može slobodno uzimati beta glukan, nema nikakav negativan utjecaj na trudnoću.

mnek0161

16.04.2017. 20:40

Poštovani, djevojka i ja smo zadnji zaštićeni odnos imali 01.04. Sve prethodni odnosi bili su također zaštićeni + prekinuti odnos. Menstruaciju je trebala dobiti 31.03. Danas je primijetila lagano krvarenje smećkaste boje, par sati nakon toga na ulošku nije bilo ničega? Možete li mi reći o čemu se radi i što nam je činiti? Hvala i lijep pozdrav.

Ivo Balenović, dr. med.

17.04.2017. 10:50

Poštovani,
što prije neka napravi test na trudnoću. Tek kada se trudnoća dokaže ili isključi moći će se primijeniti odgovarajuća terapija.