Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

trudnoca

Autor Poruka

Ivanacat

21.10.2015. 13:05

Trudna sam 4.5tjedna trudnoca nije bila pćanirana..imam epilepsiju i trosim 200mg lamictala ujutro,100 popodne i 500mg depakina chrono navecer...zanima me vase misljenje

andjeo23

21.10.2015. 16:30

Pozdrav.. Imala sam nezasticen spolni odnos 29.4. od tada mi je svaka menstruacija stizala na vrijeme, međutim , zadnju menstruaciju sam dobila devet dana ranije, tačnije 18.9. Stomak me uzasno boli i napuhan je, plus sto sam dobila nekoliko kilograma. Na drugim forumima sam citala da je moguce imati menstruaciju za vrijeme trudnoce, tako da ne znam sta da radim. Zanima me koji bi mogao biti razlog ranije menstruacije i da li ima ikakve sanse za trudnocu. Unaprijed hvala!

Dejan Šakoronja, dr. med.

22.10.2015. 00:10

Andjeo naravno da se ne radi o trudnoći. S obzirom na senzacije u donjem trbuhu sugeriram pregled i UZV.

Dejan Šakoronja, dr. med.

22.10.2015. 00:15

Ivanacat čim prije se javite neurologu za ev. reviziju terapije. Imao sam dosta trudnica sa epilepsijom.