Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Trudnoća ??

Autor Poruka

As55

03.02.2016. 10:50

Postovani doktore.

1.1.2016. Decko i ja smo imali "suvi sex".. On je ejakulirao u gace.. U toku toga imao je sorc, a ja pidzamu.. Presvukao se odma posle i oprao je ruke.. njegove ruke su bile na mom gluteusu, ali samo na pocetku.. ja sam dobila 11. 1.2016.
U petak 29.2. 2016. U autobusu je bilo mnogo zagusljivo, i meni je bilo muka i vrtelo mi se u glavi... prethodni dan, sam se videla sa deckom, i on je imao virus, pracen kasljem, mucninom, temperaturom, povracanjem..
30.2. 2016. Meni je bilo muka, glava me bolela, vrtelo mi se malo u glavi.. sutra dan je prestalo skoro sve.. ali juce 2.2.2016. Osetila sam bol u krstima, bol u grudima, mucninu, i koja bubuljica.. ali sve to povezujem sa virusom a i trebalo bi da dobijem ovih dana..
Imam beli, nekad zuckasti sekret.. osecam kao da mi je zeludac prazan nonstop, i zbog toga mi je muka, imala sam zatvor( ali ja inace imam zatvor) i popila sam
Panlax, creva i zeludac mi se konstantno oglasavaju.. inace pre nikad nisam imala odnos i himen mi nije ostecen..
Da li je moguca trudnoca ili samo PMS i virus?

Dejan Šakoronja, dr. med.

03.02.2016. 19:20

Ne radi se o trudnoći.

As55

03.02.2016. 21:10

Nemam vise mucnine, ali imam bolove u prepunama kad se smejem, i osecam se malaksalo mnogo.. da li je moguce da se to desama pre menstruacije, ili da me virus jos drzi.. jer nisam sigurna da je moguca trudnoca, ali opet sumnjam na to.. ?!

Dejan Šakoronja, dr. med.

04.02.2016. 21:20

Odgovorio sam vam. LP