Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Trudnoca

Autor Poruka

nepoznatdecko

09.06.2015. 14:25

Postovanje doktore,imam jedno pitanje,ovako ja i djevojka smo imali "odnose" ali ona je nevina ja sam svoj spolni organ samo malo stavio u njenu vaginu tako smo imali odnose nekoliko minuta kada sam izvadio svoj spolni organ vidio sam nešto nalik spermi mislim da je to bio predejakulator,znaci nisam svršio u nju uopste dali je moguće da ona zatrudni(i dalje je nevina) hvala ...

Dejan Šakoronja, dr. med.

09.06.2015. 18:15

Neće doći do trudnoće ako nije bilo ejakulacije. To što ste opisali vjerovatno je sluz,.

Milica1987

14.06.2015. 01:05

"Postovani doktore dobar dan, imam jedno pitanje ako mi mozete pomoci. Ciklusi su mi godinama redovni 25,26 dana. Odnos sam imala dan pred menstruaciju, i sutra dobila krvarenje za koje mislim da je menstrualno jer sam tog dana i ocekivala menstruaciju. Drugi odnos sam imala 10 i 11tog dana ciklusa, za koji mislim da su mi plodni dani. Ostala sam trudna, prvi UZ je radjen 4nedelje i 2dana od menstruacije, video se samo gestacijski mesak 4,7mm bez vidljivih unutrasnjih ehoa. Mene zanima kada sam ja zacela, dali postoji ikakva mogucnost da je to bilo dan pred menstruaciju? Veliki pozdrav za vas.."

14.06.2015. 11:05

10 ili 11. dana ciklusa.
Trudnoća se vodi od prvog dana zadnje menstruacije.

euforija

14.06.2015. 22:40

Postovani doktore,

muče me bolne grudi odmah nakon menstruacije. Zadnju menstruaciju sam imala 26.5. i trajala je 5 dana. odmah nakon toga osjetila sam bol u grudima, koja se prosirila i sada me dosta bole. sljedecu menstruaciju trebam dobiti tek 24.6, što me malo zbunjuje jer su simptomi dosta uranili. da li je moguce da simptomi menstruacije toliko urane. sto se tice spolnih odnosa, koristim kondom kao zastitu i to tijekom cijelog odnosa. ne bih trebala biti trudna, ali ovi simptomi su dosta cudni. uz to se pojavio i zuti iscjedak koji je malo gusci nego inace, te me on takodjer dodatno zabrinjava.

Unaprijed zahvaljujem

16.06.2015. 00:30

Moguće je. Pričekajte menstruaciju pa ćete vidjeti hoće li se bol u dojkama smanjiti odnosno nestati.