Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

trudnoca?

Autor Poruka

elam

20.08.2014. 09:15

postovani,
menstruacija mi traje 30-31 dan. zadnju menstruaciju sam imala 25.07. sto znaci da sam sljedecu trebala dobit 24.- og ili 25.-og. imala sam nezasticen spolni odnos 9.8. i 13.8. s tim da je decko nije svrsio u mene. no 16.08 (dvadeseti dan ciklusa) mi je pocelo krvarenje. prvi dan je to bio smedi iscjedak da bi kasnije preslo u tamno crvenu krv no puno manje obilnu nego kod uobicajene menstruacije. ta "menstruacija" i dalje traje. moja pitanja su: dali je moguce da je to implantacijsko krvarenje? i kada je najbolje napraviti test za trudnocu? dali uopce postoji mogucnost za trudnocu?
molim Vas da odgovorite u sto kracem roku jer polako gubim zivce i nadam se da me shvacate..

Dejan Šakoronja, dr. med.

20.08.2014. 11:55

Krvarenje je bilo periovulacijsko. Prema opisanom ne bi trebalo raditi o trudnoći.
Test napravite ako vam kasni menstruacija.