Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

trudnoca

Autor Poruka

Sanjablabla

06.10.2014. 22:30

Ovako. Zadnju menstruaciju sam imala 03.09.a spolni odnos 21.09. Sada mi menstruacija kasni 3 dana. Jucer 05.10 sam napravila test bio je negativan. Takoder imam 3 ciste na jajnicima. Dal je moguca trudnoca???

Dejan Šakoronja, dr. med.

07.10.2014. 10:05

Ne radi se o trudnoći ako je test negativan. Uzrok kašnjenja su vjerovatno ciste na jajniku.

Sanjablabla

07.10.2014. 14:10

A neznam nikad mi nije tako kasnilo. U brigi sam velikoj. :/

07.10.2014. 21:05

Odgovorio sam vam.

tonkimonki

10.10.2014. 10:30

Pozdrav, molim za pomoć. Već četvrti put ništa od pokušaja za zatrudniti bojim se da nikad ni neću kad pomislim na trudnoću čini mi se nekako nedostižan cilj, svi mi kažu opusti se. Ovaj zadnji put kao da sam osjetila trudnoću zato sam i napravila test 3 dana prije menstruacije i bio je pozitivan imala sam simptome koji su polako odlazili kako se blizio termin menstruacije, ne znam jeli došlo do biokemijske trudnoće i može li mi to iti malo značiti da je moguće da u narednom vremenu postoji mogućnost za trudnoćom. Papa test i ultrazvuk mi je uredan, briseve nisam radila niti hormone da li tu može nešto da koči začeće, muž će odradit spermiogram jer možda je i do njega joj bojim se jako....hvala vam na odgovoru unaprijed.

10.10.2014. 23:15

Koje je vaše pitanje? Da li ćete zatrudniti zaista ne znam.
Ako godinu dana ne dolazi do trudnoće tada se započinje obrada.

ljube77

04.12.2014. 10:00

Poštovani,molim vas 1.12 sam dobila menzes redovno kao i obicno medjutim trajala je samo jedan dan ,imam povremeni smedji iscjedak ,bila kod doktora ustanovili su da je cista 44x33mm,,radila test na trudnocu negativan je,povremeni bol u stomaku i osjetljive i bolne grudi,da li je moguce da je u pitanju van matericna trudnoca

04.12.2014. 22:40

Moguća je no manje vjerovatna. Napravite test na trudnoću.
Smetnje su uzrokovane vjerovatno cistom.