Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Trudnoca

Autor Poruka

Sis

16.07.2015. 00:45

Zdravo! Dobila sam 5.06. i trebala sam dobiti 3.07,ali mi je kasnila 7 dana. Nikad mi nije kasnila ma ni jedan dan, uvjek sam dobijala redovno. I nakon 7dana kasnjena dobila sam i imala 4 dana, inace imam 6. Imala sam ne zasticen sek, gdje je moj partner svrsio u mene. Da li je moguce da sam trudna?

Pozdrav!

Dejan Šakoronja, dr. med.

16.07.2015. 22:15

Prema opisanom msilim da se ne radi o trudnoći.

Nana87

09.08.2015. 11:05

Poštovani,
molim vas za savjet, s obzirom da mi menstruacija kasni 5-6 dana, napravila sam test za trudnocu i test je pozitivan, naime trenutno mi je ginekolog na godisnjem odmoru, a i sama bi za tjedan dana trebala ići na more, moram li nužno na pregled prije godisnjeg odmora, pa da dobijem zeleno svijetlo za kupanje u moru...ili mogu ići bez straha?

09.08.2015. 23:50

Svakako bi bilo posjetiti ginekologa. Ne razumijem zašto se ne bi mogli kupati u moru?

Nana87

10.08.2015. 11:40

Osobno mislim da je to sasvim ok, ali s obzirom da mi je prva trudnoca, malo su me drugi uplasili...samo zato sam zbunjena..hvala za savjet, pozdrav

10.08.2015. 23:45

Molim.

nepoznata101

12.08.2015. 19:45

Imam jedno pitanje u vezi mojoj trudnoci i molim vas da mi odgovorite. Prije 2 godine imala spontani pobacaj i sad evo opet trudna..Bila sam na prvoj ekografiji rekli su mi da sve je u redu imala sam samo ono braonkast iscjedak i za nedelju dan opet sam isla i druga ekografija je bila u redu a tad sam bila u 7 nedelji trudnoce ( moja zadnja menstruacija je bila 09 06 2015 ) na snimku je imalo samo onu g. kesu.. Odma ginekolog mije dao da odem za nedelju danu zato sto nije mogao da vidi embriona niti da mu cuje srce.. Nakon nedelju dana opet isto ona kesa je porasla 14mm a embriona jos nema u 8 nedelji i 6 dana..sledeci pregled je za nedelju dana.. Inace ima neuredan ciklus dali je moguce da je dosle kasnije do oplodnje i dali ima sanse da se embrion pojavi.Hvala vam unapred.

13.08.2015. 00:50

Moguće je. No za tjedan dana od prijašnjeg uzva plod bi se već pojavio.