Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Trudnoća

Autor Poruka

Malena_Slatkica

12.05.2014. 12:05

Poštovani molim vas za pomoć , prosle godine u 9 mjesecu sam imala sponatni (6 tjedana bila trudna) . Nalazi nakon sponatnog u 11 mjesecu s bili vise nego dobri! Ciklusi su mi redoviti 31/32 dana. Naime prosli mjesec samo ja i mm bili seksualno aktivni tijekom plodnih dana, menstruacija mi je okasnila 3 dana, i onda je nastupio smjedji iscjedak koji je trajao citava dan samo kad se obrisem drugi dan vec lagano krvarenje, dali je moguce da sam trudna . test sam radila odmah po izostanku mjesecnice. Zadnju mjesecnicu sam imala 5.04.2014. a smećkasi iscjedak mi se pojavio 10.05.2014. Mjesecnica mi traje inace 4 dana. Jos jedna jako bitna napomena da me ovaj put nista ne boli bas nimalo sto m je jako cudno . U braku smo godinu dana dali trebamo dodatne pretrage radit jer jako zelimo bebu! Hvala puno

Dejan Šakoronja, dr. med.

12.05.2014. 21:55

Koji je rezultat testa? Moguće je krvarenje u vidi vašeg u ranoj trudnoći.
Ako godinu dana ne dolazi do trudnoće slijedi obrada svakako.

Malena_Slatkica

13.05.2014. 10:30

test je bio negativan! danas mi se krvarenje stalo . Ali isto tako prosli put kad sam bila trudna test nista nije pokazao tek je pokazao nekad tamo nakon 3 tjedna kasnjenja, pa me to brine da opet nije isto . Ovaj put nisam imala nikakve simptome da cu dobiti mjesecnice apsolutno nikakve niti sam ikad imala ovakvu mjesecnicu!

13.05.2014. 11:35

Ne radi se o trudnoći.

Malena_Slatkica

13.05.2014. 11:40

Ok hvala puno

14.05.2014. 01:05

Molim.