Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Trudnoca

Autor Poruka

marin4e

14.03.2015. 21:00

Zadnja mentruacija bila mi je 16 fevruar a imala sam nezasticeni odnos 14 mart i mislim da mu je malo uletelo. Dali je moguce da zabremenim uzimajuci u obzir da to je 27 dan od zadnje menstruacije. Imam sve simptome kao da cu dobiti al ipak sam mnogo uplasena. Hvala unapred

Dejan Šakoronja, dr. med.

15.03.2015. 04:25

Ne brinite. Dobit ćete menstruaciju.

sandra0503

04.05.2015. 18:05

Postovanje! Imam 18 godina i jucer sam imala prvi spolni odnos sa deckom, a plodni su mi dani. Prvi puta je svrsio izvan mene i bez dodirivanja sa mojon vaginom te nakon tga oprao spolovilo sa vodom i sapunom. Nakon dva sata sam imala odnos sa njime i koristio je kondom. Nije svrsio u njega, ali je kondom puknuo... Postoji li mogucnost da ostanem trudna i postoji li mogucnost da je ostalo sperme na spolovilu od porvog puta iako se je oprao i proslo je dva sata izmedu svrsavanja i puknuca kondoma u meni...

04.05.2015. 21:15

Šansa je jako mala, samo teoretska.

babylove25

12.05.2015. 22:35

postovanje..pisem u ime kolegice happy beta nalazi 132 kazu to je 17 dana od ovulacije...kada se desila onda implantacija prije ili poslje?kako to izracunati ?ciklusi su od 26-32 dana pratila ovulaciju nije ...z.m.12.4 vadila betu jucer...slicno sam imala i sama ista beta pa sam joj pokusala izracunati jer meni je ta beta bila vrijednosti oko 2 tjedna ...a njoj 17 dana od ovulacije e to ni ja nerazumijem...dali se od jucer oduzima tih 17 dana plus okvirno 6-8 dana putovanja i smjestanja ili nekako drugacije ?

gita24

13.05.2015. 10:25

Poštovani, zadnja menstruacija bila je 6.4. Imala sam nezaštićene spolne odnose. 10.5. Sam napravila test koji je bio pozitivan, da budem sigurnija napravila sam još jedan 11.5 i isto je bio pozitivan. Kod dr. Na ultrazvuku se ne vidi nista, naručila me za tjedan dana. Da li je moguće da uopće nisam trudna ili je još prerano za uzv?

13.05.2015. 17:05

Gita prerano je. 7 dana od kašnjenja bi se moralo vidjeti kod redovitih ciklusa.Možete izvaditi beta hcg.
Mora biti iznad 1000 jer se tada vidi trudnoća u maternici.